Evio Fashion - Evio.ro

Sugestii privind redactarea
unui comunicat de presa


Comunicatul de presa este un scurt articol care promoveaza un eveniment, lansarea unui nou produs sau serviciu. De cate ori vrei sa transmiti publicului noutati din viata organizatiei sau firmei tale, beneficiaza gratuit de acest instrument modern de promovare online, oferit de rezervat.ro
Foloseste Comunicatul de Presa online in mod eficient, prin postarea de informatii interesante si utile cititorilor. Continutul comunicatului de presa
nu trebuie sa apara ca un simplu mesaj publicitar.
Scrie despre noutatile din cadrul companiei tale, punand accentul pe beneficiile pe care acestea le
pot aduce viitorilor clienti. Fii scurt si la obiect !

Scurte recomandari editoriale


- Tilul nu trebuie sa depaseasca 90 de caractere
- Fii scurt si relevant fata de subiectul abordat
- Articolul trebuie sa contina 200-500 cuvinte
- Citeaza sursele acolo unde este cazul
- Evita limbajul de lemn, abrevierile, exagerarile, jargonul sau mesajele promotionale excesive
- Nu folosi in mod repetat "cuvinte cheie" (SPAM)
- Verifica atent articolul pentru a evita eventualele graseli gramaticale sau de exprimare
- Formularul online ofera si posibilitatea postarii
unui link extern (Resurse Web) relevant fata de comunicatul de presa postat
- La completarea formularului, bifati categoriile
cele mai apropiate de continutul articolului
- Completeaza in final datele tale/companiei de contact pentru a putea fi contactat de persoanele interesate de noutatile promovate

CONTINUT ARTICOL:


PRIMA INTREPRINDERE SIMULATA CU PROFIL FINANCIAR-BANCAR DIN ROMANIA


Autorul: Admin
Adaugat la : February 28, 2012   Vizualizari : 553
Rate Autor : Curent : 2.57 /5
Rate Articol : Curent : 2.13 /5COMUNICAT DE PRESA
27.02.2012
PRIMA INTREPRINDERE SIMULATA CU PROFIL FINANCIAR-BANCAR DIN ROMANIA.

Academia de Studii Economice din București (ASE) alaturi de BRD - Groupe Societe Generale și Asociatia Beneficiarilor Bursei Speciale "Guvernul Romaniei" ABBSGR, anunta demararea implementarii proiectului "Metode inovative pentru profesionalizarea viitorilor specialiști in domeniul financiar-bancar" - ProFin, cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013, contract POSDRU/109/2.1/G/81455.

"Dezvoltat in jurul conceptului de intreprindere simulata, proiectul pune in valoare o metoda interactiva de invatare pentru stimularea spiritului antreprenorial." (Ion STANCU, manager de proiect)
Conferinta Nationala de lansare a proiectului va avea loc in data de 29.02.2012, in Aula Magna ASE (Caderea Bastiliei), incepand cu ora 15.00, fiind așteptati sa participe studenti din grupul tinta, experti din domeniul financiar-bancar romanesc, reprezentanti ai mediul universitar și ai mass-media de profil.

Pentru informaţii suplimentare:
Simion ILIE
Responsabil PR
tel: 0745 / 297 838 | e-mail: profin@ase.ro | www.ase.ro/profin

Despre Proiect

Obiectivul major al acestui proiect vizeaza cresterea gradului de ocupare si a nivelului de calificare a tinerilor absolventi de invatamant superior cu profil financiar-bancar prin dezvoltarea, implementarea si promovarea unor metode, instrumente si mecanisme integrate, interactive si inovative de invatare, consiliere si insertie pe piata muncii.

Activitatile proiectului se concentreaza pe infiintarea și punerea in functiune a unei intreprinderi simulate cu profil financiar-bancar, promovarea de parteneriate intre universitate și intreprinderi, imbunatatirea organizarii stagiilor de pregatire practica pentru studenti, dezvoltarea de servicii de orientare, consiliere pentru studentii de la filierele de profil.

Grupul tinta vizat de proiect este constituit din studentii ASE Bucuresti din anul III licenta si anii I si II masterat de la Facultatea Finante, Asigurari, Banci si Burse de valori.

Perioada de implementare a acestui proiect este ianuarie 2012 - decembrie 2013. Bugetul total al proiectului este de 1.848.929,00 lei, din care 1.623.970,00 lei reprezinta finantare nerambursabila.


Resurse Web : www.ase.ro/profin

Comenteaza si tu articolul

Nume : 
Email : 
Comentariu : 
 

Press Release Categories