Evio Fashion - Evio.ro

Sugestii privind redactarea
unui comunicat de presa


Comunicatul de presa este un scurt articol care promoveaza un eveniment, lansarea unui nou produs sau serviciu. De cate ori vrei sa transmiti publicului noutati din viata organizatiei sau firmei tale, beneficiaza gratuit de acest instrument modern de promovare online, oferit de rezervat.ro
Foloseste Comunicatul de Presa online in mod eficient, prin postarea de informatii interesante si utile cititorilor. Continutul comunicatului de presa
nu trebuie sa apara ca un simplu mesaj publicitar.
Scrie despre noutatile din cadrul companiei tale, punand accentul pe beneficiile pe care acestea le
pot aduce viitorilor clienti. Fii scurt si la obiect !

Scurte recomandari editoriale


- Tilul nu trebuie sa depaseasca 90 de caractere
- Fii scurt si relevant fata de subiectul abordat
- Articolul trebuie sa contina 200-500 cuvinte
- Citeaza sursele acolo unde este cazul
- Evita limbajul de lemn, abrevierile, exagerarile, jargonul sau mesajele promotionale excesive
- Nu folosi in mod repetat "cuvinte cheie" (SPAM)
- Verifica atent articolul pentru a evita eventualele graseli gramaticale sau de exprimare
- Formularul online ofera si posibilitatea postarii
unui link extern (Resurse Web) relevant fata de comunicatul de presa postat
- La completarea formularului, bifati categoriile
cele mai apropiate de continutul articolului
- Completeaza in final datele tale/companiei de contact pentru a putea fi contactat de persoanele interesate de noutatile promovate

CONTINUT ARTICOL:


Reducerea consumului de energie termica prin jaluzele exterioare


Autorul: Expert Design Concept SRL
Subiect: Expert Design Concept SRL
Adaugat la : December 12, 2011   Vizualizari : 720
Rate Autor : Curent : 2.50 /5
Rate Articol : Curent : 2.32 /5Reducerea necesarului de energie termica pe timp de iarna se poate face prin intermediul produselor de protectie solara: Rolete exterioare, rulouri exterioare, Rolete exterioare, rulouri exterioare, Jaluzele exterioare.

Izolare termica prin intermediul suspensiei pneumatice. Intre fereastra si protectia solara apare o suspensie pneumatica, aceasta avand rolul de a impiedica circulatia aerului si, astfel, transmiterea caldurii. Este foarte important ca spatiul intermediar sa fie inchis etans. Proprietatile de izolatie ale ferestrei se pot imbunatati cu pana la 20%. Acest principiu functioneaza atat in cazul protectiei solare interioare (Jaluzele din aluminiu, jaluzele din lemn, rolete textile), cat si in cazul protectiei solare exterioare(Rolete exterioare, rulouri exterioare, Jaluzele exterioare).
Fiecare corp cu o temperatura de peste zero grade emite radiatii termice, care vor fi absorbite din nou de alte corpuri. In fizica, acest fenomen poarta numele de schimb de radiatii. Cladirile cu ferestre clare reflecta cerul senin, in noptile de iarna ajungand la temperaturi de pana la -70 C, astfel pierzandu-se multa energie. Prin intermediul sistemelor de protectie solara montate in interior(Jaluzele din aluminiu, jaluzele din lemn, rolete textile) sau in exterior(Rolete exterioare, rulouri exterioare, Jaluzele exterioare).), care functioneaza ca ecran de protectie impotriva radiatiilor, acest flux de radiatii poate fi redus substantial. In cazul utilizarii suprafetelor care emit radiatii scazute, cum ar fi vaporizatorul din aluminiu, acest efect se ampli ca.

Iarna, prin intermediul suprafetelor transparente, se poate produce energie in cladiri. Radiatia solara de unde scurte, care patrunde prin vitraj este absorbita si este transformata in caldura. In multe cladiri, este nevoie si iarna de o protectie anti-orbire, care sa absoarba energia solara, astfel reducand necesarul de energie termica. In acelasi timp, contribuie la incalzirea suprafetelor si la protectia anti-orbire pentru un confort vizual si termic ridicat.

In cazul cladirilor cu vitraj izolant simplu sau cu vitraj simplu, se pierde o cantitate mare de caldura prin ferestre. Roletele textile cu strat low-e pot sa imbunatateasca valoarea U, reducand astfel pierderea de caldura .

Expert Design Concept SRL: furnizor de Jaluzele exterioare, Rulouri Exterioare, Rolete Exterioare.


Resurse Web : Jaluzele Exterioare

Comenteaza si tu articolul

Nume : 
Email : 
Comentariu : 
 

Press Release Categories