Evio Fashion - Evio.ro

Sugestii privind redactarea
unui comunicat de presa


Comunicatul de presa este un scurt articol care promoveaza un eveniment, lansarea unui nou produs sau serviciu. De cate ori vrei sa transmiti publicului noutati din viata organizatiei sau firmei tale, beneficiaza gratuit de acest instrument modern de promovare online, oferit de rezervat.ro
Foloseste Comunicatul de Presa online in mod eficient, prin postarea de informatii interesante si utile cititorilor. Continutul comunicatului de presa
nu trebuie sa apara ca un simplu mesaj publicitar.
Scrie despre noutatile din cadrul companiei tale, punand accentul pe beneficiile pe care acestea le
pot aduce viitorilor clienti. Fii scurt si la obiect !

Scurte recomandari editoriale


- Tilul nu trebuie sa depaseasca 90 de caractere
- Fii scurt si relevant fata de subiectul abordat
- Articolul trebuie sa contina 200-500 cuvinte
- Citeaza sursele acolo unde este cazul
- Evita limbajul de lemn, abrevierile, exagerarile, jargonul sau mesajele promotionale excesive
- Nu folosi in mod repetat "cuvinte cheie" (SPAM)
- Verifica atent articolul pentru a evita eventualele graseli gramaticale sau de exprimare
- Formularul online ofera si posibilitatea postarii
unui link extern (Resurse Web) relevant fata de comunicatul de presa postat
- La completarea formularului, bifati categoriile
cele mai apropiate de continutul articolului
- Completeaza in final datele tale/companiei de contact pentru a putea fi contactat de persoanele interesate de noutatile promovate

CONTINUT ARTICOL:


Reduceri online cu Bani inapoi de fiecare data cand faci cumparaturi! CashBack!


Autorul: SellADeal Dot ro
Subiect: www.SellADeal.ro
Adaugat la : September 9, 2012   Vizualizari : 467
Rate Autor : Curent : 2.63 /5
Rate Articol : Curent : 1.80 /5Pe www.SellADeal.ro ai acum ocazia sa faci parte dintr-o comunitate speciala a celor care cumpara inteligent!

Bani inapoi de fiecare data cand faci cumparaturi. Bani CASH in contul tau bancar.

Cum functioneaza? Foarte simplu!

De fiecare data cand faci cumparaturi prin intermediul SellADeal.ro primesti simplu si comod bani CASH in contul tau bancar. CashBack inteligent!

Cat?

Noi obtinem un comision de pe urma cumparaturilor tale online si iti returnam 100%* din acest comision tie, ca si "CashBack".

Suma exacta o afli in contul tau de utilizator al comunitatii SellADeal.ro. Se calculeaza la fiecare cumparatura realizata de tine la magazinele partenere si se plateste in contul tau bancar. Pentru asta va trebui sa initiezi o cerere de plata din contul tau de utilizator.

Functioneaza astfel:

1. Pentru a beneficia de CashBack trebuie sa te inregistrezi gratuit cu adresa de e-mail si parola pe SellADeal.ro sau sa te autentifici daca ai deja cont.

2. Alegi magazinul preferat pe SellADeal. Poti folosi butonul de "Cautare" sau poti alege din meniu. Vei vedea foarte usor pentru fiecare magazin valoarea reducerii pe care acesta o ofera.

3. Mergi apoi la partenerul dorit, faci cumparaturile in mod obisnuit si platesti. Ai in felul acesta bani inapoi in contul bancar si cumperi astfel mereu cu reducere. Chiar si la produsele aflate in promotie!

Mai mult decat atat! SellADeal.ro a negociat cu unele dintre magazinele partenere vouchere de reduceri care se gasesc numai in comunitatea noastra. Cumparam la preturi mici pentru ca suntem puternici impreuna!

Avem si un Bonus pentru tine!

Comunitatea SellADeal iti este alaturi si iti ofera posibilitatea sa castigi si din recomandarile pe care le faci!

Povesteste familiei si prietenilor tai de avantajele comunitatii SellADeal, singura care returneaza 100%* din comisioane, si vei castiga 5 RON pentru fiecare invitat de-al tau. Cu cat mai multi invitati, cu atat mai bine! Mai multe detalii despre asta aici: Bonusul de Prietenie.

Merita sa recomanzi mai departe! In acest fel si cunostiintele si prietenii tai primesc bani inapoi de fiecare data cand fac cumparaturi iar tu profiti personal prin Bonusul de Prietenie SellADeal.

Fa si tu parte din comunitatea speciala care cumpara inteligent! SellADeal.ro, Reduceri online cu Bani inapoi de fiecare data cand faci cumparaturi! Cel mai generos site de CashBack din Romania!

Inregistreaza-te acum pe www.SellADeal.ro!


Resurse Web : www.SellADeal.ro

Comenteaza si tu articolul

Nume : 
Email : 
Comentariu : 
 

Press Release Categories