Evio Fashion - Evio.ro

Sugestii privind redactarea
unui comunicat de presa


Comunicatul de presa este un scurt articol care promoveaza un eveniment, lansarea unui nou produs sau serviciu. De cate ori vrei sa transmiti publicului noutati din viata organizatiei sau firmei tale, beneficiaza gratuit de acest instrument modern de promovare online, oferit de rezervat.ro
Foloseste Comunicatul de Presa online in mod eficient, prin postarea de informatii interesante si utile cititorilor. Continutul comunicatului de presa
nu trebuie sa apara ca un simplu mesaj publicitar.
Scrie despre noutatile din cadrul companiei tale, punand accentul pe beneficiile pe care acestea le
pot aduce viitorilor clienti. Fii scurt si la obiect !

Scurte recomandari editoriale


- Tilul nu trebuie sa depaseasca 90 de caractere
- Fii scurt si relevant fata de subiectul abordat
- Articolul trebuie sa contina 200-500 cuvinte
- Citeaza sursele acolo unde este cazul
- Evita limbajul de lemn, abrevierile, exagerarile, jargonul sau mesajele promotionale excesive
- Nu folosi in mod repetat "cuvinte cheie" (SPAM)
- Verifica atent articolul pentru a evita eventualele graseli gramaticale sau de exprimare
- Formularul online ofera si posibilitatea postarii
unui link extern (Resurse Web) relevant fata de comunicatul de presa postat
- La completarea formularului, bifati categoriile
cele mai apropiate de continutul articolului
- Completeaza in final datele tale/companiei de contact pentru a putea fi contactat de persoanele interesate de noutatile promovate

CONTINUT ARTICOL:


Mici gesturi pentru a proteja natura


Autorul: Anca H
Subiect: HighStyle.ro
Adaugat la : February 24, 2012   Vizualizari : 579
Rate Autor : Curent : 2.33 /5
Rate Articol : Curent : 2.34 /5Este important sa hraniti solul pentru a obtine cele mai bune culturi. Dar nu trebuie ca aceasta sa fie in detrimentul planetei! Multe ingrasaminte nocive, prea puternice, distrug echilibrul ecologic, favorizand poluarea, mai ales a suprafetelor freatice. Exista acum ingrasaminte naturale eficiente care respecta mediul si contribuie la reducerea pagubelor, in functie de natura solului si de tipul culturii. Ingrasamintele bio sunt fabricate din elemente naturale, precum oasele de peste, bogate in fosfor si in calcar. Puteti sa faceti chiar voi un ingrasamant natural amestecand putin zahar pudra cu zatul de la cafea sau cu coji de oua pisate si presarandu-l la baza plantelor. Daca utilizati totusi ingrasaminte de sinteza, chimice si toxice, evitati, pe cat posibil, sa le aplicati in apropierea surselor de apa, efectul asupra mediului fiind si mai dezastruos in acest caz, prin poluarea apelor subterane.
- Pentru a scapa de buruienile din gradina exista, de asemenea, mijloace naturale si ecologice. Turnati pe locurile respective apa provenita de la fierberea cartofilor. Amidonul prezent in apa va sufoca radacinile buruienilor. O alta varianta este apa fiarta. In ambele cazuri insa, aveti grija la culturile bune care pot avea aceeasi soarta.
- Daca aveti in gradina paduchi care invadeaza florile si arbustii, ii puteti alunga plantand primavara creson in jurul plantelor pe care doriti sa le protejati. Paduchii vor fugi imediat deoarece nu suporta aceasta planta.
- Practicati rotatia culturilor. Un sol obisnuit cu aceeasi familie de plante va fi saracit, obosit sa furnizeze aceeasi energie pentru a imbogati cu elemente nutritive culturile si a lupta impotriva bolilor. In afara de conservarea solului, aceasta practica va lupta impotriva insectelor fara a fi nevoie sa recurgeti la ingrasaminte.
- Aveti grija de fauna din preajma voastra si aceasta va va recompensa. Iarna, de exemplu, pentru a ajuta pasarile sa supravietuiasca in perioadele friguroase, puteti sa le puneti pe o stinghie, la inaltime (ca sa nu ajunga pisicile), putina untura topita cu diverse graunte sau orez fiert. Cand vremea este mai favorabila, incetati sa mai hraniti pasarile pentru ca acestea sa ramana salbatice. Rasfatati de asemenea micile animale ca aricii, fabricand sau cumparand mici adaposturi adaptate unde acestea se pot refugia noaptea sau cand e frig. Aceste animale vor fi prin preajma si primavara sau vara pentru a va proteja de diverse insecte, cum ar fi limacsii.
- In perioada de construire a cuibului sau de hibernare, fauna locala poate fi deranjata de intruziunea voastra. Daca mergeti in drumetii sau la o simpla plimbare, repectati animalele! Adoptati o atitudine linistita, fara sa tipati, pentru a nu le speria sau tulbura ritmul.
- Pentru a ajuta la protectia albinelor, incepeti prin a nu mai utiliza pesticide in gradina, inlocuindu-le cu ingrasaminte lichide. De asemenea, puteti planta arbori si flori care atrag albinele ca teiul, rozmarinul, lavanda, caprifoiul sau paducelul.
- Daca intentionati sa “iesiti in natura” si nu puteti renunta la tigari, luati un recipient pentru depozitarea mucurilor. Un muc de tigara are nevoie de aproximativ 7 ani pentru a se dezintegra. In plus, acesta se afla la originea multor incendii.
- Evitati sa scrijeliti copacii. Sa va imortalizati iubirea pe un arbore vi se poate parea romantic dar este cu siguranta vatamator pentru cel in cauza, favorizand instalarea parazitilor in crestaturile facute. In schimb sa plantati un copac este un gest ecologic pentru planeta. Asa cum stiti, probabil, acesta absoarbe dioxidul de carbon si faciliteaza infiltrarea apei in sol. Daca este un pom fructifer, va ajuta si la supravietuirea albinelor.
- Si cel mai important: Pentru a avea roade cu adevarat bune si frumoase, semanati de timpuriu in sufletul copilului dumneavoastra, dragostea, respectul si aprecierea fata de natura si lumea animala. In viitor va actiona in consecinta, protejand-o si ingrijind-o, fiind atent si responsabil.


Resurse Web : Eco Style

Comenteaza si tu articolul

Nume : 
Email : 
Comentariu : 
 

Press Release Categories