Evio Fashion - Evio.ro

Sugestii privind redactarea
unui comunicat de presa


Comunicatul de presa este un scurt articol care promoveaza un eveniment, lansarea unui nou produs sau serviciu. De cate ori vrei sa transmiti publicului noutati din viata organizatiei sau firmei tale, beneficiaza gratuit de acest instrument modern de promovare online, oferit de rezervat.ro
Foloseste Comunicatul de Presa online in mod eficient, prin postarea de informatii interesante si utile cititorilor. Continutul comunicatului de presa
nu trebuie sa apara ca un simplu mesaj publicitar.
Scrie despre noutatile din cadrul companiei tale, punand accentul pe beneficiile pe care acestea le
pot aduce viitorilor clienti. Fii scurt si la obiect !

Scurte recomandari editoriale


- Tilul nu trebuie sa depaseasca 90 de caractere
- Fii scurt si relevant fata de subiectul abordat
- Articolul trebuie sa contina 200-500 cuvinte
- Citeaza sursele acolo unde este cazul
- Evita limbajul de lemn, abrevierile, exagerarile, jargonul sau mesajele promotionale excesive
- Nu folosi in mod repetat "cuvinte cheie" (SPAM)
- Verifica atent articolul pentru a evita eventualele graseli gramaticale sau de exprimare
- Formularul online ofera si posibilitatea postarii
unui link extern (Resurse Web) relevant fata de comunicatul de presa postat
- La completarea formularului, bifati categoriile
cele mai apropiate de continutul articolului
- Completeaza in final datele tale/companiei de contact pentru a putea fi contactat de persoanele interesate de noutatile promovate

CONTINUT ARTICOL:


Producatorul de medicamente Tis Farmaceutic isi creste productivitatea cu sisteme ERP, SFA si BI


Autorul: Senior Software
Subiect: Senior Software
Adaugat la : June 22, 2012   Vizualizari : 559
Rate Autor : Curent : 2.62 /5
Rate Articol : Curent : 2.25 /5TIS FARMACEUTIC este un laborator de productie de medicamente cu capital integral privat. An de an, compania s-a dezvoltat, acest lucru fiind posibil in special datorita investitiilor importante facute in tehnologie. Astfel, in 2004 Tis Farmaceutic a obtinut certificarea GMP (Good Manufacturing Practice) pentru fluxurile de solutii farmaceutice, siropuri/unguente, creme si geluri.

La acest nivel, gestionarea in cele mai bune conditii a activitatilor de productie si distributie necesita o solutie completa, care sa acopere toate fluxurile de lucru ale companiei. Tis Farmaceutic a ales sistemul ERP de la Senior Software pentru functionalitatile acestuia si serviciile post implementare oferite, menite sa intampine nevoile care vor aparea pe parcursul dezvoltarii afacerii.

Flexibilitatea SeniorERP si experienta celor peste 170 de implementari efectuate de echipa Senior Software au rezultat intr-o implementare in timp record, iar inca din primele zile de la finalizarea acestui proces solutia ERP functiona la capacitate maxima.

"Am ales Senior Software datorita promptitudinii si profesionalismului intregii echipe precum si flexibilitatii de care a dat dovada pe intreaga perioada de analiza, testare si implementare a sistemelor. SeniorERP respecta in totalitate cerintele aplicabile industriei farmaceutice si totodata este un instrument complet de gestiune a resurselor. Nu in ultimul rand, rapiditatea cu care obtinem rapoartele operationale necesare si interfata prietenoasa si intuitiva, care permite operarea facila pe fiecare nivel ierarhic, au fost factori importanti in alegerea solutiilor Senior Software.", declara domnul Bogdan Pirnea, Directorul Financiar al Tis Farmaceutic.

Unul dintre criteriile de baza in alegerea sistemului ERP a fost respectarea normelor GMP in cadrul procesului de productie. In aceasta directie, SeniorERP permite trasabilitatea completa a loturilor, de la materiile prime achizitionate pana la produsele finite livrate la clienti. Totodata, cu sistemul ERP poate fi identificat rapid necesarul de aprovizionat cu ajutorul rapoartelor specifice din aplicatie, bazate pe istoricul vanzarilor si a comenzilor primite.

