Evio Fashion - Evio.ro

Sugestii privind redactarea
unui comunicat de presa


Comunicatul de presa este un scurt articol care promoveaza un eveniment, lansarea unui nou produs sau serviciu. De cate ori vrei sa transmiti publicului noutati din viata organizatiei sau firmei tale, beneficiaza gratuit de acest instrument modern de promovare online, oferit de rezervat.ro
Foloseste Comunicatul de Presa online in mod eficient, prin postarea de informatii interesante si utile cititorilor. Continutul comunicatului de presa
nu trebuie sa apara ca un simplu mesaj publicitar.
Scrie despre noutatile din cadrul companiei tale, punand accentul pe beneficiile pe care acestea le
pot aduce viitorilor clienti. Fii scurt si la obiect !

Scurte recomandari editoriale


- Tilul nu trebuie sa depaseasca 90 de caractere
- Fii scurt si relevant fata de subiectul abordat
- Articolul trebuie sa contina 200-500 cuvinte
- Citeaza sursele acolo unde este cazul
- Evita limbajul de lemn, abrevierile, exagerarile, jargonul sau mesajele promotionale excesive
- Nu folosi in mod repetat "cuvinte cheie" (SPAM)
- Verifica atent articolul pentru a evita eventualele graseli gramaticale sau de exprimare
- Formularul online ofera si posibilitatea postarii
unui link extern (Resurse Web) relevant fata de comunicatul de presa postat
- La completarea formularului, bifati categoriile
cele mai apropiate de continutul articolului
- Completeaza in final datele tale/companiei de contact pentru a putea fi contactat de persoanele interesate de noutatile promovate

CONTINUT ARTICOL:


Preturi mai mici cu 18% la dozatorul de apa cu compresor


Autorul: chican cristian
Subiect: starwood industrial group
Adaugat la : April 14, 2011   Vizualizari : 1143
Rate Autor : Curent : 2.72 /5
Rate Articol : Curent : 2.57 /5Pretul orientat descrescator reprezinta consecinta politicii magazinului de a maximiza satisfactia clientilor sai. Acest discount de 18% poate face mai accesibila achizitia dozatorului de apa cu compresor. Reducerea de pret vizeaza in special bugetele mai mici destinate achizitiei unui dozator de apa, produs menit a spori confortul caminului si nu in ultimul rand al biroului.

Cu scopul anularii pe cat posibil a limitarilor de natura financiara, magazinul online 2u2me coboara simtitor nivelul preturilor la dozatoarele de apa. Pretul la dozatorul cu compresor scade in aceasta primavara cu 18%. Astfel achizitia acestui model se va face posibila la o suma ce descreste pana la nivelul de 370 Ron.

Desigur ca modelele fara compresor pot fi achizitionate la preturi mai mici decat acesta. Diferenta majora intre un dozator de apa fara compresor si unul cu compresor, este aceea ca in cazul celui de-al doilea model, temperatura la apa rece poate cobori pana la 5 grade Celsius, un lucru imposibil in cazul celui electronic fara compresor. De asemenea temperatura va ramane constanta indiferent de debitul de apa rece consumat si indiferent de intervalul de timp in care se realizeaza consumul.

Ofertarea acestui model de dozator de apa la suma de 370 Ron, rezultata in urma reducerii cu 18%, vine din dorinta de intampinare a nevoilor mereu in schimbare a clientilor magazinului online. Profunda constientizare a contextului economic actual a determinat practicarea unui nivel ridicat al reducerilor de pret la majoritatea produselor magazinului online 2u2me. In acest sens a fost creata special in cadrul magazinului, categoria "Articole la Pret Redus". Aceasta categorie propusa de magazinul online 2u2me.ro vine ca o consecinta a preocuparii continue de facilitare a achizitiilor la preturi avantajoase clientilor sai.

Odata cu venirea primaverii dozatorul de apa va deveni mult mai folosit decat in perioada de iarna. Desigur ca utilitatea sa nu poate fi pusa la indoiala nici in aceasta perioada, dozatorul fiind foarte util prepararii ceaiului sau a cafelei. Dozatorul de apa poate raci sau incalzi aproape instantaneu apa plata, motiv pentru care utilizarea sa nu va fi foarte influentata de un anume sezon. Totusi, vara consumul de apa plata creste semnificativ iar dozatorul de apa poate servi pe deplin acestei tendinte.

De asemenea dozatorul de apa poate diminua cheltuielile cu apa plata, bidonul de 19 litri folosit de acesta avand un pret de achizitie mai mic in raport cele traditionale. Astfel un motiv in plus pentru achizitionarea dozatorului poate fi acela ca va genera economii la bugetul destinat consumului de apa plata. Pentru a servi intereselor vizitatorilor sai, magazinul online 2u2me.ro a aplicat aceste reduceri substantiale de preturi in general produselor sale, dar in special dozatorului de apa cu compressor, ce poate fi mai util odata cu venirea caldurii.

http://www.2u2me.ro/dozatoare-de-apa/9-dozator-apa.html


Resurse Web : Dozatoare de apa

Comenteaza si tu articolul

Nume : 
Email : 
Comentariu : 
 

Press Release Categories