Evio Fashion - Evio.ro

Sugestii privind redactarea
unui comunicat de presa


Comunicatul de presa este un scurt articol care promoveaza un eveniment, lansarea unui nou produs sau serviciu. De cate ori vrei sa transmiti publicului noutati din viata organizatiei sau firmei tale, beneficiaza gratuit de acest instrument modern de promovare online, oferit de rezervat.ro
Foloseste Comunicatul de Presa online in mod eficient, prin postarea de informatii interesante si utile cititorilor. Continutul comunicatului de presa
nu trebuie sa apara ca un simplu mesaj publicitar.
Scrie despre noutatile din cadrul companiei tale, punand accentul pe beneficiile pe care acestea le
pot aduce viitorilor clienti. Fii scurt si la obiect !

Scurte recomandari editoriale


- Tilul nu trebuie sa depaseasca 90 de caractere
- Fii scurt si relevant fata de subiectul abordat
- Articolul trebuie sa contina 200-500 cuvinte
- Citeaza sursele acolo unde este cazul
- Evita limbajul de lemn, abrevierile, exagerarile, jargonul sau mesajele promotionale excesive
- Nu folosi in mod repetat "cuvinte cheie" (SPAM)
- Verifica atent articolul pentru a evita eventualele graseli gramaticale sau de exprimare
- Formularul online ofera si posibilitatea postarii
unui link extern (Resurse Web) relevant fata de comunicatul de presa postat
- La completarea formularului, bifati categoriile
cele mai apropiate de continutul articolului
- Completeaza in final datele tale/companiei de contact pentru a putea fi contactat de persoanele interesate de noutatile promovate

CONTINUT ARTICOL:


REHAU oferă cursuri de specializare gratuite


Autorul: Evelina Lunga
Subiect: REHAU Polymer
Adaugat la : July 22, 2011   Vizualizari : 879
Rate Autor : Curent : 2.51 /5
Rate Articol : Curent : 2.54 /5Noile norme in domeniul construcţiilor, trendul in proiectare, reabilitarea energetică sau metodele speciale de instalare sunt doar cateva dintre temele dezbătute in cadrul acestor cursuri. Seminariile sunt susţinute de instructori şi experţi REHAU, avand ca element central utilizarea inteligentă a energiei din mediu, şi sunt structurate pe două categorii, oferind cursanţilor atat expertiză tehnică cat şi training comercial.

In cadrul acestor cursuri, participanţii vor dobIndi cunoştinţe despre infrastructura şi tehnica mediului, tehnica instalaţiilor termice, sanitare şi regenerative, tehnica ferestrelor si faţadelor, pe langă o iniţiere in utilizarea software-urilor de proiectare REHAU.

Dincolo de knowhow-ul tehinc specific, compania va oferi in cadrul cursurilor comerciale traininguri de vanzări, va prezenta metode de optimizare a proceselor de producţie şi le va vorbi participanţilor despre diferite avantaje competitive in construcţii, pregătindu-i in domenii precum organizarea afacerii.

Cursurile au loc la sediile companiei din Bucureşti, Cluj şi in locaţii special amenajate in Bacău, o data la două săptamani. Academia REHAU se adresează atat arhitecţilor, inginerilor proiectanţi şi inginerilor de instalaţii, cat şi distribuitorilor şi investitorilor in domeniul construcţiilor.

Grupul REHAU

Ca marcă premium pentru soluţiile pe bază de polimeri, REHAU este lider internaţional in domeniul construcţiilor, domeniul automotive şi al industriei. Cu fortă inovatoare, o structură vastă formată din mai multe branşe şi prin eficienţă de sinergie rezultată, compania de familie condusă intr-un stil modern şi profesionist este unică in industria maselor plastice. Printre competentele esenţiale se numară dezvoltarea de materiale şi sisteme, precum si tehnica suprafeţelor. Astfel, cu aproximativ 15.000 de angajaţi şi 170 de locaţii in intreaga lume, REHAU ocupă un loc de frunte in domeniul inovaţiei.

in Austria, REHAU are reprezentanţă inca din anul 1956. De aproape 15 ani de aici se structurează şi se administrează cu succes şi regiunea de sud-est a Europei, care in prezent are 1.450 de angajaţi in 24 de locaţii din 19 ţări.

Firma REHAU este reprezentată in Romania din anul 1996. in prezent există 3 birouri de vinzări la Bucureşti, Cluj si Bacău, unde lucrează 116 angajaţi.

Persoana de contact :
Dna. Carmen Bucur
Carmen.Bucur@rehau.com
Tel :0753-077577


Resurse Web : www.rehau.ro

Comenteaza si tu articolul

Nume : 
Email : 
Comentariu : 
 

Press Release Categories