Pentru imbunatatirea distributiei produselor la nivel national, compania va implementa si SeniorSFA, destinat automatizarii fortei de vanzare mobile. Astfel, cu solutia SFA agentii de vanzari vor prelua comenzile de la clienti - pe care le vor transmite automat in SeniorERP - si vor incasa facturile. In acest mod, timpul alocat vizitelor la clienti se va diminua semnificativ, iar acuratetea comenzilor va creste.

Managerii Tis Farmaceutic au ales si SeniorVisualBI, instrument de raportare utilizat pentru analiza vanzarilor pe grupe de produse, clienti, locatii sau pentru evidentierea costurilor totale de productie, cu tot ceea ce implica acestea: cheltuieli administrative, de desfacere, implicate de productia efectiva samd. Cu solutia BI managementul companiei obtine un grad mai mare de transparenta asupra afacerii, fiind mai usor de identificat ariile asupra carora este necesar sa se intervina, el reprezentand "un instrument util managementului de top in fundamentarea deciziilor", asa cum declara domnul Bogdan Pirnea.

TIS Farmaceutic si-a inceput activitatea in anul 1997, ajungand pana in prezent sa aiba in portofoliu peste 100 de produse. Laboratorul Tis Farmaceutic este autorizat de Agentia Nationala a Medicamentului, calitatea si siguranta produselor sale fiind o prioritate absoluta.

Pentru mai multe detalii, accesati www.SeniorERP.ro

Despre SeniorERP:
SeniorERP este cea mai noua platforma tehnologica pentru Distributie, Productie, Servicii si Retail:
- Primul ERP din Romania disponibil SaaS
- Primul ERP din Romania disponibil in Azure - solutia cloud de la Microsoft
- Primul ERP din Romania care a incorporat cea mai noua generatie de interfata, pentru a asigura simplitate in utilizare
- Primul ERP din Romania scris complet in tehnologia .NET 4.0 - care include WCF pentru comunicatie securizata in timp real prin internet si WF pentru modelarea fluxurilor de business conform nevoilor clientilor
- Primul ERP din Romania care a incorporat platforma de analiza a datelor Tableau Software - lider mondial in vizualizarea datelor

Despre Senior Software:
Infiintat in 2003, Senior Software este unul dintre cei mai inovatori jucatori pe piata sistemelor software de management al afacerilor. Companie avand capital integral romanesc, Senior Software dezvolta si implementeaza sisteme informatice de ultima generatie, specializate pe verticale de piata, SeniorERP si SeniorCRM.
Senior Software este Microsoft Gold Certified Partner si detine certificare Microsoft pentru SeniorERP in conformitate cu cerintele Microsoft Windows Server, Web Services si .NET Framework. Senior Software este certificata conform standardelor ISO 9001:2000 pentru sistemul de management al calitatii. Implementarea standardelor ISO pentru managementul calitatii a avut ca scop principal definirea unor procese si obiective masurabile si garantarea replicarii calitatii la standarde inalte in orice activitate desfasurata pentru clientii companiei.

Printre clientii Senior Software se numara:
Walmark Romania, Regency Company, Mirano, Consolight, Multibond Dural, Akzo Nobel Coatings Romania, Phoenix Contact, Rocast, Side Grup, General Parmafood, Apollo Mod Distribution, Koelner Romania, Velfina, Dinamic 92 Distribution, S&D Pharma, Immergas Romania, Farmaceutica Remedia, Hofigal, Biochefarm, KG Rulmenti, Felder Gruppe, Vitap Echipamente, Sea-Bell Trading, General Industry, Sentia, Dacia Plant, Gamacris Distributie, Casalco, Ocean Fish, DDS Group, Romvelia Prodcom, Vitacom Electronics etc.


Resurse Web : www.seniorerp.ro

Comenteaza si tu articolul

Nume : 
Email : 
Comentariu : 
 

Press Release Categories