Evio Fashion - Evio.ro

Sugestii privind redactarea
unui comunicat de presa


Comunicatul de presa este un scurt articol care promoveaza un eveniment, lansarea unui nou produs sau serviciu. De cate ori vrei sa transmiti publicului noutati din viata organizatiei sau firmei tale, beneficiaza gratuit de acest instrument modern de promovare online, oferit de rezervat.ro
Foloseste Comunicatul de Presa online in mod eficient, prin postarea de informatii interesante si utile cititorilor. Continutul comunicatului de presa
nu trebuie sa apara ca un simplu mesaj publicitar.
Scrie despre noutatile din cadrul companiei tale, punand accentul pe beneficiile pe care acestea le
pot aduce viitorilor clienti. Fii scurt si la obiect !

Scurte recomandari editoriale


- Tilul nu trebuie sa depaseasca 90 de caractere
- Fii scurt si relevant fata de subiectul abordat
- Articolul trebuie sa contina 200-500 cuvinte
- Citeaza sursele acolo unde este cazul
- Evita limbajul de lemn, abrevierile, exagerarile, jargonul sau mesajele promotionale excesive
- Nu folosi in mod repetat "cuvinte cheie" (SPAM)
- Verifica atent articolul pentru a evita eventualele graseli gramaticale sau de exprimare
- Formularul online ofera si posibilitatea postarii
unui link extern (Resurse Web) relevant fata de comunicatul de presa postat
- La completarea formularului, bifati categoriile
cele mai apropiate de continutul articolului
- Completeaza in final datele tale/companiei de contact pentru a putea fi contactat de persoanele interesate de noutatile promovate

CONTINUT ARTICOL:


Portal cu retete de slabit


Autorul: emanuela elena
Subiect: Dieta mea
Adaugat la : June 3, 2011   Vizualizari : 900
Rate Autor : Curent : 2.34 /5
Rate Articol : Curent : 2.57 /5Dieta-mea.ro face parte din categoria site-urilor destinate produselor si articolelor de nutritie si fitness, in care gasiti informatii utile in lupta pe care o duce fiecare dintre noi, cu kilogramele in plus. Complexitatea site-ului consta in ansamblul informational al unui process de slabire sanatos, alcatuit din diete de slabit, retete de slabit, exercitii de fitness ale antrenorilor renumiti, si sfaturi practice ale nutritionistilor, dar si articole ce prezinta produse naturale destinate pierderii in greutate, cum ar fi ceaiurile de slabit sau tratamentele naturiste pe baza de plante care ard grasimile din organism.
In momentul in care incepem un regim alimentar, este important ca pe tot parcursul dietei sa fim sustinuti de un suport care sa fie disponibil oricand, sa ne motiveze, in momentele de slabiciune datorate stresului sau programului drastic impus. Acest suport poate fi partenerul de viata, o colega de serviciu sau un site informativ cu toate cele necesare.
Este important sa ne amintim aspectele esentiale ale ale unei nutritii sanatoase care spune ca mintea si corpul sunt doua elemente care actioneaza mai bine impreuna, mai ales daca reusim sa gasim vointa si respectul de sine in imaginea noastra.
Rezultatele obtinute de cei care au decis sa slabeasca cu ajutorul internetului sunt foarte bune. In urma unui studiu s-a demostrat ca acestia, fata de cei care au ales sa slabeasca fara sustinere de acest gen, si-au atins tinta mult mai repede si mai usor.
Din acest motiv dieta-mea.ro aduna toate informatiile necesare unui astfel de process de slabire sanatos pentru a fi usor si rapid de inteles, de catre oricine, prezentand toate aspectele, sfaturile si metodele prin care reusim sa ne mentinem sanatosi, energici si atragatori.
Dieta-mea.ro este unul din cele mai importante site-uri de profil de pe piata, unde, cei care doresc sa duca o viata echilibrata si sanatoasa vor gasi aici cele mai utile si mai practice sfaturi. Prin intermediul acestui site, aveti posibilitatea de a afla care sunt cele mai eficiente diete de slabit si care sunt cele mai benefice,exercitii de slabit, care trebuie facute in timpul unui regim, pentru ca rezultatele dorite sa apara in cel mai scurt timp.


Resurse Web :

Comenteaza si tu articolul

Nume : 
Email : 
Comentariu : 
 

Press Release Categories