Evio Fashion - Evio.ro

Sugestii privind redactarea
unui comunicat de presa


Comunicatul de presa este un scurt articol care promoveaza un eveniment, lansarea unui nou produs sau serviciu. De cate ori vrei sa transmiti publicului noutati din viata organizatiei sau firmei tale, beneficiaza gratuit de acest instrument modern de promovare online, oferit de rezervat.ro
Foloseste Comunicatul de Presa online in mod eficient, prin postarea de informatii interesante si utile cititorilor. Continutul comunicatului de presa
nu trebuie sa apara ca un simplu mesaj publicitar.
Scrie despre noutatile din cadrul companiei tale, punand accentul pe beneficiile pe care acestea le
pot aduce viitorilor clienti. Fii scurt si la obiect !

Scurte recomandari editoriale


- Tilul nu trebuie sa depaseasca 90 de caractere
- Fii scurt si relevant fata de subiectul abordat
- Articolul trebuie sa contina 200-500 cuvinte
- Citeaza sursele acolo unde este cazul
- Evita limbajul de lemn, abrevierile, exagerarile, jargonul sau mesajele promotionale excesive
- Nu folosi in mod repetat "cuvinte cheie" (SPAM)
- Verifica atent articolul pentru a evita eventualele graseli gramaticale sau de exprimare
- Formularul online ofera si posibilitatea postarii
unui link extern (Resurse Web) relevant fata de comunicatul de presa postat
- La completarea formularului, bifati categoriile
cele mai apropiate de continutul articolului
- Completeaza in final datele tale/companiei de contact pentru a putea fi contactat de persoanele interesate de noutatile promovate

CONTINUT ARTICOL:


Noua lucruri ce pot fi fabricate din bambus


Autorul: chican cristian
Subiect: starwood industrial group
Adaugat la : May 20, 2011   Vizualizari : 1024
Rate Autor : Curent : 2.72 /5
Rate Articol : Curent : 2.46 /5Bambusul este o planta foarte raspandita in regiunile tropicale ale Asiei. Acest termen este unul generic si poate cuprinde o gama variata de specii. Sub denumirea de bambus pot fi intalnite aproximativ optzeci de genuri si nu mai putin de o mie doua sute de specii. Diamentrul dar si inaltimea poate varia foarte mult in cazul bambusului. De la cel pitic si pana la cel mai inalt exemplar ce poate depasi uneori patruzeci de metrii inaltime, bambusul este de departe cea mai populara planta a acestei zone. Poate fi intalnita, atat in zonele joase de campie dar si la munte.

Bambusul este o planta ierboasa ce are o tulpina noduroasa din loc in loc si goala la interior. Poate fi considerata cea mai inalta din categoria plantelor ierboase. Lemnul de bambus este des utilizat in diferite zone ale industriei. Exploatarea intensa a bambusului se datoreaza prorietatilor sale unice. Se caracterizeaza in primul rand prin rezistenta mare la tractiune. Bambusul prezinta pe tulpina la anumite intervale noduri ce servesc la cresterea rezistentei acestuia. Datorita tulpinii goale la interior bambusul este un material foarte usor. De asemenea este elastic si destul de durabil in timp.

Lemnul de bambus poate servi cu succes la fabricarea parchetului, a pardoselilor ori a dusumelelor. Poate fi preferat in special de cei ce doresc amenajarea interioarelor intr-o maniera rafinata. Parchetul de bambus ofera un aer de eleganta spatiului, contribuind pozitiv la imaginea de ansamblu a incaperii. In plus parchetul sau pardoseala va dispune de o rezistenta crescuta, privilegiul oferit doar de duritatea lemnului de bambus.

Bambusul este folosit cel mai adesea in constructii, in industria mobilei, in industria textila, la fabricarea hartiei sau a obiectelor de decor dar si in cazul fabricarii unor bauturi alcoolice. De asemenea speciile pitice mai pot fi folosite ca plante ornamentale. Mugurii de bambus alaturi de alte ingrediente sunt folositi chiar si la prepararea anumitor retete culinare specifice bucatariei chineze.

Conform unor studii de specialitate bambusul poate concura cu otelul cand vine vorba de duritate. Chiar poate fi utilizat partial in structura de rezistenta a cladirilor inalte, oferind in plus acestora rezistenta sporita la cutremur. Acest lucru devine posibil datorita elasticitatii sale crescute. Din cele mai vechi timpuri in Orientul indepartat bambusul a cunoscut numeroase intrebuintari. Astazi datorita bunei sale reputatii in diferite domenii de activitate este adoptat si de catre cei din Occident.

http://www.2u2me.ro/parchet-laminat/185-parchet-bambus-12mm.html


Comenteaza si tu articolul

Nume : 
Email : 
Comentariu : 
 

Press Release Categories