Evio Fashion - Evio.ro

Sugestii privind redactarea
unui comunicat de presa


Comunicatul de presa este un scurt articol care promoveaza un eveniment, lansarea unui nou produs sau serviciu. De cate ori vrei sa transmiti publicului noutati din viata organizatiei sau firmei tale, beneficiaza gratuit de acest instrument modern de promovare online, oferit de rezervat.ro
Foloseste Comunicatul de Presa online in mod eficient, prin postarea de informatii interesante si utile cititorilor. Continutul comunicatului de presa
nu trebuie sa apara ca un simplu mesaj publicitar.
Scrie despre noutatile din cadrul companiei tale, punand accentul pe beneficiile pe care acestea le
pot aduce viitorilor clienti. Fii scurt si la obiect !

Scurte recomandari editoriale


- Tilul nu trebuie sa depaseasca 90 de caractere
- Fii scurt si relevant fata de subiectul abordat
- Articolul trebuie sa contina 200-500 cuvinte
- Citeaza sursele acolo unde este cazul
- Evita limbajul de lemn, abrevierile, exagerarile, jargonul sau mesajele promotionale excesive
- Nu folosi in mod repetat "cuvinte cheie" (SPAM)
- Verifica atent articolul pentru a evita eventualele graseli gramaticale sau de exprimare
- Formularul online ofera si posibilitatea postarii
unui link extern (Resurse Web) relevant fata de comunicatul de presa postat
- La completarea formularului, bifati categoriile
cele mai apropiate de continutul articolului
- Completeaza in final datele tale/companiei de contact pentru a putea fi contactat de persoanele interesate de noutatile promovate

CONTINUT ARTICOL:


Prin GstarCAD MC lumea proiectantilor se transforma notabil


Autorul: NACU Vasile
Subiect: IOAN Co. SRL
Adaugat la : August 26, 2011   Vizualizari : 744
Rate Autor : Curent : 2.58 /5
Rate Articol : Curent : 2.34 /5Luna septembrie 2011 reprezinta pentru colectivitatea proiectantilor un punct de transformare notabila prin dobandirea unui plus de mobilitate si universalitate.
Oamenii intrebuinteaza iPad-ul cu scopul a-si solutiona o sumedenie de probleme in legatura cu distractia, informatrea si comunicarea in asa fel incat lucrul sa ajunga mai lesnicios si mai elastic si, deseori, mai agreabil, mai plin de placere. GstarCAD MC face parte din clasa aplicatiilor informatice de succes pe iPad caracterizate prin naturalete , atractivitate si eficienta.
Gstarsoft, producator al softului GstarCAD, un program solid in sectorul CAD 2D/3D, a facut la jumatatea lunii august 2011 anuntul privind dezvoltarea GstarCAD MC, insotit de angajamentul de a-l pune la dispozitia utilizatorilor in luna urmatoare. GstarCAD MC este un modul de insertie ( plug-in) pentru vizualizarea si editarea de fisiere DWG, aplicatie destinata a rula pe dispozitive mobile si care se adreseaza acelora care sunt atrasi de iPad, totodata utilizatori de programe CAD .
Suplimentar fata de variatele facilitati pe care le asigura dispozitivele mobile de categoria iPhone, iPad, iTouch si soft-urile cu aplecare spre distractie dedicate acestora, GstarCAD MC asigura profesionalism si tehnicitate la purtator.
Dupa lansarea GstarcAD MC proiectantii isi vor putea desavarsi ideile in desene create si in afara biroului si vor putea citi si face rapid modificari la desenele existente deja. De la primul sau produs CAD lansat in 1992 si pana la GstarCAD 2011, iar actualmente GstarCAD MC, GstarCAD a castigat testul de utilitate la nivel mondial care este o dovada pentru continuul sau potential de progres.
Programul de calculator pentru proiectare GstarCAD face parte din familia CAD (Computer Aided Design ), este rapid, puternic si compatibil DWG si se adreseaza industriilor care implica arhitectura, ingineria in constructii si constructiile, mecanica, productia, instalatiile si dispozitivele electrice, GIS, topografie si cartografie etc. Este o platforma soft de nivel international bazata pe tehnologia IntelliCAD 2D/3D CAD. Functiile puternice ale GstarCAD, lucrul cu fisiere in format DWG, interfata de operare simplu de folosit si eficacitatea solutiei slujeste inspiratia de proiectare in efortul de a deveni realitate rapid si eficient.

Mai multe detalii pe www.gstarcad.ro


Comenteaza si tu articolul

Nume : 
Email : 
Comentariu : 
 

Press Release Categories