Evio Fashion - Evio.ro

Sugestii privind redactarea
unui comunicat de presa


Comunicatul de presa este un scurt articol care promoveaza un eveniment, lansarea unui nou produs sau serviciu. De cate ori vrei sa transmiti publicului noutati din viata organizatiei sau firmei tale, beneficiaza gratuit de acest instrument modern de promovare online, oferit de rezervat.ro
Foloseste Comunicatul de Presa online in mod eficient, prin postarea de informatii interesante si utile cititorilor. Continutul comunicatului de presa
nu trebuie sa apara ca un simplu mesaj publicitar.
Scrie despre noutatile din cadrul companiei tale, punand accentul pe beneficiile pe care acestea le
pot aduce viitorilor clienti. Fii scurt si la obiect !

Scurte recomandari editoriale


- Tilul nu trebuie sa depaseasca 90 de caractere
- Fii scurt si relevant fata de subiectul abordat
- Articolul trebuie sa contina 200-500 cuvinte
- Citeaza sursele acolo unde este cazul
- Evita limbajul de lemn, abrevierile, exagerarile, jargonul sau mesajele promotionale excesive
- Nu folosi in mod repetat "cuvinte cheie" (SPAM)
- Verifica atent articolul pentru a evita eventualele graseli gramaticale sau de exprimare
- Formularul online ofera si posibilitatea postarii
unui link extern (Resurse Web) relevant fata de comunicatul de presa postat
- La completarea formularului, bifati categoriile
cele mai apropiate de continutul articolului
- Completeaza in final datele tale/companiei de contact pentru a putea fi contactat de persoanele interesate de noutatile promovate

CONTINUT ARTICOL:


Motivul pentru care mai cumparam ceasuri


Autorul: Ciobanu Claudiu
Subiect: SHOPPING TIME
Adaugat la : February 27, 2012   Vizualizari : 528
Rate Autor : Curent : 2.46 /5
Rate Articol : Curent : 2.22 /5De ce mai cumparam ceasuri? De cand toata lumea are acces la calculatoare si la telefoane mobile, folosirea ceasurilor a scazut destul de mult. Putine persoane mai poarta ceas in ziua de astazi. Asta din cauza ca majoritatea gadgeturilor pe care le poarta la ei ii ajuta in aflarea timpului exact. Totusi, este important sa realizam ca ceasurile ne aduc destule beneficii. Exista 5 motive principale datorita carora ar trebui sa va achizitionati un ceas.

Primul este acela ca va poate spune ora exacta. Acesta este motivul principal pentru care lumea mai cumpara ceasuri in prezent. Si asta a fost si motivul pentru care ceasurile au fost create. Cel mai bun lucru este faptul ca nu trebuie sa apesi vreun buton sau sa-ti faci griji ca ramai fara baterie. Bateriile unor ceasuri ca Sekonda sau Accurist pot tine pana la 4 ani si te pot ajuta sa afli cat este ceasul doar cu o simpla miscare a mainii.

In al doilea rand, ceasurile Guess sau Police sunt cumparate doar din ratiuni vestimentare. Acum cativa ani, multa lume era de parere ca ceasurile sunt niste accesorii excelente. Si astfel, majoritatea ceasurilor de dama sau barbatesti conteaza in vestimentatie. Tot ceea ce trebuie sa faci, e sa parcurgi colectiile de ceasuri si sa iti alegi unul care sa te reprezinte. Comparatia dintre designul si culorile ceasurilor Breil te va ajuta sa-ti alegi cel mai elegant ceas.

Persoanele care nu prezinta interes in purtarea ceasului, vor cumpara unul pentru a-l face cadou. Asa cum am mentionat anterior, ceasurile din ziua de astazi tind sa devina bijuterii. Asta inseamna ca puteti achizitiona ceasuri si sa le faceti cadou persoanelor dragi.

Unele ceasuri sunt create pentru a ne ajuta in unele situatii. De exemplu ceasurile cu cronograf sau ceasurile G-shock de la Casio facute sa reziste in cele mai dure conditii. Asta inseamna ca dupa cumpararea ceasului, ne va fi mult mai usor in unele momente.

In ziua de astazi, oamenii pot cumpara ceasuri Timex sau Seiko din considerente investitionale. Mai ales atunci cand ceasul este facut dintr-un material pretios, cum ar fi aurul. Deja nu mai este rentabil sa tii banii in banci. Asta deoarece deprecierea iti poate da mari batai de cap. Cea mai buna metoda este sa contracarezi inflatia. Aurul si alte metale pretioase sunt o alternativa demna de luat in seama. De asta, majoritatea persoanelor care cumpara ceasuri de aur, o fac pentru protejarea lichiditatilor.

Echipa Shopping Time te poate ajuta in alegerea unui ceas care sa te avantajeze din punct de vedere vestimentar, sa te ajute in munca pe care o faci, sau, de ce nu, sa te ajute sa treci cu bine peste criza!


Resurse Web : Shopping Time

Comenteaza si tu articolul

Nume : 
Email : 
Comentariu : 
 

Press Release Categories