Evio Fashion - Evio.ro

Sugestii privind redactarea
unui comunicat de presa


Comunicatul de presa este un scurt articol care promoveaza un eveniment, lansarea unui nou produs sau serviciu. De cate ori vrei sa transmiti publicului noutati din viata organizatiei sau firmei tale, beneficiaza gratuit de acest instrument modern de promovare online, oferit de rezervat.ro
Foloseste Comunicatul de Presa online in mod eficient, prin postarea de informatii interesante si utile cititorilor. Continutul comunicatului de presa
nu trebuie sa apara ca un simplu mesaj publicitar.
Scrie despre noutatile din cadrul companiei tale, punand accentul pe beneficiile pe care acestea le
pot aduce viitorilor clienti. Fii scurt si la obiect !

Scurte recomandari editoriale


- Tilul nu trebuie sa depaseasca 90 de caractere
- Fii scurt si relevant fata de subiectul abordat
- Articolul trebuie sa contina 200-500 cuvinte
- Citeaza sursele acolo unde este cazul
- Evita limbajul de lemn, abrevierile, exagerarile, jargonul sau mesajele promotionale excesive
- Nu folosi in mod repetat "cuvinte cheie" (SPAM)
- Verifica atent articolul pentru a evita eventualele graseli gramaticale sau de exprimare
- Formularul online ofera si posibilitatea postarii
unui link extern (Resurse Web) relevant fata de comunicatul de presa postat
- La completarea formularului, bifati categoriile
cele mai apropiate de continutul articolului
- Completeaza in final datele tale/companiei de contact pentru a putea fi contactat de persoanele interesate de noutatile promovate

CONTINUT ARTICOL:


OSF Global Services devine NETSUITE SOLUTION PROVIDER, oferind solutii complete de cloud computing


Autorul: Palade Adina
Subiect: OSF Global Services
Adaugat la : March 20, 2012   Vizualizari : 464
Rate Autor : Curent : 2.86 /5
Rate Articol : Curent : 2.05 /5[Bucuresti, 20 martie 2012] - Furnizorul de servicii profesionale IT, OSF Global Services, isi anunța aderarea la programul NetSuite Solution Provider. Dupa ce anterior le-a furnizat clientilor sai doar solutia NetSuite CRM, OSF Global Services isi extinde parteneriatul cu NetSuite pentru a valorifica noi oportunitați de afaceri prin intermediul intregii suite de aplicații cloud-computing NetSuite.

OSF Global Services va implementa si va customiza aplicatii NetSuite, precum: Enterprise Resource Planning (ERP), Customer Relationship Management (CRM), Financials, eCommerce și NetSuite OneWorld – primul sistem cloud computing ce permite multinaționalelor sa isi gestioneze afacerea și sa iși eficientizeze investitiile financiare. Prin implementarea și customizarea intregului pachet de aplicații dedicate managementului afacerilor, OSF asigura integrarea totala a operațiunilor clientilor sai si a filialelor internationale ale acestora.

“Configuram si implementam solutia Netsuite CRM de mulți ani in companiile clienților nostri”, a afirmat Gerard Szatvanyi, Președinte și CEO al OSF Global Services. “Suntem incantați sa ne folosim cunoștințele avansate in domeniul administrarii afacerilor la nivel international si al managementului de proiecte pentru a oferi servicii performante de implementare a intregii suite de aplicații Netsuite”.
OSF Global Services se distinge printr-o combinație de servicii garantate calitativ, metodologii pentru asigurarea celor mai bune practici, experienta in dezvoltarea unor aplicații de ultima ora și competente superioare de integrare a noilor tehnologii. Parteneriatul cu NetSuite ii ofera companiei OSF Global Services acces la o serie de soluții performante, bazate pe tehnologii cloud computing, cu rezultate masurabile pentru companiile in cautarea unor alternative pentru sistemele ERP invechite.

“Extinderea portofoliul de solutii NetSuite furnizate de OSF Global Services le ofera clienților sai beneficiile intregii suite NetSuite pentru administrarea afacerii si se aliniaza cererii tot mai mari de tehnologii cloud computing vizibila la nivel mondial”, a declarat Craig West, NetSuite Vice President of Channel Sales (Vice Presedinte Channel Sales, NetSuite). “Parteneriatul dintre NetSuite si OSF Global Services este foarte important pentru noi, intrucat impreuna intram in cursa pentru a raspunde cererii tot mai mari de soluții bazate pe cloud computing, care ajuta companile sa obțina rezultate comerciale mai bune”.


Resurse Web :

Comenteaza si tu articolul

Nume : 
Email : 
Comentariu : 
 

Press Release Categories