Evio Fashion - Evio.ro

Sugestii privind redactarea
unui comunicat de presa


Comunicatul de presa este un scurt articol care promoveaza un eveniment, lansarea unui nou produs sau serviciu. De cate ori vrei sa transmiti publicului noutati din viata organizatiei sau firmei tale, beneficiaza gratuit de acest instrument modern de promovare online, oferit de rezervat.ro
Foloseste Comunicatul de Presa online in mod eficient, prin postarea de informatii interesante si utile cititorilor. Continutul comunicatului de presa
nu trebuie sa apara ca un simplu mesaj publicitar.
Scrie despre noutatile din cadrul companiei tale, punand accentul pe beneficiile pe care acestea le
pot aduce viitorilor clienti. Fii scurt si la obiect !

Scurte recomandari editoriale


- Tilul nu trebuie sa depaseasca 90 de caractere
- Fii scurt si relevant fata de subiectul abordat
- Articolul trebuie sa contina 200-500 cuvinte
- Citeaza sursele acolo unde este cazul
- Evita limbajul de lemn, abrevierile, exagerarile, jargonul sau mesajele promotionale excesive
- Nu folosi in mod repetat "cuvinte cheie" (SPAM)
- Verifica atent articolul pentru a evita eventualele graseli gramaticale sau de exprimare
- Formularul online ofera si posibilitatea postarii
unui link extern (Resurse Web) relevant fata de comunicatul de presa postat
- La completarea formularului, bifati categoriile
cele mai apropiate de continutul articolului
- Completeaza in final datele tale/companiei de contact pentru a putea fi contactat de persoanele interesate de noutatile promovate

CONTINUT ARTICOL:


Nissin MF18 - tehnica si creativitate intr-un singur produs


Autorul: Marin Alina
Subiect: F64 Studio SRL
Adaugat la : November 21, 2011   Vizualizari : 482
Rate Autor : Curent : 2.71 /5
Rate Articol : Curent : 2.34 /5Blitul Nissin macro MF18 se prezinta utilizatorilor cu functii remarcabile: datorita cablului si a adaptoarelor disponibile, de la 49 la 82mm, poate fi montat pe o gama variata de obiective. Utilizarea blitului circular si a lampilor de modelare sedintele foto vor fi surprinzatoare, veti obtine efecte deosebite cu Nissin macro MF18.
Iata delatii tehnice care fac din acest model unul performant: in modul Fine Macro puterea lui Nissin MF18 poate fi ajustata pana la 1/1024. Mai mult, modelul Nissin macro are capacitate de sincronizare rapida (high speed synchro) si functie de comunicare wirelless TTL.
Blitul Macro Nissin MF18 poate fi utilizat ca blit slave dar si functia master este una extrem de folositoare pentru fotografii de eveniment si nu numai. Blitul este compatibil cu sistemele Canon E-ttl si Nikon iTTL.
Nmarul director al lui MF18 este 16 la valoarea ISO 100. In plus, LCD-ul sau este color si rotativ. O alta mentiune tehnica importanta este cea a cablului extensibil si a gamei variate de obiective pe care poate fi montat prin adaptoare de la 49 la 82mm. In pachetul de baza al produsului sunt incluse adaptoarele: 52, 58,62, 67, 72 si 77mm iar pe comanda pot fi aduse si 49, 55 si 82mm. O caracteristica a blitului macro MF18 sunt lampile de modelare cu led ce au putere ajustabila. Trebuie sa stiti ca puterea blitului MF18 este de la maxim la 1/1024: Manual, 1/1 la 1/64, iar Fine Macro, de la 1/128 la 1/1024. Blitul macro Nissin MF18 este compatibil cu accesoriile Nissin Power pack PS300 si cu cartusul de baterii BM-01.
Din colectia acestui produs amintim patina "hotshoe" de metal si posibilitatea update-ului de firmware: usb service update. Printre toate aceste specificatii tehnice exista si o veste buna: blitul macro Nissin va ajunge la magazinul F64 incepand cu luna Decembrie. Va asteptam sa-i testam functiile si sa vedem cat de creativ este. Va vom anunta toate detaliile in momentul in care va fi prezent pe stoc.
Pana atunci va dorim mult spor la fotografiat si lumina blanda!
F64 este magazinul dedicat pasionatilor de fotografie, locul unde aparate, trepiede, echipamente de studio si accesorii iti dau intalnire in fiecare zi.

In prezent, compania numara 92 angajati si are doua sedii: cel din Vigilentei nr. 7 si un al doilea, in Bucovina nr. 2B, al studioului foto, unde se organizeaza cursuri de specialitate sau diverse campanii de marketing. Din 11 octombrie 2011 li s-a alaturat cel de-al treilea, magazinul cu cel mai mare spatiu comercial dedicat echipamentelor foto-video din sud-estul Europei, situat in Bucuresti, pe bd. Unirii nr. 45.
F64 inseamna atat un spatiu fizic pentru o gama variata foto-video cat si un magazin online, pentru clientii din provincie sau pentru cei care agreeaza sistemul platilor online si al livrarilor la domiciliu. F64 este administrator al magazinului Nikon din Romania, situat in Baneasa.


Resurse Web : www.f64.ro

Comenteaza si tu articolul

Nume : 
Email : 
Comentariu : 
 

Press Release Categories