Evio Fashion - Evio.ro

Sugestii privind redactarea
unui comunicat de presa


Comunicatul de presa este un scurt articol care promoveaza un eveniment, lansarea unui nou produs sau serviciu. De cate ori vrei sa transmiti publicului noutati din viata organizatiei sau firmei tale, beneficiaza gratuit de acest instrument modern de promovare online, oferit de rezervat.ro
Foloseste Comunicatul de Presa online in mod eficient, prin postarea de informatii interesante si utile cititorilor. Continutul comunicatului de presa
nu trebuie sa apara ca un simplu mesaj publicitar.
Scrie despre noutatile din cadrul companiei tale, punand accentul pe beneficiile pe care acestea le
pot aduce viitorilor clienti. Fii scurt si la obiect !

Scurte recomandari editoriale


- Tilul nu trebuie sa depaseasca 90 de caractere
- Fii scurt si relevant fata de subiectul abordat
- Articolul trebuie sa contina 200-500 cuvinte
- Citeaza sursele acolo unde este cazul
- Evita limbajul de lemn, abrevierile, exagerarile, jargonul sau mesajele promotionale excesive
- Nu folosi in mod repetat "cuvinte cheie" (SPAM)
- Verifica atent articolul pentru a evita eventualele graseli gramaticale sau de exprimare
- Formularul online ofera si posibilitatea postarii
unui link extern (Resurse Web) relevant fata de comunicatul de presa postat
- La completarea formularului, bifati categoriile
cele mai apropiate de continutul articolului
- Completeaza in final datele tale/companiei de contact pentru a putea fi contactat de persoanele interesate de noutatile promovate

CONTINUT ARTICOL:


Oferta de Vidanjare extinsa in judetul Ilfov


Autorul: Petrescu Daniel
Subiect: Roges Total SRL
Adaugat la : March 30, 2012   Vizualizari : 601
Rate Autor : Curent : 2.09 /5
Rate Articol : Curent : 2.43 /5Montate odata cu ridiacrea blocurilor, Instalatiile sanitare sunt vechi si deteriorate. Mai des in ultima perioada tevile cedeaza si subsolurile se inunda, creand probelem mari tuturor locatarilor. pentru ca este pusa in pericol sanatatea unei populatii intregi vidanjarea apei din subsoluri devine o prioritate, riscurile inactiuni putand avea urmari grave. Chiar si inundatiile minore trebuiesc rezolvate rapid, caci umezeala si caldura din subsol reprezinta un mediu propice pentru inmultirea purtatorilor de boli cum sunt tantarii.

In periodada cand a existat de avant imobiliar, un mare numar de cumparatori au facut imprudenta de a construi in zone faca canalizare, sperand ca autoritatile locale vor extinde zonele de dezvoltare a retelei publice. Numai ca viitorul a intors aecste sperante, a intervenit recesiunea economica si odata cu ea s-a stopat orice constructie, iar dezvoltarea retelei publice de canalizare s-a oprit ca la orice criza. Proprietarii acestor cladiri sunt obligati sa cheme o vidanja pentru golirea fosei septice.

Cunosc o multime de situatii in care, in ciuda prejudecatilor, trebuie sa apelam la o societate care ofera servicii vidanjare dar adevarul este problema este ca fiecare din noi intoarce capul cand vede pe strada o vidanja, auto-utilitarele acestea creandu-ne o indispozitie subita, din cauza ideilor pe care le avem despre aceasta ocupatie. Este intr-adevar o ocupatie murdara, dar cineva trebuie sa o faca, pentru ca fara ei, situatiile pe care le descriem in text ar deveni si mai grave.

Spalarea in profunzime este efectuata la o anumita perioada, pentru ca solutiile de curatenie folosite in mod standard in gospodarii nu actioneaza asupra depunerilor, si nu reusesc nici sa indeparteze toti microbii nefolositori, unii dintre acestia fiind foarte periculosi pentru sanatatea celor ce locuiesc in cladirea respectiva, caci pot fi purtati prin vant. Uneori devine necesar sa efectuam golirea intregii instalatii sanitare si spalarea acesteia cu pompe de presiune inalta, pentru o curatenie in profunzime. In felul acesta sunt indepartate a depunerile ce se formeaza in timp pe tevi, se dezinfecteaza instalatia si nu in ultimul rand, dispar mirosurile neplacute.

National Geographic ne prezinta povesti de groaza despre transmiterea sindromului legionarului intr-un hotel, exact prin acest mecanism prin care germenii patogeni devin aero-purtati si transmitatori ai bolii. Sa nu va inchipuiti ca domiciliind la bloc, in mijlocul unui oras, nu vom avea niciodata nevoie de serviciul de vidanjare Bucuresti.


Resurse Web : www.desfundare-canal.ro

Comenteaza si tu articolul

Nume : 
Email : 
Comentariu : 
 

Press Release Categories