Evio Fashion - Evio.ro

Sugestii privind redactarea
unui comunicat de presa


Comunicatul de presa este un scurt articol care promoveaza un eveniment, lansarea unui nou produs sau serviciu. De cate ori vrei sa transmiti publicului noutati din viata organizatiei sau firmei tale, beneficiaza gratuit de acest instrument modern de promovare online, oferit de rezervat.ro
Foloseste Comunicatul de Presa online in mod eficient, prin postarea de informatii interesante si utile cititorilor. Continutul comunicatului de presa
nu trebuie sa apara ca un simplu mesaj publicitar.
Scrie despre noutatile din cadrul companiei tale, punand accentul pe beneficiile pe care acestea le
pot aduce viitorilor clienti. Fii scurt si la obiect !

Scurte recomandari editoriale


- Tilul nu trebuie sa depaseasca 90 de caractere
- Fii scurt si relevant fata de subiectul abordat
- Articolul trebuie sa contina 200-500 cuvinte
- Citeaza sursele acolo unde este cazul
- Evita limbajul de lemn, abrevierile, exagerarile, jargonul sau mesajele promotionale excesive
- Nu folosi in mod repetat "cuvinte cheie" (SPAM)
- Verifica atent articolul pentru a evita eventualele graseli gramaticale sau de exprimare
- Formularul online ofera si posibilitatea postarii
unui link extern (Resurse Web) relevant fata de comunicatul de presa postat
- La completarea formularului, bifati categoriile
cele mai apropiate de continutul articolului
- Completeaza in final datele tale/companiei de contact pentru a putea fi contactat de persoanele interesate de noutatile promovate

CONTINUT ARTICOL:


'Piata taraneasca', revine la Muzeul Taranului Roman


Autorul: Corina Berariu
Subiect: TacticEvents
Adaugat la : November 7, 2011   Vizualizari : 426
Rate Autor : Curent : 2.60 /5
Rate Articol : Curent : 2.44 /5



Cosurile si vitrinele vor fi incarcate de:
-branzeturi de toate neamurile de la Bran (telemea, branza de burduf, simpla, in coaja de brad, urda dulce sau sarata, cas afumat),
-casuri si cascavele specifice zonei Argeșului, dar si vestita telemea din Marginime, branzeturi de capra s ialte specialitati.
-pastrama simpla sau afumata, la sare sau cu baituri naturale pregatita in diferite gospodarii din Brasov, Arges sau Sibiu,
-preparate din carne de porc, oaie, gasca, capra, pui de la Botosani, Iasi, Arges, Galati.
-cozonaci deliciosi , din Moldova.
- zacusti de toate felurile: de vinete, de ghebe si alte conservaraie de casa de sezon, gemuri si dulcețuri bucovinene si maramureșene, vestitele muraturi ale lui Nea Puiu: pepene galben murat, asortate, conopida, mere si pere murate , siropuri naturale de muguri de brad, merișoare, din diferite fructe de padure,
- sucuri naturale de mere, miere, vin si palinca de Zalau, tuica, ceaiuri, alifii si tincturi de leac dinApuseni, legume de sezon din gospodarii taranesti (Jud. Teleorman)
-vestita turta dulce, covrigi de Pitesti si de Buzau, ciocolata de casa, grilas, fondante si halvita de la Arad, dulciuri unguresti, kurtos kalacs, prajituri de casa din Muntenia, Maramures si Bucovina.
- gratare incinse si vin fiert, mici, tochitura, mamaliguta calda, sarmalute si alte bunatati, pregatite sub ochii vostri de gospodinele de la Hanul Hangitei, bulz ciobanesc si pastrama la ceaun de la nea Ardelean, dupa retete din Banat.
Nu vor lipsi mestesugarii care impletesc si olaresc cu atata maiestrie lucruri de trebuinta caselor de gospodari, care vor veni cu obiecte de ceramica, produse artizanale din lemn pentru bucatarii dichisite, oale de sarmale de ceramica, caciuli, fulare si alte impletituri pentru sezonul rece, si multe alte obiecte meșterite cu drag si pricepere.

Parteneri media on line:
www.okey.ro, www.agriculturaromaneasca.ro, www.culinario.ro, http://jurnalbio.wordpress.com/, www.stiri.com.ro


Resurse Web :

Comenteaza si tu articolul

Nume : 
Email : 
Comentariu : 
 

Press Release Categories