Evio Fashion - Evio.ro

Sugestii privind redactarea
unui comunicat de presa


Comunicatul de presa este un scurt articol care promoveaza un eveniment, lansarea unui nou produs sau serviciu. De cate ori vrei sa transmiti publicului noutati din viata organizatiei sau firmei tale, beneficiaza gratuit de acest instrument modern de promovare online, oferit de rezervat.ro
Foloseste Comunicatul de Presa online in mod eficient, prin postarea de informatii interesante si utile cititorilor. Continutul comunicatului de presa
nu trebuie sa apara ca un simplu mesaj publicitar.
Scrie despre noutatile din cadrul companiei tale, punand accentul pe beneficiile pe care acestea le
pot aduce viitorilor clienti. Fii scurt si la obiect !

Scurte recomandari editoriale


- Tilul nu trebuie sa depaseasca 90 de caractere
- Fii scurt si relevant fata de subiectul abordat
- Articolul trebuie sa contina 200-500 cuvinte
- Citeaza sursele acolo unde este cazul
- Evita limbajul de lemn, abrevierile, exagerarile, jargonul sau mesajele promotionale excesive
- Nu folosi in mod repetat "cuvinte cheie" (SPAM)
- Verifica atent articolul pentru a evita eventualele graseli gramaticale sau de exprimare
- Formularul online ofera si posibilitatea postarii
unui link extern (Resurse Web) relevant fata de comunicatul de presa postat
- La completarea formularului, bifati categoriile
cele mai apropiate de continutul articolului
- Completeaza in final datele tale/companiei de contact pentru a putea fi contactat de persoanele interesate de noutatile promovate

CONTINUT ARTICOL:


Programul Executive MBA al ASEBUSS - numarul 1 in aplicabilitate!


Autorul: ASEBUSS
Subiect: ASEBUSS
Adaugat la : May 3, 2012   Vizualizari : 542
Rate Autor : Curent : 2.55 /5
Rate Articol : Curent : 2.20 /5Programul Executive MBA al ASEBUSS ocupa pentru al treilea an consecutiv primul loc in TOP MBA din Romania in ceea ce priveste aplicabilitatea. Topul a fost realizat de Ziarul Financiar pe baza unui chestionar adresat promotiei de absolventi 2011 a fiecarei scoli care organizeaza programe MBA sau EMBA.
Programul ASEBUSS a ocupat locul I la categoriile:
- Aplicabilitate la job
- Componenta internationala
- Imbunatatirea abilitatilor de management
- Imbunatatirea calitatilor personale
Conform editiei 2012 a Topului Programelor EMBA din Romania, Ziarul Financiar - 30 aprilie.
Potrivit studiului realizat de catre Ziarul Financiar, absolventii programelor Executive MBA apreciaza cel mai mult aplicabilitatea la job a informatiilor acumulate pe parcursul celor doi ani de studiu (13,6%), componenta internationala a programului (12,8%) si imbunatatirea abilitatilor de management (11,3%).
Programul romano-american Executive MBA se adreseaza nevoilor de pregatire ale managerilor cu studii superioare si cu experienţă profesionala relevanta, aflati in functii de conducere de minim 3 ani, antreprenorilor, specialistilor, consultantilor indiferent de domeniul de activitate. Executive MBA este un Master in Administrarea Afacerilor potrivit pentru cei care au experienta manageriala relevanta, si obiective de dezvoltare profesionala fie in directia unei pozitii de conducere complexe, incepand de la nivel de department, business unit, in Romania sau regionala, fie in dezvoltarea propriei companii.

ASEBUSS organizează programul romano - american Executive MBA in parteneriat cu Kennesaw State University (KSU) - Atlanta, Georgia - o prestigioasa universitate din SUA, clasata in Top 25 programe Executive MBA din America de Nord conform CEO Magazine (Aug 2009).

"Daca succesul unei persoane s-ar putea transpune intr-o singura ecuatie matematica, cred ca aceasta ar avea urmatoarele variabile: determinarea, cunostintele dobandite, experienta acumulata, gandirea structurata si relatiile personale sau profesionale dobandite. Programul EMBA actioneaza ca un multiplicator diferit pentru fiecare din aceste variabile, descriind totodata la nivel teoretic ecuatia succesului astfel incat la finalul programului absolventului ii ramane doar sa gaseasca solutia optima si personala ce maximizeaza rezultatul acestei ecuatii." Iulian Costea - Head of Customer Marketing Middle East & Africa at Alcatel-Lucent, absolvent ASEBUSS.
Programul EMBA al ASEBUSS contribuie la dezvoltarea unei comunitati de afaceri competitive, manageri care pot aduce beneficii imediate companiilor in care lucreaza, pot colabora cu partenerii de afaceri din intreaga lume, dar la fel de bine pot concura cu ei si obtine pozitii de conducere la nivel regional. La acest moment 8% din cei 1100 absolventi ASEBUSS detin pozitii de management internationale, peste 20% conduc propriile companii, peste 40% sunt in pozitii de CEO /Director General, iar restul ocupa pozitii cheie la nivel de middle management.
Ca manager cu experienta sau antreprenor esti preocupat constant de atingerea obiectivelor, prin dezvoltarea unei echipe performante, in vederea cresterii profitului. Afla mai multe despre cum te poate ajuta un program Executive MBA!
Contacteaza-ne si inscrie-te la una dintre sesiunile de prezentare pe care le organizam in perioada mai-septembrie 2012.
Despre noi
ASEBUSS a fost infiinţată in 1993 şi s-a impus rapid ca lider de piaţa in domeniul educaţiei manageriale. ASEBUSS oferă programul romano-american Executive MBA (EMBA) in parteneriat cu o universitate de prestigiu: Kennesaw State University , Atlanta. Diplomele EMBA emise sunt recunoscute naţional şi internaţional, Kennesaw fiind acreditată de cel mai inalt for internaţional - AACSB - din S.U.A. ASEBUSS are cea mai valoroasă comunitate de absolventi din Romania, peste 1100 manageri şi antreprenori cu experienţă.
Persoana de contact: Bianca Ioan - pentru inscrieri si informatii suplimentare despre admitere si discountul early booking, email: emba@asebuss.ro sau telefon 0722.274.555.


Resurse Web :

Comenteaza si tu articolul

Nume : 
Email : 
Comentariu : 
 

Press Release Categories