Evio Fashion - Evio.ro

Sugestii privind redactarea
unui comunicat de presa


Comunicatul de presa este un scurt articol care promoveaza un eveniment, lansarea unui nou produs sau serviciu. De cate ori vrei sa transmiti publicului noutati din viata organizatiei sau firmei tale, beneficiaza gratuit de acest instrument modern de promovare online, oferit de rezervat.ro
Foloseste Comunicatul de Presa online in mod eficient, prin postarea de informatii interesante si utile cititorilor. Continutul comunicatului de presa
nu trebuie sa apara ca un simplu mesaj publicitar.
Scrie despre noutatile din cadrul companiei tale, punand accentul pe beneficiile pe care acestea le
pot aduce viitorilor clienti. Fii scurt si la obiect !

Scurte recomandari editoriale


- Tilul nu trebuie sa depaseasca 90 de caractere
- Fii scurt si relevant fata de subiectul abordat
- Articolul trebuie sa contina 200-500 cuvinte
- Citeaza sursele acolo unde este cazul
- Evita limbajul de lemn, abrevierile, exagerarile, jargonul sau mesajele promotionale excesive
- Nu folosi in mod repetat "cuvinte cheie" (SPAM)
- Verifica atent articolul pentru a evita eventualele graseli gramaticale sau de exprimare
- Formularul online ofera si posibilitatea postarii
unui link extern (Resurse Web) relevant fata de comunicatul de presa postat
- La completarea formularului, bifati categoriile
cele mai apropiate de continutul articolului
- Completeaza in final datele tale/companiei de contact pentru a putea fi contactat de persoanele interesate de noutatile promovate

CONTINUT ARTICOL:


Numarul cardurilor valide din Romania a crescut cu 7% in 2011


Autorul: Istratescu Catalina
Subiect: Expo Media
Adaugat la : May 24, 2012   Vizualizari : 515
Rate Autor : Curent : 2.55 /5
Rate Articol : Curent : 2.30 /5Expo Media organizeaza, la cererea comunitatii locale de afaceri, editiile anuale ale conferintelor de nisa "Credit & Collection Forum" - 13 iunie 2012 - si "Fraud Prevention Forum" - 14 iunie 2012, in incinta hotelului J.W. Marriott Bucuresti.

Bucuresti, 24 Mai 2012 - Conform datelor BNR, numarul cardurilor valide, incluzand aici si unitatile co-branded si cu functie electronica, a crescut cu 7 procente in 2011, ajungand la 13,35 milioane de unitati. In ciuda acestei cresteri, numarul cardurilor active din Romania s-a redus cu 3,6 procente, ajungand la 10,8 milioane de unitati. Concluzia este ca increderea romanului in astfel de sisteme tranzactionale este in continuare scazuta, preferand cash-ul, desi bancile fac eforturi pentru a stimula interesul si accesul consumatorilor. Astfel ca, in 2011 numarul POS-urilor a crescut cu 6 procente, iar numarul ATM-urilor a crescut cu 904 unitati. Insa romanii folosesc cardurile doar o data la doua saptamani, cand se grabesc sa goleasca integral cardurile.

Pentru a ramane competitive si a asigura un mediu atractiv si stabil atat pentru consumatori, cat si pentru staff, companiile trebuie sa investeasca permanent in solutii pertinente si sigure de tip credit, collection si antifrauda, cand este vorba de coordonatele financiare si nu numai. Inovatia, research-ul si know-how-ul specializat reprezinta imperative de succes pentru o organizatie moderna, care are drept obiectiv adaptarea strategica in functie de schimbarile din piata locala si internationala.
In acest context, Expo Media organizeaza cea de-a treia editie a conferintelor “Credit & Collection Forum” - 13 iunie 2012 - si “Fraud Prevention Forum”- 14 iunie 2012, in cadrul hotelului J.W. Marriott din Bucuresti. Editiile de anul acesta reunesc experti incontestabili ai domeniului, ce vor dezbate si propune directii si instrumente practice de echilibrare a proceselor financiare, cu focus pe nevoile de credit, colectare de creante si prevenire a fraudei, intr-un mediu economic instabil.

Printre speakerii “Credit & Collection Forum” 2012 se numara: Isabela Iacob - Director General, Kruk International, Nuria Simón Artigas - Managing Partner, Kam Carrer & Human Resource Consulting si Cristian Motca - Director - Credit, Collection & Accounts Receivable, Vodafone Romania.
La “Fraud Prevention Forum”, vor dezbate topicuri de maxim interes din aria de preventie a fraudei: Ioana Albani - Procuror Sef, Ministerul Public, Parchetul de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie, Directia de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism, Radu Niculiu - Director, Fraud Prevention and Security, Vodafone Romania, Liviu Arsene - Senior Mobile Malware Researcher, Bitdefender, Tal Eisner - Senior Director Product Strategy, cVidya networks si multi alti lideri de nisa.

Pentru inscrierea la conferintele de business sau pentru a afla care sunt oportunitatile de parteneriat va rugam sa trimiteti un email catre laura.popescu@expomedia.ro sau sa sunati la +40731 191 919.

Costul individual de participare per conferinta este de 150 Euro + TVA. Grupurile de minim 3 participanti din aceeasi companie beneficiaza de un pret redus, respectiv 130 Euro + TVA de persoana, per eveniment. Informatii suplimentare despre evenimentele de afaceri sunt disponibile pe www.conferinte.ro.

Cea de-a treia editie a conferintei “Credit & Collection Forum” este posibila cu sprijinul partenerului strategic Kruk International si al partenerului Customer Service School, care sustine, an de an, si evenimentul “Fraud Prevention Forum”.

Partenerii media ai coferintelor de business sunt: Contact Center Magazine, Wall-street, ClubAfaceri, Ghiseul Bancar, Newschannel, Banknews.ro , Finzoom si Presaonline.

Expo Media este o agentie full service ce ofera o gama variata de servicii de calitate in domeniile: marketing si comunicare, research, consultanta de customer operations si organizare de evenimente de business. De-a lungul timpului, Expo Media a dat dovada de spirit de excelenta in toate actiunile intreprinse prin experienta, dedicatie si competenta. Pentru mai multe informatii despre compania Expo Media, va rugam sa accesati www.expomedia.ro.

CONTACT
Oana Olteanu
Communication Manager
Tel: +40 21 411 44 20
Mobil: +40 733 060 010
Email: oana.olteanu@expomedia.ro
Web: www.conferinte.ro; www.expomedia.ro; www.enlightening.ro
Social Media: http://www.facebook.com/ExpoMedia.ro


Resurse Web :

Comenteaza si tu articolul

Nume : 
Email : 
Comentariu : 
 

Press Release Categories