Evio Fashion - Evio.ro

Sugestii privind redactarea
unui comunicat de presa


Comunicatul de presa este un scurt articol care promoveaza un eveniment, lansarea unui nou produs sau serviciu. De cate ori vrei sa transmiti publicului noutati din viata organizatiei sau firmei tale, beneficiaza gratuit de acest instrument modern de promovare online, oferit de rezervat.ro
Foloseste Comunicatul de Presa online in mod eficient, prin postarea de informatii interesante si utile cititorilor. Continutul comunicatului de presa
nu trebuie sa apara ca un simplu mesaj publicitar.
Scrie despre noutatile din cadrul companiei tale, punand accentul pe beneficiile pe care acestea le
pot aduce viitorilor clienti. Fii scurt si la obiect !

Scurte recomandari editoriale


- Tilul nu trebuie sa depaseasca 90 de caractere
- Fii scurt si relevant fata de subiectul abordat
- Articolul trebuie sa contina 200-500 cuvinte
- Citeaza sursele acolo unde este cazul
- Evita limbajul de lemn, abrevierile, exagerarile, jargonul sau mesajele promotionale excesive
- Nu folosi in mod repetat "cuvinte cheie" (SPAM)
- Verifica atent articolul pentru a evita eventualele graseli gramaticale sau de exprimare
- Formularul online ofera si posibilitatea postarii
unui link extern (Resurse Web) relevant fata de comunicatul de presa postat
- La completarea formularului, bifati categoriile
cele mai apropiate de continutul articolului
- Completeaza in final datele tale/companiei de contact pentru a putea fi contactat de persoanele interesate de noutatile promovate

CONTINUT ARTICOL:


Noutăți in materie de suplimente pentru slăbit


Autorul: Giunca Georgiana
Subiect: Chilliburner
Adaugat la : February 8, 2012   Vizualizari : 557
Rate Autor : Curent : 2.77 /5
Rate Articol : Curent : 2.17 /5Noutățile referitoare la suplimentele pentru slăbit aduc in prim plan tehnologii avansate, ingrediente naturale și eficiență cat mai mare. Noua tendință nu se mai axează pe rezultate imediate și radicale, ci mizează pe scăderea progresivă in greutate, pentru prevenirea efectului yo-yo.
Cercetările din domeniu se concentrează pe obţinerea unor produse cu o concentraţie cat mai mare de principii active extrase din produse naturale recunoscute pentru efectele in slăbire. Ultima noutate in materie de suplimente pentru slăbit pe piața din Romania este Chilliburner, un produs bazat pe extract natural de ardei iute, cunoscut ca un aliat de nădejde in curele de slăbire, datorită conținutului ridicat de capsaicină. Această substanță activă stimulează arderea grăsimilor, reglează apetitul și mărește consumul de energie.
Noul supliment alimentar propune o schemă echilibrată de pierdere in greutate, de 2-4 kilograme pe lună, ce elimină şi efectul yo-yo (recaștigarea rapidă a kilogramelor pierdute in urma unei cure de slăbire foarte stricte). Chilliburner declanşează o serie de fenomene fiziologice care ajută la arderea grăsimilor, pană la aproximativ 1000 kJ zilnic. De asemenea, imbunătăţeşte performanţa fizică şi, luat inainte de un antrenament, măreşte consumul de energie şi reduce pofta de mancare resimţită după.
Pe langă capsaicină, Chilliburner conţine şi alte substanțe active cunoscute pentru beneficiile lor asupra organismului: extractul de ceai verde și inulina. Efectele capsaicinei sunt susținute de proprietățile curative ale cafeinei din ceaiul verde și de caracteristicile digestive ale inulinei, fibră care ajută la formarea florei bacteriene intestinale naturale. Deşi are un conţinut foarte concentrat de capsaicină, Chilliburner combate efectul iritativ al ardeiului iute, datorită unei tehnologii patentate de comprimare in microcapsule invelite intr-un strat protector ce permite administrarea substanţei fără să irite cavitatea bucală sau sistemul digestiv.
Suplimentul nutritiv Chilliburner asigură o slăbire sănătoasă, avand la bază un proces eficient de ardere a grăsimilor, cu multiple efecte benefice asupra organismului: reglează digestia, stimulează metabolismul, crește energia, impiedică noi depuneri de grăsime şi reduce pofta de mancare. Chilliburner trebuie asociat unui stilul de viață sănătos, bazat pe alimentație corectă, exercițiu fizic și stimularea metabolismului, pentru un consum optim de energie.
Pentru mai multe informații, accesați www.chilliburner.ro
PR și Comunicare: Sănătatea Press Group Expertul tău in comunicare pe domeniul medical
Georgiana Giunca
PR Executive
press@sanatateapressgroup.ro


Resurse Web : www.chilliburner.ro

Comenteaza si tu articolul

Nume : 
Email : 
Comentariu : 
 

Press Release Categories