Evio Fashion - Evio.ro

Sugestii privind redactarea
unui comunicat de presa


Comunicatul de presa este un scurt articol care promoveaza un eveniment, lansarea unui nou produs sau serviciu. De cate ori vrei sa transmiti publicului noutati din viata organizatiei sau firmei tale, beneficiaza gratuit de acest instrument modern de promovare online, oferit de rezervat.ro
Foloseste Comunicatul de Presa online in mod eficient, prin postarea de informatii interesante si utile cititorilor. Continutul comunicatului de presa
nu trebuie sa apara ca un simplu mesaj publicitar.
Scrie despre noutatile din cadrul companiei tale, punand accentul pe beneficiile pe care acestea le
pot aduce viitorilor clienti. Fii scurt si la obiect !

Scurte recomandari editoriale


- Tilul nu trebuie sa depaseasca 90 de caractere
- Fii scurt si relevant fata de subiectul abordat
- Articolul trebuie sa contina 200-500 cuvinte
- Citeaza sursele acolo unde este cazul
- Evita limbajul de lemn, abrevierile, exagerarile, jargonul sau mesajele promotionale excesive
- Nu folosi in mod repetat "cuvinte cheie" (SPAM)
- Verifica atent articolul pentru a evita eventualele graseli gramaticale sau de exprimare
- Formularul online ofera si posibilitatea postarii
unui link extern (Resurse Web) relevant fata de comunicatul de presa postat
- La completarea formularului, bifati categoriile
cele mai apropiate de continutul articolului
- Completeaza in final datele tale/companiei de contact pentru a putea fi contactat de persoanele interesate de noutatile promovate

CONTINUT ARTICOL:


Premiera in lumea nuntilor din judetul Timis


Autorul: Andreea Gudiu
Subiect: www.nunta-timisoara.ro
Adaugat la : July 19, 2011   Vizualizari : 881
Rate Autor : Curent : 2.68 /5
Rate Articol : Curent : 2.42 /5S-a lansat principalul portal de nunta din Timisoara, www.nunta-timisoara.ro, ca raspuns la solicitarile mireselor din judetul Timis de a avea o sursa clara si obiectiva de informare atunci cand organizeaza cel mai important si grandios eveniment din viata lor.

Site-ul www.nunta-timisoara.ro ofera viitorilor miri din Timisoara si din judet absolut toate informatiile de care au nevoie pentru organizarea unei nunti de vis, aici gasind sfaturi, idei si articole de interes redactate de specialisti din Timisoara provenind din diverse domenii, ca de exemplu, articole redactate de cei mai cunoscuti organizatori de nunti sau fotografi din Timisoara.
Totodata, site-ul pune la dispozitia mirilor liste complete cu furnizorii de servicii si produse pentru nunti, oferind mirilor ocazia de a intra gratuit in contact cu furnizorii, utilizand optiunea Solicita Oferta, economisind astfel si timp si bani. Dealtfel si furnizorii pot tine gratuit legatura cu clientii care ii solicita.

Pentru ca "meniul" sa fie complet, fondatorii site-ului vor pune atat la dispozitia mirilor cat si a furnizorilor sectiunea de Bazar, unde fostele mirese vor putea sa vanda sau sa inchirieze rochia de mireasa sau alte accesorii, iar furnizorii vor putea sa isi prezinte intr-un mod mai atractiv produsele.

Pentru finalizarea acestui portal s-au folosit importante resurse atat financiare cat si umane. Constructia si implementarea site-ului a durat mai bine de doi ani iar toate informatiile prezentate pe www.nunta-timisoara.ro sunt verificate amanuntit inainte de a fi oferite viitorilor miri, astfel ca site-ul este in permanenta actualizat.

Portalul www.nunta-timisoara.ro face parte dintr-o retea nationala de site-uri locale, care ofera informatii personalizate viitorilor miri in functie de fiecare zona.

Site-urile din intreaga retea sunt inca in continua dezvoltare, pregatindu-se astfel tot mai multe facilitati si avantaje atat pentru furnizori cat si pentru viitorii miri.


Resurse Web : Restaurante Timisoara

Comenteaza si tu articolul

Nume : 
Email : 
Comentariu : 
 

Press Release Categories