Evio Fashion - Evio.ro

Sugestii privind redactarea
unui comunicat de presa


Comunicatul de presa este un scurt articol care promoveaza un eveniment, lansarea unui nou produs sau serviciu. De cate ori vrei sa transmiti publicului noutati din viata organizatiei sau firmei tale, beneficiaza gratuit de acest instrument modern de promovare online, oferit de rezervat.ro
Foloseste Comunicatul de Presa online in mod eficient, prin postarea de informatii interesante si utile cititorilor. Continutul comunicatului de presa
nu trebuie sa apara ca un simplu mesaj publicitar.
Scrie despre noutatile din cadrul companiei tale, punand accentul pe beneficiile pe care acestea le
pot aduce viitorilor clienti. Fii scurt si la obiect !

Scurte recomandari editoriale


- Tilul nu trebuie sa depaseasca 90 de caractere
- Fii scurt si relevant fata de subiectul abordat
- Articolul trebuie sa contina 200-500 cuvinte
- Citeaza sursele acolo unde este cazul
- Evita limbajul de lemn, abrevierile, exagerarile, jargonul sau mesajele promotionale excesive
- Nu folosi in mod repetat "cuvinte cheie" (SPAM)
- Verifica atent articolul pentru a evita eventualele graseli gramaticale sau de exprimare
- Formularul online ofera si posibilitatea postarii
unui link extern (Resurse Web) relevant fata de comunicatul de presa postat
- La completarea formularului, bifati categoriile
cele mai apropiate de continutul articolului
- Completeaza in final datele tale/companiei de contact pentru a putea fi contactat de persoanele interesate de noutatile promovate

CONTINUT ARTICOL:


PETAL , un nou brand de bijuterii unicat pe piata romaneasca


Autorul: Pascaru Bisi Gabriella
Subiect: Petal
Adaugat la : November 20, 2012   Vizualizari : 458
Rate Autor : Curent : 2.43 /5
Rate Articol : Curent : 2.34 /5In 2011 a urmat cursurile Scolii de bijuterie contemporana David Sandu. Fiind atrasa de portelan, Anca a inceput sa creeze o serie de piese modelate manual din portelan, fiind imbinate cu delicatete in lucraturi fine de argint. Asa s-a nascut colectia de bijuterie Petal, un proiect comun realizat impreuna cu o buna prietena, Dana Tudor.
"Nu conteaza greutatea si migala cu care se realizeaza aceste obiecte, conteaza ceea ce transmit acestea ! Stim bine ca obiectele frumoase au o greutate nemasurata in a fi realizate insa eforturile din spatele acestora nu trebuie nici sa fie percepute si nici vazute" spune creatoarea.

Dana Tudor este arhitect de profesie, dar s-a simtit atrasa in urma cu ani de zile de designul de bijuterie si a realizat ca acesta o reprezinta mult mai mult, prin faptul ca ii ofera sansa de a-si exprima neingradit personalitatea. A inceput sa creeze bijuterii cu ani in urma, iar succesul pe care l-au avut acestea au determinat-o sa persevereze si sa se perfectioneze
Lucrarile ei individuale grupate in colectii, vorbesc despre formele pure inspirate din arhitectura, dar si despre elementele esentiale ale lumii: apa, aer, foc, transpuse in obiecte cinetice ce par a-si lua zborul cand te astepti mai putin. Aproape in fiecare bijuterie a ei regasesti ideea de miscare; colectia de inele cu fluturi cu aripi mobile, avand fiecare in parte un nume si o poveste, este unul dintre aceste exemple.
Colectia Petal este prima incercare a Danei Tudor de lucru in cadrul unui proiect comun cu designerul Anca Vintila Dragu.
"Mi-am propus ca pe langa proiectele individuale sa realizez si colaborari cu alti artisti in incercarea de a gasi formule in care fiecare sa aduca cate ceva din propria sensibilitate, iar obiectul final sa inspire unitate si armonie. Nu este deloc usor acest lucru pentru ca fiecare are propria lui viziune asupra a ceea ce inseamna o bijuterie, fiecare incearca sa isi puna mai puternic amprenta asupra designului acesteia. Lucrand impreuna cu Anca Vintila Dragu am gasit aceasta formula care a condus la o colaborare foarte echilibrata, colectia ce va fi lansata la Jewelry Design Fair in cadrul galeriei Artxpert va fi speram doar inceputul unei colaborari de durata." Spune Dana Tudor.

Colectia a pornit din dorinta de a combina materialele cu care le place sa lucreze, sa le modeleze si sa le transforme: portelanul si argintul, dar si din dorinta de a lucra impreuna intr-un proiect comun.
Numele colectiei "Petal" scoate in prim plan tema vegetala care le-a inspirat si transmite prin sonoritatea sa maleabilitatea si delicatetea portelanului si tensiunea metalului. Dana si Anca au avut de asemenea ca sursa de inspiratie tehnicile textile stravechi de lucru pe care le-au transpus atat in portelan cat si in argint; in fiecare piesa de portelan se regaseste o textura care duce cu gandul la dantelele din alte timpuri, iar argintul lucrat in tehnica firelor da nastere unor elemente ce intregesc compozitiile pieselor de bijuterie.

Colectia "Petal" a fost selectionata de un juriu format din: Gabriela Oltean, designer la Chateu Marmot, absolventa UCLA Design School Los Angeles, Enzo Battarra, director si curator de bijuterie al galeriei Backstreet Gallery, Los Angeles si Eugene Al Pann, directorul Galeriei ArtXpert din Bucuresti si va fi lansata oficial pe piata romaneasca in cadrul expozitiei Jewelry Design Fair.

Jewelry Design Fair este un eveniment bianual destinat in exclusivitate designerilor de bijuterie contemporana si se va desfasura intre 24 si 25 noiembrie 2012 la Galeria ArtExpert din Bucuresti, Str: Putul lui Zamfir 45-47.


Colectiile individuale ale Ancai Vintila Dragu si a Danei Tudor pot fi vizionate pe :
https://www.facebook.com/Una ca Luna, respectiv www.danatudorjewelry.ro si https://www.facebook.com/dana.tudor3/photos_albums


Pentru informatii suplimentare, va rugam nu ezitati sa ne contactati :
Tycoon Communication
Gabriella Pascaru Bisi
Gabriella.pascaru@yahoo.it
Tel. 0721 640 384

Tycoon Communication este o agentie de publicitate si evenimente speciale cu o experienta de 10 ani in Romania si Italia cunoscuta pe piata romaneasca la inceputul anilor 2000 cand a deschis prima agentie ca Tycoon Media.


Resurse Web :

Comenteaza si tu articolul

Nume : 
Email : 
Comentariu : 
 

Press Release Categories