Evio Fashion - Evio.ro

Sugestii privind redactarea
unui comunicat de presa


Comunicatul de presa este un scurt articol care promoveaza un eveniment, lansarea unui nou produs sau serviciu. De cate ori vrei sa transmiti publicului noutati din viata organizatiei sau firmei tale, beneficiaza gratuit de acest instrument modern de promovare online, oferit de rezervat.ro
Foloseste Comunicatul de Presa online in mod eficient, prin postarea de informatii interesante si utile cititorilor. Continutul comunicatului de presa
nu trebuie sa apara ca un simplu mesaj publicitar.
Scrie despre noutatile din cadrul companiei tale, punand accentul pe beneficiile pe care acestea le
pot aduce viitorilor clienti. Fii scurt si la obiect !

Scurte recomandari editoriale


- Tilul nu trebuie sa depaseasca 90 de caractere
- Fii scurt si relevant fata de subiectul abordat
- Articolul trebuie sa contina 200-500 cuvinte
- Citeaza sursele acolo unde este cazul
- Evita limbajul de lemn, abrevierile, exagerarile, jargonul sau mesajele promotionale excesive
- Nu folosi in mod repetat "cuvinte cheie" (SPAM)
- Verifica atent articolul pentru a evita eventualele graseli gramaticale sau de exprimare
- Formularul online ofera si posibilitatea postarii
unui link extern (Resurse Web) relevant fata de comunicatul de presa postat
- La completarea formularului, bifati categoriile
cele mai apropiate de continutul articolului
- Completeaza in final datele tale/companiei de contact pentru a putea fi contactat de persoanele interesate de noutatile promovate

CONTINUT ARTICOL:


Mediawrite anunţă lansarea a trei proiecte de web publishing


Autorul: Media Write
Subiect: Mediawrite
Adaugat la : May 30, 2011   Vizualizari : 3987
Rate Autor : Curent : 2.69 /5
Rate Articol : Curent : 2.53 /5Companiile sau departamentele de marketing aflate în lipsa unor strategii concrete cu privire la abordarea internetului şi a reţelelor sociale, pot găsi în cadrul unui proiect de acest gen toate elementele capabile să aducă un return important.

Studiile recente realizate la nivel internaţional scot în evidenţă faptul că 60% dintre postările în reţelele sociale sunt link-uri către conţinut web. În aceste condiţii, importanţa conţinutului de calitate devine un aspect esential.

Bugetele aferente sunt între 1500 şi 2500 euro fiecare (TVA inclus), cu mult sub bugetele alocate publicităţii online. Rezultatele estimate, în termeni de unici, sunt superioare rezultatelor aduse de achiziţia spaţiilor de publicitate din online. Există o serie de analize cu privire la eficienţa fiecărui proiect în parte. Platformele de web publishing aferente proiectelor sunt customizate pe baza cerinţelor clientului şi sunt predate fără costuri suplimentare.

Proiectele oferă acces la un grup de utilizatori interesaţi de anumite subiecte. Mai mult, oferă posibilitatea companiilor de a accesa reţelele sociale cu un conţinut de calitate, apreciat de comunitate (pe site-uri precum Facebook şi Twitter).

Am adoptat de ceva timp ideea calităţii conţinutului web. Înainte de ea, a existat doar pasiunea pentru writing. Experienţa de doi ani în acest domeniu ne-a învăţat cu privire la rezultatele conţinutului web de calitate. Ducem aceste strategii de conţinut către companii, încercăm să câştigăm încrederea cu privire la aceste proiecte realizate de noi - declară Caraliu Samuel - manager de proiect la Mediawrite.

Despre Mediawrite
Mediawrite este o societate comercială cu răspundere limitată (SRL), cu sediul în Bucureşti, în sectorul 2. Startup-ul a fost demarat de catre echipa proiectului www.webwriters.eu, după doi ani de activitate în zona de web content writing. Firma nou înfiinţată îşi propune să ofere servicii şi produse de conţinut web axate, în principal, pe scrierea de texte pentru internet (web content writing) şi web publishing: web content writing, social media writing, copywriting, articole, editoriale, jurnalism de brand, product reviews, blog writing (blogging), seo copywriting, traduceri sau writing (orice limbă), white papers, studii de caz, FAQ, tutoriale, marketing content web, poezie, proză, poveşti, etc.


Contact: Caraliu Samuel - Manager Proiect
Telefon 0770.460.340
Email: mediawrite@webwriters.eu
Site web: www.webwriters.eu


Resurse Web : Mediawrite

Comenteaza si tu articolul

Nume : 
Email : 
Comentariu : 
 

Press Release Categories