Evio Fashion - Evio.ro

Sugestii privind redactarea
unui comunicat de presa


Comunicatul de presa este un scurt articol care promoveaza un eveniment, lansarea unui nou produs sau serviciu. De cate ori vrei sa transmiti publicului noutati din viata organizatiei sau firmei tale, beneficiaza gratuit de acest instrument modern de promovare online, oferit de rezervat.ro
Foloseste Comunicatul de Presa online in mod eficient, prin postarea de informatii interesante si utile cititorilor. Continutul comunicatului de presa
nu trebuie sa apara ca un simplu mesaj publicitar.
Scrie despre noutatile din cadrul companiei tale, punand accentul pe beneficiile pe care acestea le
pot aduce viitorilor clienti. Fii scurt si la obiect !

Scurte recomandari editoriale


- Tilul nu trebuie sa depaseasca 90 de caractere
- Fii scurt si relevant fata de subiectul abordat
- Articolul trebuie sa contina 200-500 cuvinte
- Citeaza sursele acolo unde este cazul
- Evita limbajul de lemn, abrevierile, exagerarile, jargonul sau mesajele promotionale excesive
- Nu folosi in mod repetat "cuvinte cheie" (SPAM)
- Verifica atent articolul pentru a evita eventualele graseli gramaticale sau de exprimare
- Formularul online ofera si posibilitatea postarii
unui link extern (Resurse Web) relevant fata de comunicatul de presa postat
- La completarea formularului, bifati categoriile
cele mai apropiate de continutul articolului
- Completeaza in final datele tale/companiei de contact pentru a putea fi contactat de persoanele interesate de noutatile promovate

CONTINUT ARTICOL:


Perfect Tour ofera clientilor VIP destinatii de lux inedite: insula privata la cheie sau la conac pr


Autorul: Constantin Cristina
Subiect: Perfect Tour
Adaugat la : April 28, 2011   Vizualizari : 717
Rate Autor : Curent : 2.64 /5
Rate Articol : Curent : 2.04 /5Luxul ca notiune de vacanta

Pentru categoria de lux, Perfect Tour este singura agentie din Romania care a creat un departament dedicat exclusiv serviciilor VIP, prin intermediul caruia sunt oferite servicii high class.
Unicitatea serviciilor VIP de la Perfect Tour consta in faptul ca vacantele pot fi achizitionate direct de la birou. Un consultant Perfect Tour se deplaseaza la client oriunde acesta doreste.
Pe langa confortul unei atmosfere familiare si timpul pe care il castiga clientul, mai beneficiaza de maxima confidentialitate si primeste toate informatiile indispensabile pentru alegerea unei vacante perfecte. Consultanta personalizata este foarte apreciata mai ales in cazul unor cereri atipice, a unor trasee ce implica multe servicii incluse.

Soneva Gili, Maldives
Atunci cand vorbim de vacante de lux, putem lua in considerare sejururile la hoteluri sau resorturi de peste 6*, vacante in destinatii speciale, exotice si, bineinteles, servicii impecabile.
Un concurent redutabil in inchirierea celei mai extravagante insule din lume, este o alta bijuterie a Maldivelor - incomparabila Six Senses Soneva Gili Resort.
Situata in una dintre cele mai mari si frumoase lagune, arhitectii resortului s-au asigurat ca fiecare oaspete beneficiaza de o privesliste asupra apei cristaline a marii. Insula de corali este inconjurata de 44 bungalouri din stuf, un design inovator ce pune amprenta asupra resorturilor din Maldive. Urmand motto-ul companiei Soneva "Lux intelligent", oaspetii sunt rasfatati cu festine gastronomice, divertisment traditional si sedinte de masaj intr-unul unul dintre cele mai luxoase spa-uri.
Insula poate gazdui 100 de oaspeti, fiind ideala pentru organizarea nuntilor sau a altor evenimente speciale. O experienta unica in viata, pentru a inchiria intreaga insula suma este de aproximativ 1.000.000 euro/ saptamana.
http://www.sonevagili.com
Soneva Gili Suite: de la 489 EUR/persoana/noapte/cazare + mic dejun, plus transfer dus-intors: 149 EUR/persoana
Soneva Gili Residence: de la 815 EUR/persoana/noapte/cazare + mic dejun, plus transfer dus-intors: 149 EUR/persoana

Transfer cu barca rapida de la aeroportul Male (aprox. 15 min.)

O alta oferta pentru iubitorii destinatiilor de lux inedite, este Giraffe Manor/ Conacul Giraffe
Centrul Giraffe a fost infiintat de AFEW (African Fund for Endangered Wildlife),initial pentru protejarea Girafei Rothschild, acum devenind centrul operational si educational a programelor scolare pentru copiii din Kenya. Centrul se mandreste cu o suprafata de 1.5 km printre padurile Ngong si a teritoriilor arborigenilor Oloua, cuprinzand 100 ha de suprafete montane aride.
S-a pastrat habitatul original intact a girafelor si a numeroaselor specii de pasari si animale, incluzand warthogs, hiene si ocazional leoparzi. Puteti descoperi diferite specii de pasari, luand parte la explorarea faunei expansive si variate.
Giraffe Manor dispune de o locatie ideala,in suburbiile orasului Nairobi. Va putem oferi vizite la Muzeul National din Kenya, unde puteti afla mai multe despre istoria si traditiile Kenyei, excursie la Piata Maasai, unde puteti achizitiona obiecte artizanale maasai. Va veti putea rasfata facand cumparaturi la magazinele renumitilor designeri ca Anna Trezbinski si Penny Winter, situate foarte aproape de Giraffe Manor.
Pretul de cazare la conac: de la US$ 440 de persoana/noapte pentru regim all inclusive sau de la US$ 390 de persoana/noapte pentru demipensiune.
Pretul Include: Transfer aeroport & toate transferurile in zona Karen & Langata (in perioada sejurului)
Masa (unde este specificat), vinul casei, bauturi, apa inbuteliata, bere, bauturi alcoolice locale, spalatorie , TVA, intrarea la AFEW Giraffe Centre, o donatie catre AFEW, acces internet wireless la Giraffe Manor.
http://www.tamimiea.com/giraffe-manor/index.html

Contact:
luxury@perfect-tour.ro
0314 150 021/ 0749 146 021


Resurse Web : Giraffe Manor

Comenteaza si tu articolul

Nume : 
Email : 
Comentariu : 
 

Press Release Categories