Evio Fashion - Evio.ro

Sugestii privind redactarea
unui comunicat de presa


Comunicatul de presa este un scurt articol care promoveaza un eveniment, lansarea unui nou produs sau serviciu. De cate ori vrei sa transmiti publicului noutati din viata organizatiei sau firmei tale, beneficiaza gratuit de acest instrument modern de promovare online, oferit de rezervat.ro
Foloseste Comunicatul de Presa online in mod eficient, prin postarea de informatii interesante si utile cititorilor. Continutul comunicatului de presa
nu trebuie sa apara ca un simplu mesaj publicitar.
Scrie despre noutatile din cadrul companiei tale, punand accentul pe beneficiile pe care acestea le
pot aduce viitorilor clienti. Fii scurt si la obiect !

Scurte recomandari editoriale


- Tilul nu trebuie sa depaseasca 90 de caractere
- Fii scurt si relevant fata de subiectul abordat
- Articolul trebuie sa contina 200-500 cuvinte
- Citeaza sursele acolo unde este cazul
- Evita limbajul de lemn, abrevierile, exagerarile, jargonul sau mesajele promotionale excesive
- Nu folosi in mod repetat "cuvinte cheie" (SPAM)
- Verifica atent articolul pentru a evita eventualele graseli gramaticale sau de exprimare
- Formularul online ofera si posibilitatea postarii
unui link extern (Resurse Web) relevant fata de comunicatul de presa postat
- La completarea formularului, bifati categoriile
cele mai apropiate de continutul articolului
- Completeaza in final datele tale/companiei de contact pentru a putea fi contactat de persoanele interesate de noutatile promovate

CONTINUT ARTICOL:


Poveste de pluș


Autorul: stefan silviu
Subiect: Efalia srl
Adaugat la : February 1, 2012   Vizualizari : 612
Rate Autor : Curent : 2.57 /5
Rate Articol : Curent : 2.20 /5Au fost odata ca niciodata un ursulet, o vulpe si o albinuta. Si multi copii fericiti.

Era iarna grea si ursuletului ii placea sa doarma cat e ziulica de mare si de aceea animalele din padure ii spuneau Sforaila.

Apoi a venit primavara, iar ursuletul Sforaila a dat si el sa se trezeasca. A iesit din barlog, dar afara era noapte si Luna ii canta un cantec de leagan. Atunci a intrat la loc si sfor-sforr! pana dimineata cand a iesit iarasi din barlog. Afara era cald si bine, iar Soarele il mangaia cu razele lui colorate si ii canta si el un cantec de leagan. Atata i-a trebuit lenesului de Sforaila: a intrat la loc si a adormit.

Vazand una ca asta, vulpita Roscata si albinuta Baz se dusera direct la el si-i spusera: "Sforaila, tu nu vezi ca iarna a plecat? Hai, trezeste-te si vino cu noi la joaca!". Dar ursuletul sforaia in continuare si nici gand sa se scoale din pat.

Dar Baz si Roscata nu se lasara. I-au chemat in ajutor pe prietenii lor Catelul si Tigrul. Au intrat cu totii in barlog si inceput sa cante si sa danseze, fiecare in felul lui. Sforaila s-a trezit imediat si au plecat impreuna sa se joace cu carucioarul in padurea inverzita. Si am incalecat pe-o aluna, ca nu v-am spus nicio minciuna.

Acum e timpul sa ii arati copilului tau ca toate personajele din poveste sunt cat se poate de reale. La lumeacopiilor.com.ro ii poti face cunostinta cu Sforaila, Roscata, Baz, Catelul si Tigrul, ba chiar cu Soarele si Luna si cu mai multi prieteni ai lor din alte povesti adevarate!

Un ursulet de plus care doarme si sforaie. O vulpe cu rochita care danseaza in doua picioruse. O albinuta care canta si se plimba de colo-colo. Soarele si Luna stiu cel mai frumos cantec de leagan. Catelul si Tigrul sunt profesori de dans. Credeai ca o jucarie de plus e doar un ghemotoc pufos?

Copilul tau stie mai bine ca nu-i asa. Iar tu poti sa te convingi urmarind videoclipuri cu toate aceste jucarii de plus si chiar cu alti prieteni ai lor: Clownul, Vacuta sau Catelusa pudel sunt tot atatea jucarii de plus dansatoare de la lumeacopiilor.com.ro. Si majoritatea vin gata echipate cu bateriile incluse, pentru ca o simpla apasare de buton sa le lase pe fiecare in parte sa isi spuna povestea care iti va face copilul fericit!
http://lumeacopiilor.com.ro/45-jucarii-plus


Resurse Web : jucarii plus

Comenteaza si tu articolul

Nume : 
Email : 
Comentariu : 
 

Press Release Categories