Evio Fashion - Evio.ro

Sugestii privind redactarea
unui comunicat de presa


Comunicatul de presa este un scurt articol care promoveaza un eveniment, lansarea unui nou produs sau serviciu. De cate ori vrei sa transmiti publicului noutati din viata organizatiei sau firmei tale, beneficiaza gratuit de acest instrument modern de promovare online, oferit de rezervat.ro
Foloseste Comunicatul de Presa online in mod eficient, prin postarea de informatii interesante si utile cititorilor. Continutul comunicatului de presa
nu trebuie sa apara ca un simplu mesaj publicitar.
Scrie despre noutatile din cadrul companiei tale, punand accentul pe beneficiile pe care acestea le
pot aduce viitorilor clienti. Fii scurt si la obiect !

Scurte recomandari editoriale


- Tilul nu trebuie sa depaseasca 90 de caractere
- Fii scurt si relevant fata de subiectul abordat
- Articolul trebuie sa contina 200-500 cuvinte
- Citeaza sursele acolo unde este cazul
- Evita limbajul de lemn, abrevierile, exagerarile, jargonul sau mesajele promotionale excesive
- Nu folosi in mod repetat "cuvinte cheie" (SPAM)
- Verifica atent articolul pentru a evita eventualele graseli gramaticale sau de exprimare
- Formularul online ofera si posibilitatea postarii
unui link extern (Resurse Web) relevant fata de comunicatul de presa postat
- La completarea formularului, bifati categoriile
cele mai apropiate de continutul articolului
- Completeaza in final datele tale/companiei de contact pentru a putea fi contactat de persoanele interesate de noutatile promovate

CONTINUT ARTICOL:


Mobile Touch publica rezultatele partiale ale sondajului "Ce fel de smartphone folositi?"


Autorul: Alaiba Vasile
Subiect: Mobile Touch
Adaugat la : August 11, 2011   Vizualizari : 798
Rate Autor : Curent : 2.59 /5
Rate Articol : Curent : 2.62 /5Cu toate ca in tara noastra numarul utilizatorilor de servicii de telefonie mobila este in continua crestere, companiile din Romania nu detin suficiente informatii cu privire la numarul utilizatorilor de smarphone si marcile preferate ale acestora.

Sondajul initiat de Mobile Touch a fost adus in atentia utilizatorilor romani prin intermediul retelelor sociale Facebook, Twitter, LinkedIn si Yahoo! Groups. Pana in prezent, dintre cei peste 500 de respondenti, 45% detin dispozitive cu sistem de operare Android, 28% iPhone, 11% Symbian, 6% Windows Mobile, 4% BlackBerry, 4% Windows Phone si 2% prefera dispozitive dotate cu Bada sau Maemo/Meego. Respondentii provin preponderent din mediul urban, au varste cuprinse intre 18 si 45 de ani si urmeaza sau au absolvit cursurile unei institutii de invatamant superior.

Persoanele care doresc sa participe la sondajul Mobile Touch sunt invitate sa acceseze pagina de Facebook a companiei http://www.facebook.com/mobiletouch sau direct pagina sondajului: http://on.fb.me/mUHqma . Rezultatele finale ale acestui sondaj vor fi facute publice la inceputul lunii septembrie.

"Dorim sa atragem cat mai multi utilizatori de smartphones. O participare ridicata a utilizatorilor va da companiilor care activeaza pe piata de mobile din Romania o masura a distributiei sistemelor de operare printre utilizatori. Aceasta informatie este cu atat mai importanta pentru companiile care doresc sa deruleze campanii de mobile marketing, pentru a identifica platformele cu impact maxim", a declarat Vasile Alaiba, managing partner al Mobile Touch.

La nivel global, conform unui studiu realizat de Gartner in luna mai 2011, cele mai vandute sunt smartphone-urile cu sisteme de operare Android, cu 36% cota de piata in primele 3 luni ale anului 2011, pe locul secund aflandu-se Symbian - 27,4%, in scadere cu 16,8% fata de aceeasi perioada a anului 2010. Ponderea dispozitivelor mobile dotate cu sistem de operare iOS a crescut la 16,8%, cu 1,5 procente mai mult decat in 2010. In ceea ce priveste urmatorii clasati, RIM detine momentan 12,9% cota de piata, in timp ce Microsoft acopera 3,6% iar alte sisteme de operare 3,3%.

Despre Mobile Touch
Mobile Touch este o companie specializata in dezvoltarea de software pentru platforme mobile dotate cu ecran tactil. Compania a implementat cu success proiecte de dezvoltare mobile pentru dispozitive cu sistemele de operare iOS (iPhone, iPod touch si iPad), Android, BlackBerry, Symbian si Windows Phone 7.
Mobile Touch se adreseaza atat utilizatorilor finali, prin aplicatiile publicate in nume propriu, cat si companiilor care doresc realizarea de aplicatii proprii. Reteaua sa de parteneri se adreseaza cu precadere pietelor din Romania, Olanda, Franta, Irlanda si Statele Unite ale Americii.

Mobile Touch SRL
Sos. Bucium, nr. 23, cod postal 700282, Iasi
http://www.mobiletouch.ro/
Persoana de contact:
Vasile Alaiba - Managing Partner
Telefon: +4 0785 296 286
vasile@mobiletouch.euResurse Web : Mobile Touch

Comenteaza si tu articolul

Nume : 
Email : 
Comentariu : 
 

Press Release Categories