Evio Fashion - Evio.ro

Sugestii privind redactarea
unui comunicat de presa


Comunicatul de presa este un scurt articol care promoveaza un eveniment, lansarea unui nou produs sau serviciu. De cate ori vrei sa transmiti publicului noutati din viata organizatiei sau firmei tale, beneficiaza gratuit de acest instrument modern de promovare online, oferit de rezervat.ro
Foloseste Comunicatul de Presa online in mod eficient, prin postarea de informatii interesante si utile cititorilor. Continutul comunicatului de presa
nu trebuie sa apara ca un simplu mesaj publicitar.
Scrie despre noutatile din cadrul companiei tale, punand accentul pe beneficiile pe care acestea le
pot aduce viitorilor clienti. Fii scurt si la obiect !

Scurte recomandari editoriale


- Tilul nu trebuie sa depaseasca 90 de caractere
- Fii scurt si relevant fata de subiectul abordat
- Articolul trebuie sa contina 200-500 cuvinte
- Citeaza sursele acolo unde este cazul
- Evita limbajul de lemn, abrevierile, exagerarile, jargonul sau mesajele promotionale excesive
- Nu folosi in mod repetat "cuvinte cheie" (SPAM)
- Verifica atent articolul pentru a evita eventualele graseli gramaticale sau de exprimare
- Formularul online ofera si posibilitatea postarii
unui link extern (Resurse Web) relevant fata de comunicatul de presa postat
- La completarea formularului, bifati categoriile
cele mai apropiate de continutul articolului
- Completeaza in final datele tale/companiei de contact pentru a putea fi contactat de persoanele interesate de noutatile promovate

CONTINUT ARTICOL:


Praktiker Romania: "Romanii cheltuie pana la 8000 lei pentru amenajarea gradinii"


Autorul: Bucuroiu Diana
Subiect: Praktiker Romania
Adaugat la : September 19, 2012   Vizualizari : 539
Rate Autor : Curent : 2.59 /5
Rate Articol : Curent : 2.34 /5Exista doua trenduri majore atunci cand vine vorba despre amenajarile de gradina: foisoarele si serele. Foisoarele sunt mult mai potrivite pentru spatiile restranse si sunt utilizate, in general, pentru relaxare si socializare. In capitala, de exemplu, exista foarte multe cereri pentru foisoarele confectionate din lemn, care aduc in gradinile bucurestenilor o parte din atmosfera vacantelor petrecute la munte.

Atunci cand opteaza pentru sere, clientii Praktiker au in vedere mai ales aspectul practic al acestora. Cultivarea legumelor si fructelor in propriile gospodarii este privita tot mai des ca o necesitate si un hobby, deopotriva. Fata de anii anteriori, in 2012 a crescut cererea de sere si mini-sere deja confectionate din polypropilena sau plexiglass. Alaturi de acestea, clientii investesc si in sistemele de irigare - esentiale pentru a regla nivelul de umiditate a solului in zilele toride de vara.

"In perioada de vara, lunile iulie-august, amenajarile exterioare detin cea mai mare pondere din vanzarile inregistrate de Praktiker Romania, fiind mult mai complexe si mai solicitante decat cele interioare. Valoarea medie a cheltuielilor cu amenajarea si intretinerea gradinilor se situeaza intre 1.500 si 8.000 de lei, in functie de preferintele si hobby-urile clientilor, dar si de spatiul de care acestia dispun. Acest trend pozitiv nu poate decat sa ne bucure, pentru ca indica un interes crescut al oamenilor pentru imbunatatirea nivelului lor de trai si de confort. Gradina poate reprezenta un adevarat refugiu de relaxare si deconectare, daca este amenajata corespunzator.", declara Cornelia Gheorghe, Director de Achizitii la Praktiker Romania.

Tips&tricks pentru o gradina perfecta
Daca spatiul sau veniturile pe care le ai la dispozitie nu iti ofera posbilitatea achizitionarii unei sere sau a unui foisor, Praktiker Romania te sfatuieste cum sa-ti amenajezi gradina, pentru a o transforma intr-un spatiu de recreere.
1. Un gazon bine ingrijit poate schimba aspectul oricarei gradini si poate fi utilizat oriunde, indiferent de spatiu. Nu necesita o ingrijire meticuloasa. Vara este suficient sa il tunzi o data pe saptamana si sa-l irigi rar, dar abundent. Vei avea apoi un loc ideal unde poti citi, unde poti face picnic sau unde te poti juca cu copiii.
2. Florile viu colorate iti infrumuseteaza gradina, dar si ziua. Poti alege, de exemplu, gardenia, care nu necesita o atentie speciala, ci doar un spatiu usor umbrit. Mai ai, ca alternativa, petuniile, care se dezvolta minunat daca sunt doar udate din cand in cand.
3. Pomii fructiferi reprezinta o buna sursa de umbra in gradina si, in acelasi timp, au si un rol practic: poti avea fructele preferate la un pas distanta. Marul este cel mai usor de intretinut, pentru ca nu necesita decat apa si mult soare. Iar prunul este recomandat sa fie plantat pe solurile care nu retin prea mult apa.
4. Pavilionul de gradina este mai putin costisitor decat un foisor si iti garanteaza un loc unde poti petrece timpul alaturi de cei dragi. Este simplu de montat si demontat, astfel ca il poti amplasa oriunde doresti.

Orice ai alege dintre sfaturile de mai sus, Praktiker iti ofera o gama variata de produse si unelte de gradina, pentru ca tu sa te bucuri de relaxare chiar la tine acasa, intr-o gradina in care iti vei putea petrece cu drag clipele libere.


Resurse Web : www.praktiker.ro

Comenteaza si tu articolul

Nume : 
Email : 
Comentariu : 
 

Press Release Categories