Evio Fashion - Evio.ro

Sugestii privind redactarea
unui comunicat de presa


Comunicatul de presa este un scurt articol care promoveaza un eveniment, lansarea unui nou produs sau serviciu. De cate ori vrei sa transmiti publicului noutati din viata organizatiei sau firmei tale, beneficiaza gratuit de acest instrument modern de promovare online, oferit de rezervat.ro
Foloseste Comunicatul de Presa online in mod eficient, prin postarea de informatii interesante si utile cititorilor. Continutul comunicatului de presa
nu trebuie sa apara ca un simplu mesaj publicitar.
Scrie despre noutatile din cadrul companiei tale, punand accentul pe beneficiile pe care acestea le
pot aduce viitorilor clienti. Fii scurt si la obiect !

Scurte recomandari editoriale


- Tilul nu trebuie sa depaseasca 90 de caractere
- Fii scurt si relevant fata de subiectul abordat
- Articolul trebuie sa contina 200-500 cuvinte
- Citeaza sursele acolo unde este cazul
- Evita limbajul de lemn, abrevierile, exagerarile, jargonul sau mesajele promotionale excesive
- Nu folosi in mod repetat "cuvinte cheie" (SPAM)
- Verifica atent articolul pentru a evita eventualele graseli gramaticale sau de exprimare
- Formularul online ofera si posibilitatea postarii
unui link extern (Resurse Web) relevant fata de comunicatul de presa postat
- La completarea formularului, bifati categoriile
cele mai apropiate de continutul articolului
- Completeaza in final datele tale/companiei de contact pentru a putea fi contactat de persoanele interesate de noutatile promovate

CONTINUT ARTICOL:


Reduceri de preturi de pana la 54% la electrocasnice incorporabile, chiuvete, vase de gatit!


Autorul: Andrei Szini
Subiect: Pyramis Romania
Adaugat la : August 21, 2012   Vizualizari : 441
Rate Autor : Curent : 2.40 /5
Rate Articol : Curent : 2.47 /5Nu rata cea mai buna oferta promotionala a anului!

Electrocasnice incorporabile (hote, cuptoare, plite, combine frigorifice, masini de spalat vase), chiuvete din inox, material compozit si granit, baterii, vase de gatit, obiecte sanitare, cu discount-uri de pana la 54% si cadouri pentru orice achizitie! Din 01.07.2012, doar la Pyramis Romania. Si daca comanzi online, transportul este gratuit.

Pyramis Romania, filiala a grupului elen Pyramis Metallourgia, producator global de electrocasnice incorporabile, chiuvete din inox si granit, vase de gatit, obiecte sanitare, propune pentru aceasta vara reduceri de preturi si cadouri pentru fiecare produs achizitionat in cadrul acestei campanii.

Avantajul clientului: un pret mai mic cu pana la 54% pentru produse premium, exclusiviste, service, transport gratuit pentru comenzile online si garantii pe termen lung: 30 de ani pentru chiuvetele din inox, 25 de ani pentru chiuvetele din granit, 2 ani pentru electrocasnicele incorporabile, 5 ani pentru baterii.

Valoarea adaugata pentru client poate ajunge pana la aproape 800 ron, in functie de achizitia facuta. Cadourile includ solutii pentru intretinerea produselor din inox, lavete microfibra, tocatoare, baterii chiuveta, tavi pentru gatit, tigai din ceramica, seturi de vase, chiuvete din inox.

Chiuvetele Pyramis sunt manufacturate in Grecia unde Pyramis Metallourgia detine cea mai mare suprafata de productie din Europa, care se intinde pe o suprafata de 286 000mp, din cel mai bun otel inoxidabil provenind de la consortiul german Thyssen Krupp. Grosimea materialului este de cel putin 0,6 mm pentru rezistenta materialului in timp, cuvele au adancimi mari si colturi stranse pentru mai mult spatiu, iar finisajul asigura o igiena perfecta.

Electrocasnicele incorporabile sunt manufacturate in Italia in conformitate cu cele mai inalte standarde de functionalitate, calitate, confort si design. Gama de electrocasnice este variata astfel incat sa se potriveasca pentru orice tip de bucatarie: hote cu capacitate mare de absorbtie si telecomanda, cuptoare easy to clean, cu ecran TFT si functii prestabilite, combine frigorifice din inox, plite vitroceramice si pe inductie de ultima generatie, masini de spalat vase incorporabile in totalitate, vase de gatit cu invelis ceramic, fara PFOA si PTFE.
Oferta este valabila incepand cu 01.07.2012 in toate magazinele partenere Pyramis Romania din tara, in showroom-ul din Otopeni si online, pe website-ul www.pyramis.ro.

PYRAMIS METALLOURGIA este producator global. Produsele sale sunt distribuite in 50 de tari din intreaga lume prin intermediul celor 9 filiale din Europa, Asia si Australia.

PYRAMIS ROMANIA este prezent pe piata autohtona de 8 ani cu produse de calitate, functionale, adaptate pietei din Romania si o abordare orientata catre client.


Comenteaza si tu articolul

Nume : 
Email : 
Comentariu : 
 

Press Release Categories