Evio Fashion - Evio.ro

Sugestii privind redactarea
unui comunicat de presa


Comunicatul de presa este un scurt articol care promoveaza un eveniment, lansarea unui nou produs sau serviciu. De cate ori vrei sa transmiti publicului noutati din viata organizatiei sau firmei tale, beneficiaza gratuit de acest instrument modern de promovare online, oferit de rezervat.ro
Foloseste Comunicatul de Presa online in mod eficient, prin postarea de informatii interesante si utile cititorilor. Continutul comunicatului de presa
nu trebuie sa apara ca un simplu mesaj publicitar.
Scrie despre noutatile din cadrul companiei tale, punand accentul pe beneficiile pe care acestea le
pot aduce viitorilor clienti. Fii scurt si la obiect !

Scurte recomandari editoriale


- Tilul nu trebuie sa depaseasca 90 de caractere
- Fii scurt si relevant fata de subiectul abordat
- Articolul trebuie sa contina 200-500 cuvinte
- Citeaza sursele acolo unde este cazul
- Evita limbajul de lemn, abrevierile, exagerarile, jargonul sau mesajele promotionale excesive
- Nu folosi in mod repetat "cuvinte cheie" (SPAM)
- Verifica atent articolul pentru a evita eventualele graseli gramaticale sau de exprimare
- Formularul online ofera si posibilitatea postarii
unui link extern (Resurse Web) relevant fata de comunicatul de presa postat
- La completarea formularului, bifati categoriile
cele mai apropiate de continutul articolului
- Completeaza in final datele tale/companiei de contact pentru a putea fi contactat de persoanele interesate de noutatile promovate

CONTINUT ARTICOL:


Nopti de vara fara tantari


Autorul: chican cristian
Subiect: starwood industrial group
Adaugat la : June 16, 2011   Vizualizari : 814
Rate Autor : Curent : 2.72 /5
Rate Articol : Curent : 2.28 /5Un aspect mai putin placut ce caracterizeaza serile de vara si nu poate fi trecut usor cu vederea este prezenta tantarilor. Tantarii au fost aproape intotdeauna o sursa de discomfort pentru oameni. Problema este de natura ciclica, acestia facandu-si aparitia in fiecare vara. Roiurile de tantari se trezesc la viata odata cu venirea verii. De regula isi fac aparitia atunci cand oamenii doresc sa profite de racoarea serii ce succede temperaturilor crescute din timpul zilei. Atat in locuinte cat si afara tantarii devin un inamic redutabil. Pentru a fi tinuti cat mai departe, au fost concepute tot felul de metode sau dispozitive care sa ofere protectie in acest sens.

De la clasicele plase impotriva tantarilor, la dispozitivele cu pastille ce se alimenteaza la priza si pana la aparatele cu ultrasunete, toate servesc protectiei impotriva acestor insecte. In general dispozitivele impotriva tantarilor pot fi folosite eficient atat in incaperi cat si in afara acestora. Cu scopul evitarii intepaturilor de tantari in aer liber, au fost cu putinta crearea unor aparate antitantari ce pot tine la distanta roiurile.

Aparatele impotriva tantarilor concepute a se alimenta cu energie solara, si-au gasit repede locul in gradini sau in spatiile exterioare din jurul locuintelor. Acestea, spre deosebire de cele traditionale se pot ingriji de propria lor functionare folosind in acest scop energia solara. Astfel beneficiarul va fi scutit de grija conectarii lor la vreo sursa de energie ori de pornirea sau oprirea acestora. Avantajul major al acestora in raport cu celelalte este acela ca pot functiona autonom.

Aparatele solare impotriva tantarilor pot fi de mai multe tipuri. Unele dintre ele au la baza o tehnologie ce s-a dovedit destul de eficienta in alungarea roiurilor. Acestea emit ultrasunete imperceptibile urechii umane. Zgomotul emis de acestea pot tine la distanta roiurile de tantarii.

De asemenea exista si modele ce au incorporat o lampa. Aceasta lampa dispune de o lumina de culoare violet ce atrage insectele si totodata poate emite electrosocuri. Astfel tantarii nu vor mai reprezenra o problema pentru cei ce doresc sa-si petreaca timpul in aer liber in gradina, pe peluza din fata casei ori in livada sau pe malul unui lac. Aparatul anti tantari are capacitatea de a alunga roiurile fara a fi insa toxic pentru oameni sau animale.

http://www.2u2me.ro/lampi-solare/322-aparat-solar-anti-anari.html


Resurse Web : http://www.2u2me.ro/

Comenteaza si tu articolul

Nume : 
Email : 
Comentariu : 
 

Press Release Categories