Evio Fashion - Evio.ro

Sugestii privind redactarea
unui comunicat de presa


Comunicatul de presa este un scurt articol care promoveaza un eveniment, lansarea unui nou produs sau serviciu. De cate ori vrei sa transmiti publicului noutati din viata organizatiei sau firmei tale, beneficiaza gratuit de acest instrument modern de promovare online, oferit de rezervat.ro
Foloseste Comunicatul de Presa online in mod eficient, prin postarea de informatii interesante si utile cititorilor. Continutul comunicatului de presa
nu trebuie sa apara ca un simplu mesaj publicitar.
Scrie despre noutatile din cadrul companiei tale, punand accentul pe beneficiile pe care acestea le
pot aduce viitorilor clienti. Fii scurt si la obiect !

Scurte recomandari editoriale


- Tilul nu trebuie sa depaseasca 90 de caractere
- Fii scurt si relevant fata de subiectul abordat
- Articolul trebuie sa contina 200-500 cuvinte
- Citeaza sursele acolo unde este cazul
- Evita limbajul de lemn, abrevierile, exagerarile, jargonul sau mesajele promotionale excesive
- Nu folosi in mod repetat "cuvinte cheie" (SPAM)
- Verifica atent articolul pentru a evita eventualele graseli gramaticale sau de exprimare
- Formularul online ofera si posibilitatea postarii
unui link extern (Resurse Web) relevant fata de comunicatul de presa postat
- La completarea formularului, bifati categoriile
cele mai apropiate de continutul articolului
- Completeaza in final datele tale/companiei de contact pentru a putea fi contactat de persoanele interesate de noutatile promovate

CONTINUT ARTICOL:


Primul specialist Autodesk MEP din Europa


Autorul: Stabiplan SRL
Subiect: Stabiplan
Adaugat la : May 3, 2012   Vizualizari : 563
Rate Autor : Curent : 2.56 /5
Rate Articol : Curent : 2.17 /5Stabiplan anunță că este prima companie din Europa care a primit din partea Autodesk, titlul de Specialist în Dezvoltarea de Aplicaţii pentru Proiectarea Sistemelor MEP destinat distribuitorilor de valoare adăugată. În calitate de partener specializat Autodesk, compania Stabiplan a demonstrat că a făcut investiții majore în personal, că dispune de un plan de afaceri robust specific domeniului de activitate, că are referințe din partea clienților și că oferă un nivel ridicat de cunoștințe, expertiză și asistență tehnică tuturor clienților din domeniul construcțiilor.

Aceste specializări pentru Partenerii Autodesk permit distribuitorilor de valoare adăugată să-și evidențieze expertiza în ceea ce privește furnizarea serviciilor în domenii cheie ale industriei. Prin parcurgerea planului de pregătire necesar, ca și prin îndeplinirea cerințelor necesare și a standardelor stabilite de Autodesk, compania Stabiplan demonstrează, prin intermediul puternicei echipe de vânzări și asistență tehnică, ce înseamnă să fii un consilier de încredere pentru clienții Autodesk din întreaga lume.

Dovada calității

Cu aplicațiile StabiCAD for AutoCAD și StabiCAD for Revit, compania Stabiplan oferă o soluție completă pentru proiectarea sistemelor electrice și mecanice din domeniul construcțiilor. Mai ales cunoștințele și experiența din sectorul ingineresc reprezintă o garanție că Stabiplan poate furniza asistență tehnică încă de la început. De la alegerea celui mai bun software disponibil, implementarea la fața locului, până la furnizarea unui program complet de pregătire care să fie conform cu nivelul pe care trebuie să-l aibă orice inginer.

Printre exemplele recente se numără consultanța și implementarea BIM în procesul de producție al câtorva clienți. Reacțiile cu privire la acest aspect din partea companiilor Croon și HVM au convins Autodesk cu privire la calitatea pe care compania Stabiplan o furnizează în acest domeniu.

Joop Mensink, Director Tehnic, Croon Elektrotechniek
„Dacă vedeți BIM ca un sistem de calcul 3D, atunci greșiți. Este vorba despre un cu totul alt mod de colaborare. BIM înseamnă să acorzi atenţie celor din jur și să colaborezi în interes comun. În trecut, companiile de construcții erau tratate ca subcontractori, acum toate părțile sunt parteneri cu drepturi depline”.

Jeroen Rosendaal, inginer electrician, Huisman & Van Muijen
”Indiferent dacă proiectați cu StabiCAD for AutoCAD sau cu StabiCAD for Revit, marele avantaj al perspectivei 3D este evident acela că imaginea finală este foarte clară. Se pot efectua verificări precise ale punctelor de coliziune cu celelalte sisteme din clădire și acest lucru se întâmplă mult mai repede decât până acum".


Comenteaza si tu articolul

Nume : 
Email : 
Comentariu : 
 

Press Release Categories