Evio Fashion - Evio.ro

Sugestii privind redactarea
unui comunicat de presa


Comunicatul de presa este un scurt articol care promoveaza un eveniment, lansarea unui nou produs sau serviciu. De cate ori vrei sa transmiti publicului noutati din viata organizatiei sau firmei tale, beneficiaza gratuit de acest instrument modern de promovare online, oferit de rezervat.ro
Foloseste Comunicatul de Presa online in mod eficient, prin postarea de informatii interesante si utile cititorilor. Continutul comunicatului de presa
nu trebuie sa apara ca un simplu mesaj publicitar.
Scrie despre noutatile din cadrul companiei tale, punand accentul pe beneficiile pe care acestea le
pot aduce viitorilor clienti. Fii scurt si la obiect !

Scurte recomandari editoriale


- Tilul nu trebuie sa depaseasca 90 de caractere
- Fii scurt si relevant fata de subiectul abordat
- Articolul trebuie sa contina 200-500 cuvinte
- Citeaza sursele acolo unde este cazul
- Evita limbajul de lemn, abrevierile, exagerarile, jargonul sau mesajele promotionale excesive
- Nu folosi in mod repetat "cuvinte cheie" (SPAM)
- Verifica atent articolul pentru a evita eventualele graseli gramaticale sau de exprimare
- Formularul online ofera si posibilitatea postarii
unui link extern (Resurse Web) relevant fata de comunicatul de presa postat
- La completarea formularului, bifati categoriile
cele mai apropiate de continutul articolului
- Completeaza in final datele tale/companiei de contact pentru a putea fi contactat de persoanele interesate de noutatile promovate

CONTINUT ARTICOL:


Netrisk relanseaza Asigura.ro prin intermediul agentiei Advanced Ideas


Autorul: Autovit Autovit
Subiect: Netrisk Romania
Adaugat la : November 21, 2011   Vizualizari : 591
Rate Autor : Curent : 2.67 /5
Rate Articol : Curent : 2.19 /5Brand-ul detinut de Netrisk Romania, subsidiara Netrisk Ungaria vine in intampinarea consumatorilor de asigurari RCA, CASCO, de locuinte, sanatate si turism cu un format nou. Astfel, noul format www.asigura.ro dezvoltat de Advanced Ideas, ofera o experienta personalizata, cu o navigare mai intuitiva, oferind suport pe toata perioada de valabilitate a produsului – de la compararea ofertelor, accesul si livrarea rapida a politelor reinoite, pana la oferirea de sfaturi dupa achizionarea acestora.

Asigura.ro prezinta oferte de asigurari generale (RCA, CASCO, pentru locuinte, etc) si de viata dedicate atat persoanelor fizice, cat si clientilor corporate iar serviciile sunt orientate catre nevoile clientilor si ale pietei: asigurarea locuintei, asigurarea de sanatate, asigurarea Casco si RCA sau asigurarea pentru calatoriile in strainatate sunt doar cateva exemple.

Asigura.ro doreste sa fie mai aproape de utilizatorii sai prin comunicarea directa cu acestia lansand si canalele dedicate de social media: Facebook http://www.facebook.com/asigura.ro, Twitter http://www.twitter.com/asiguraro si YouTube http://www.youtube.com/user/asiguraro.

Noul program de comunicare face parte din planul de investitie in promovare de peste 1.2 mil. EUR pentru urmatorii 3 ani si are ca scop situarea Asigura.ro ca cel mai puternic brand in asigurari online.

Netrisk Broker de Asigurare SRL este subsidiara detinuta in intregime de catre Netrisk Ungaria – cel mai mare broker online de asigurari din Ungaria, cu un portofoliu de peste 800 000 utilizatori inregistrati. In 2010, pachetul majoritar de actiuni al Netrisk Ungaria a fost achizitionat de catre Enterprise Investors, noul actionar fiind interesat de sustinerea financiara a dezvoltarii in Europa Centrala si de Est.

Enterprise Investors este unul dintre cele mai mari grupuri de fonduri de private equity si venture capital din CEE, cu un capital administrat de peste 1,7 miliarde euro cu investitii semnificative în peste 120 de companii.

Advanced Ideas, una dintre cele mai bine-cotate agentii interactive din Romania, are o experienta de 6 ani in dezvoltarea de campanii interactive pentru branduri precum: JTI, AVIVA, Albalact, Bucovina, Nestle Ice Cream, Simplus, Diageo (Baileys, Johnnie Walker, JB), Banca Transilvania sau Revista Biz.


Resurse Web : RCA ieftin cu Asigura.ro

Comenteaza si tu articolul

Nume : 
Email : 
Comentariu : 
 

Press Release Categories