Evio Fashion - Evio.ro

Sugestii privind redactarea
unui comunicat de presa


Comunicatul de presa este un scurt articol care promoveaza un eveniment, lansarea unui nou produs sau serviciu. De cate ori vrei sa transmiti publicului noutati din viata organizatiei sau firmei tale, beneficiaza gratuit de acest instrument modern de promovare online, oferit de rezervat.ro
Foloseste Comunicatul de Presa online in mod eficient, prin postarea de informatii interesante si utile cititorilor. Continutul comunicatului de presa
nu trebuie sa apara ca un simplu mesaj publicitar.
Scrie despre noutatile din cadrul companiei tale, punand accentul pe beneficiile pe care acestea le
pot aduce viitorilor clienti. Fii scurt si la obiect !

Scurte recomandari editoriale


- Tilul nu trebuie sa depaseasca 90 de caractere
- Fii scurt si relevant fata de subiectul abordat
- Articolul trebuie sa contina 200-500 cuvinte
- Citeaza sursele acolo unde este cazul
- Evita limbajul de lemn, abrevierile, exagerarile, jargonul sau mesajele promotionale excesive
- Nu folosi in mod repetat "cuvinte cheie" (SPAM)
- Verifica atent articolul pentru a evita eventualele graseli gramaticale sau de exprimare
- Formularul online ofera si posibilitatea postarii
unui link extern (Resurse Web) relevant fata de comunicatul de presa postat
- La completarea formularului, bifati categoriile
cele mai apropiate de continutul articolului
- Completeaza in final datele tale/companiei de contact pentru a putea fi contactat de persoanele interesate de noutatile promovate

CONTINUT ARTICOL:


Noul sediu pentru Vulpoi & Toader Management


Autorul: Constantin Cristina
Subiect: Vulpoi & Toader Management
Adaugat la : July 4, 2011   Vizualizari : 1429
Rate Autor : Curent : 2.64 /5
Rate Articol : Curent : 2.65 /5Incepand cu luna iunie 2011, grupul de firme Vulpoi & Toader Management (VTM) functioneaza intr-un nou sediu, in Felix Office Building. Noile birouri clasa A, cu o suprafata de 900 de metri patrati satisfac cele mai exigente cerinte ale unei companii in expansiune.

Noile coordonate ale VTM sunt:
Adresa: Strada Dr. Iacob Felix nr. 87, Felix Office Building, etajele 3 si 4, Sector 1, Bucuresti
Tel: 021/650.00.71-74
Fax: 021/650.00.79-80
E-mail: media@vtm.ro

Marcel Vulpoi, managing partner al Vulpoi & Toader Management (VTM), a declarat: "Prin mutarea in noul sediu, dorim sa oferim angajatilor nostri un mediu de lucru placut, care incurajeaza performanta si excelenta, confirmand si astfel promisiunea facuta clientilor nostri de a fi in continuare un partener strategic pentru ei."

Grupul de firme Vulpoi & Toader Management (VTM), unul dintre cele mai mari si de succes grupuri de companii cu capital integral romanesc ce activeaza pe piata serviciilor de contabilitate, audit, consultanta financiara si contabila, a inregistrat in anul 2010 o cifra de afaceri de 8,467,857 RON (aproximativ 2 milioane de Euro) in crestere cu 32% comparativ cu anul 2009.

Infiintata in anul 2004, Vulpoi & Toader Management (VTM) ofera servicii de tipul "one stop shop" in domeniul financiar contabil si al consultantei de afaceri prin intermediul unei echipe multidisciplinare de 70 de profesionisti. Portofoliul de clienti VTM numara aproximativ 200 de companii, printre care Nova Imobiliare, Master Chem Oil SRL, Bear Projects SRL, Medicare Technics, Sprider Stores.

Serviciile oferite de VTM acopera o gama variata de domenii, de la servicii de contabilitate, consultanta fiscala si financiara, control fiscal, audit contabil si evaluare, pana la consultanta in aria resurselor umane, asistenta juridica si consultanta pentru accesarea de fonduri europene.
Resurse Web :

Comenteaza si tu articolul

Nume : 
Email : 
Comentariu : 
 

Press Release Categories