Evio Fashion - Evio.ro

Sugestii privind redactarea
unui comunicat de presa


Comunicatul de presa este un scurt articol care promoveaza un eveniment, lansarea unui nou produs sau serviciu. De cate ori vrei sa transmiti publicului noutati din viata organizatiei sau firmei tale, beneficiaza gratuit de acest instrument modern de promovare online, oferit de rezervat.ro
Foloseste Comunicatul de Presa online in mod eficient, prin postarea de informatii interesante si utile cititorilor. Continutul comunicatului de presa
nu trebuie sa apara ca un simplu mesaj publicitar.
Scrie despre noutatile din cadrul companiei tale, punand accentul pe beneficiile pe care acestea le
pot aduce viitorilor clienti. Fii scurt si la obiect !

Scurte recomandari editoriale


- Tilul nu trebuie sa depaseasca 90 de caractere
- Fii scurt si relevant fata de subiectul abordat
- Articolul trebuie sa contina 200-500 cuvinte
- Citeaza sursele acolo unde este cazul
- Evita limbajul de lemn, abrevierile, exagerarile, jargonul sau mesajele promotionale excesive
- Nu folosi in mod repetat "cuvinte cheie" (SPAM)
- Verifica atent articolul pentru a evita eventualele graseli gramaticale sau de exprimare
- Formularul online ofera si posibilitatea postarii
unui link extern (Resurse Web) relevant fata de comunicatul de presa postat
- La completarea formularului, bifati categoriile
cele mai apropiate de continutul articolului
- Completeaza in final datele tale/companiei de contact pentru a putea fi contactat de persoanele interesate de noutatile promovate

CONTINUT ARTICOL:


Pro Lingua Expert sinonim cu traduceri din in limba italiana


Autorul: Raluca Randici
Subiect: Pro Lingua Expert
Adaugat la : August 1, 2012   Vizualizari : 460
Rate Autor : Curent : 2.64 /5
Rate Articol : Curent : 2.35 /5Compania Pro Lingua Expert a devenit un brand consacrat atat pe plan local, cat si pe plan national, datorita serviciilor de inalta calitate de traducere in/ din limba italiana.
Gratie profesionalismului de care au dat dovada traducatorii si interpretii Pro Lingua Expert, compania a ajuns sa fie recunoscuta si asociata cu traducerile specializate de italiana - romana si romana - italiana.

Traduceri realizate "cu suflet", cheia succesului

Echipa de profesionisti in traduceri cu care colaboreaza Pro Lingua Expert este compusa din oameni experimentati, competenti (toti sunt autorizati de Ministerul Justitiei) si de incredere.
Italiana este limba romanica cea mai apropiata de latina in ceea ce priveste termenii de vocabular. Insa, simpla inlocuire a cuvintelor nu este suficienta pentru ca o traducere sa fie de calitate. Secretul succesului consta in faptul ca, la Pro Lingua Expert, traducatorii si interpretii sunt atenti la detalii si urmaresc mereu ca textul sa-si pastreze intelesul si sa transmita aceleasi idei exprimate in limba din care a fost tradus. "Pentru noi activitatea in domeniul traducerilor si relatiile de parteneriat pe care le-am stabilit in timp cu clientii nostri sunt un mod de viata. Cand spunem traducere insa, noi ne referim la mai mult de atat", a declarat Beatrice Mitran managerul companiei.

Paleta larga de servicii, consultanta gratuita

Pro Lingua Expert se adreseaza atat companiilor cat si persoanelor fizice. Echipa Pro Lingua Expert stie ca, pentru a oferi un serviciu de calitate si a raspunde nevoilor clientilor, comunicarea este esentiala. De aceea, inainte de a prelua un proiect, Pro Lingua Expert asigura consultanta de specialitate gratuita.
Echipa de traducatori profesionisti da dovada de un excelent management al proiectelor. Traducatorii sunt specializati in diferite domenii astfel ca Pro Lingua Expert asigura o gama variata de servicii: traduceri autorizate italiana, traduceri legalizate italiana, traduceri tehnice italiana, traduceri economice italiana, traduceri medicale italiana, traduceri juridice italiana, traduceri specializate italiana.

Despre Pro Lingua Expert

ProLingua Expert ofera servicii complexe de traducere - traduceri simple, autorizate sau legalizate, din domenii diferite - juridic, IT&C, financiar-contabil, medical, comunicare, precum si servicii conexe de interpretariat, colationari, legalizari notariale, supralegalizari.
Avand un portofoliu impresionant de clienti multumiti, Pro Lingua Expert a reusit sa devina un brand consacrat, ce ofera servicii de calitate, la preturi competitive.

Pe langa traduceri din/in limba italiana, brand-ul Pro Lingua Expert se identifica si cu servicii de traduceri in peste 30 de limbi de circulatie internationala - engleza, franceza, germana, spaniola, bulgara, greaca, turca, portugheza, rusa, maghiara, sarba, olandeza, croata, slovaca, araba, polona, ceha, slovena, ucrainieana, suedeza, albaneza, catalana, daneza, estona, finlandeza, latina, norvegiana, macedoneana, ebraica, japoneza, chineza.

Pro Lingua Expert
Str. Iancu Jianu, nr.14
CRAIOVA, judetul Dolj
Fix:+40 351 802 208
Mobil:+40 741 058 582
E-mail: office@prolinguaexpert.ro


Resurse Web : www.prolinguaexpert.ro

Comenteaza si tu articolul

Nume : 
Email : 
Comentariu : 
 

Press Release Categories