Evio Fashion - Evio.ro

Sugestii privind redactarea
unui comunicat de presa


Comunicatul de presa este un scurt articol care promoveaza un eveniment, lansarea unui nou produs sau serviciu. De cate ori vrei sa transmiti publicului noutati din viata organizatiei sau firmei tale, beneficiaza gratuit de acest instrument modern de promovare online, oferit de rezervat.ro
Foloseste Comunicatul de Presa online in mod eficient, prin postarea de informatii interesante si utile cititorilor. Continutul comunicatului de presa
nu trebuie sa apara ca un simplu mesaj publicitar.
Scrie despre noutatile din cadrul companiei tale, punand accentul pe beneficiile pe care acestea le
pot aduce viitorilor clienti. Fii scurt si la obiect !

Scurte recomandari editoriale


- Tilul nu trebuie sa depaseasca 90 de caractere
- Fii scurt si relevant fata de subiectul abordat
- Articolul trebuie sa contina 200-500 cuvinte
- Citeaza sursele acolo unde este cazul
- Evita limbajul de lemn, abrevierile, exagerarile, jargonul sau mesajele promotionale excesive
- Nu folosi in mod repetat "cuvinte cheie" (SPAM)
- Verifica atent articolul pentru a evita eventualele graseli gramaticale sau de exprimare
- Formularul online ofera si posibilitatea postarii
unui link extern (Resurse Web) relevant fata de comunicatul de presa postat
- La completarea formularului, bifati categoriile
cele mai apropiate de continutul articolului
- Completeaza in final datele tale/companiei de contact pentru a putea fi contactat de persoanele interesate de noutatile promovate

CONTINUT ARTICOL:


Primul Congres International de Pilates din Romania


Autorul: Baziluc Iuliana
Subiect: TonusPlus Pilates
Adaugat la : July 25, 2011   Vizualizari : 899
Rate Autor : Curent : 2.70 /5
Rate Articol : Curent : 2.54 /5Primul Congres International de Pilates din Romania

Pentru prima data in Romania si in regiunea europeana apropiata acesteia va avea loc Congresul International de Pilates, organizat de TonusPlus, cel mai performant studio Pilates din Romania. Intre 21-23 Octombrie 2011 Congresul va reuni 8 instructori de top din lume (S.U.A., Portugalia, Spania, Croatia, Ungaria si Romania) si se adreseaza unei vaste categorii de participanti precum instructori de fitness, kinetoterapeuti, antreprenori de sport si iubitori ai vietii sanatoase.

Congresul International de Pilates din Romania 2011

Congresul Pilates e o ocazie unica pentru orice instructor profesionist de fitness sa invete si sa practice cele mai noi si mai bine documentate metode de antrenament fizico-medical de la unii din cei mai buni antrenori din lume.

Acceseaza site-ul Conventiei si rezerva un loc la cel mai mare eveniment dedicat fitness din toamna 2011 in Europa de Est.

Practică pilates cu 8 instructori de top

Opt instructori certificati din S.U.A., Croatia, Ungaria, Spania, Portugalia si Romania vor avea grijă ca pe parcursul celor trei zile de congres fiecare participant să aibă parte de cea mai bună pregatire, exercitii si tehnici valoroase de intretinere corporală. Evenimetul e structurat astfel încât practicantii sportului, antrenorii de fitness si aerobic, dar si kineto- terapeutii să experimenteze beneficiile Metodei Pilates la un nivel de profesionalism unic în România, in fitness, recuperare, relaxare si întretinere. Învată Pilates în Capitala Culturala a României!

6 motive pentru a participa la Congresul International de Pilates

1.Esti recompensat cu puncte de credit STOTT Pilates® CEC
2.Peste 24 de sedinte de workshop si masterclass sustinute de instructorii recunoscuti mondial
3.Poti testa si achizitiona echipament profesionist pilates
4.Devii parte a retelei internationale Pilates si interactionezi cu instructori, practicanti si manageri de sali de Pilates si nu numai din intreaga lume
5.Primesti un pachet de intampinare plin de surprize
6.Iti insusesti cunostintele avansate si le aplici direct in salonul tau de intretinere

Alege unul din pachetele de participare pe site-ul oficial si vino sa inveti Pilates la cel mai mare eveniment de profil din aceasta toamna din Europa de Est.

Ce insemnă Pilates?

Metoda creata de Joseph Pilates,“Contrology”, aduce un plus de sănătate si o stare de bine oricărui practicant fiind și un important sprijin în reeducarea posturală. ”Contrologia” este sportul care iți eliberează mintea de stresul zilnic întărind conexiunea dintre trup și minte, forțând mintea să ajusteze și să conștientizeze părțile corpului atât în timpul mișcării cât și în timpul activităților predominant statice.

Ce veți învăța?

Timp de 3 zile veți avea oportunitatea de a învăța și practica Pilates alături de instructori certificați internațional din Croația, Portugalia, S.U.A., Ungaria, Spania și România și de a intra în contact cu cele mai noi exerciții și accesorii de Pilates furnizate de colaboratorii noștri.Evenimentul este structurat astfel încat atât iubitorii sportului, instructorii dar și kinetoterapeuții să experimenteze beneficiile Metodei Pilates la toate nivelele: de întreținere, de recuperare, de relaxare și ca stil de viață. Congresul Pilates va conține workshop-uri pentru toate categoriile de vârstă și de sex, pentru femei însărcinate, dar și pentru persoane interesate de statica și patologia coloanei vertebrale, probleme cum ar fi scolioza, lombalgii, cifoza, posturi vicioase, cu care ne întâlnim atât în viața personală dar și în cea profesională.

Ce se va întampla în timpul și după Congres?

În timpul workshop-urilor participanților li se oferă oportunitatea de a încerca această metodă, de a adapta exercițiile în funcție de necesitățile clienților, de a învăța cum se predă corect și care sunt trucurile meseriei precum managementul unei lecții de fitness în funcție de dinamica grupului și de starea de sănătate a celor implicați în participare.

Ce va mai fi NOU?

În același timp veți avea ocazia să descoperiți și să achiziționați accesorii și echipamente de Pilates care să lărgească aria de exerciții și beneficii ale acestei Metode dar și să va familiarizați cu o noua metodă inovativă de antrenament cardiovascular, “STRIDING”.

Rar există ocazia ca sub același cupolă să se găsească în același timp un număr de oameni specializați pe domeniu și recunoscuți la nivel internațional care să se axeze pe transmiterea mai departe a artei de întreținere corporală destinată menținerii sănătății și recuperării medicale.


Resurse Web : Pilates Convention

Comenteaza si tu articolul

Nume : 
Email : 
Comentariu : 
 

Press Release Categories