Evio Fashion - Evio.ro

Sugestii privind redactarea
unui comunicat de presa


Comunicatul de presa este un scurt articol care promoveaza un eveniment, lansarea unui nou produs sau serviciu. De cate ori vrei sa transmiti publicului noutati din viata organizatiei sau firmei tale, beneficiaza gratuit de acest instrument modern de promovare online, oferit de rezervat.ro
Foloseste Comunicatul de Presa online in mod eficient, prin postarea de informatii interesante si utile cititorilor. Continutul comunicatului de presa
nu trebuie sa apara ca un simplu mesaj publicitar.
Scrie despre noutatile din cadrul companiei tale, punand accentul pe beneficiile pe care acestea le
pot aduce viitorilor clienti. Fii scurt si la obiect !

Scurte recomandari editoriale


- Tilul nu trebuie sa depaseasca 90 de caractere
- Fii scurt si relevant fata de subiectul abordat
- Articolul trebuie sa contina 200-500 cuvinte
- Citeaza sursele acolo unde este cazul
- Evita limbajul de lemn, abrevierile, exagerarile, jargonul sau mesajele promotionale excesive
- Nu folosi in mod repetat "cuvinte cheie" (SPAM)
- Verifica atent articolul pentru a evita eventualele graseli gramaticale sau de exprimare
- Formularul online ofera si posibilitatea postarii
unui link extern (Resurse Web) relevant fata de comunicatul de presa postat
- La completarea formularului, bifati categoriile
cele mai apropiate de continutul articolului
- Completeaza in final datele tale/companiei de contact pentru a putea fi contactat de persoanele interesate de noutatile promovate

CONTINUT ARTICOL:


Roche Romania participa, in premiera, la Roche Children's Walk


Autorul: Constantin Cristina
Subiect: Roche Romania
Adaugat la : June 16, 2011   Vizualizari : 846
Rate Autor : Curent : 2.63 /5
Rate Articol : Curent : 2.44 /5Roche Romania se alatura astazi colegilor din 109 filiale ale companiei din intreaga lume, pentru cea de-a opta editie a Roche Children's Walk, o initiativa globala ce isi propune sa stranga fonduri destinate asistentei pe termen lung a copiilor din Malawi si din alte zone ale lumii.
Donatiile angajatilor Roche Romania vor fi destinate, in proportie de 50% proiectelor pe care Roche, in colaborare cu UNICEF si European Coalition of Positive People le desfasoara in Malawi. Cealalta jumatate a sumelor stranse in Romania cu ocazia acestui eveniment va fi directionata catre o fundatie din tara noastra.
Initiat in anul 2003, Roche Children’s Walk este un proiect la care au participat de-a lungul timpului peste 79.000 de angajati Roche din intreaga lume. Pana in prezent, prin intermediul Roche Children's Walk s-au strans aproximativ 7 milioane de franci cu ajutorul carora au fost asistati peste 13.000 de copii din Malawi, prin intermediul a 5 centre pentru orfani. De asemenea, au fost oferite peste 4.000.000 de mese calde, 30.000 de uniforme scolare si au fost achizitionate 6.000 de carti si peste 2.200 de piese de mobilier scolar.
"Prin participarea la Roche Children's Walk, angajatii Roche Romania isi exprima solidaritatea fata de copiii care au nevoie de ajutorul nostru. 50% dintre donatiile voluntare ale colegilor mei vor fi directionate catre o fundatie din Romania. Ma bucur ca angajatii Roche Romania au raspuns acestui apel umanitar si doresc sa le multumesc ca s-au alaturat colegilor lor din intreaga lume, in acest proiect global", a declarat Dan Zamonea, Director General al Roche Romania.
Sustinere si responsabilitate sociala - o traditie la Roche
De peste un secol, Grupul Roche a fost activ implicat in efortul de a imbunatati accesul la ingrijirile de sanatate, pretutindeni in lume, iar proiectele sale au fost indreptate cu prioritate catre cei mai saraci oameni din lume.
Roche colaboreaza cu European Coalition of Positive People (ECPP) pentru a sprijini centrele de ingrijire de zi din Malawi, unde primesc asistenta peste 3.000 de copii ramasi orfani in urma decesului ambilor parinti din cauza HIV/ SIDA. O parte din fondurile stranse cu ocazia Roche Children's Walk sunt directionate catre initiative educationale derulate de UNICEF Elvetia si UNICEF Malawi pentru a imbunatati scolile si educatia din aceast tara, in care orfanii sunt adesea impiedicati de saracie sa mearga la scoala sau sa invete o meserie.
Dupa o prima faza care a inclus construirea a 18 sali de clasa, plus facilitatile aferente, precum si camere pentru profesorii de la scolile locale, accentul se indreapta acum catre lipsa de cadre didactice instruite pentru scolile din intreaga tara. O parte din fondurile obtinute in urma Roche Children's Walk vor ajuta la evaluarea, planificarea si crearea acestei noi resurse pentru comunitate. Un colegiu pedagogic pentru aproape 400 de studenti va solutiona atat nevoia critica de profesori pentru scolile primare, dar va oferi si posibilitatea construirii unei cariere de viitor pentru tinerii din Malawi care termina ciclul de invatamant secundar.


Resurse Web :

Comenteaza si tu articolul

Nume : 
Email : 
Comentariu : 
 

Press Release Categories