Evio Fashion - Evio.ro

Sugestii privind redactarea
unui comunicat de presa


Comunicatul de presa este un scurt articol care promoveaza un eveniment, lansarea unui nou produs sau serviciu. De cate ori vrei sa transmiti publicului noutati din viata organizatiei sau firmei tale, beneficiaza gratuit de acest instrument modern de promovare online, oferit de rezervat.ro
Foloseste Comunicatul de Presa online in mod eficient, prin postarea de informatii interesante si utile cititorilor. Continutul comunicatului de presa
nu trebuie sa apara ca un simplu mesaj publicitar.
Scrie despre noutatile din cadrul companiei tale, punand accentul pe beneficiile pe care acestea le
pot aduce viitorilor clienti. Fii scurt si la obiect !

Scurte recomandari editoriale


- Tilul nu trebuie sa depaseasca 90 de caractere
- Fii scurt si relevant fata de subiectul abordat
- Articolul trebuie sa contina 200-500 cuvinte
- Citeaza sursele acolo unde este cazul
- Evita limbajul de lemn, abrevierile, exagerarile, jargonul sau mesajele promotionale excesive
- Nu folosi in mod repetat "cuvinte cheie" (SPAM)
- Verifica atent articolul pentru a evita eventualele graseli gramaticale sau de exprimare
- Formularul online ofera si posibilitatea postarii
unui link extern (Resurse Web) relevant fata de comunicatul de presa postat
- La completarea formularului, bifati categoriile
cele mai apropiate de continutul articolului
- Completeaza in final datele tale/companiei de contact pentru a putea fi contactat de persoanele interesate de noutatile promovate

CONTINUT ARTICOL:


Rococo & Picadilly


Autorul: stefan silviu
Subiect: sc Efalia srl
Adaugat la : March 17, 2012   Vizualizari : 585
Rate Autor : Curent : 2.57 /5
Rate Articol : Curent : 2.32 /5De aceea, regele cel mic trebuie sa fie servit mereu la modul mai mult ca perfect de catre supusi, adica de voi, parintii lui.
Bineinteles ca asta se intampla zi de zi, inca de cand viitorul mostenitor al tronului si al olitei v-a adus implinirea. Dar acum e timpul ii alegeti caleasca imperiala, adica cel mai confortabil carucior pentru a descoperi lumea exterioara ca doar n-o sa stea numai in patut.
Lumeacopiilor.com.ro vine cu o oferta deosebita de la celebrul producator de carucioare pentru copii Bertoni. Acum puteti gasi modelul Rococo in 3 variante: Flash, Sporty si Foxy, fiecare cu dotari specifice, in functie de ceea ce va doriti pentru copilul vostru.
Caruciorul pentru copii Flash Rococo este un model foarte usor de dimensiuni reduse, cu manere ergonomice, suport picioare reglabil si roti fata pivotante, avand cinci variante de tapiterie.
Varianta Sporty Rococo are spatar rabatabil cu 5 pozitii, sistem rabatare click clack, maner ergonomic, copertina reglabila, sezut picioare reglabil, rotile din fata pivotante si cos pentru bagaje.
Modelul Foxy Rococo are, pe langa o linie de culori atractiva, o acoperitoare de picioare care il face ideal pentru utilizare inclusiv in sezonul rece.
Pe langa toate acestea, in categoria carucioare copii sport de la Bertoni regasim si modelul Picadilly Apple Green, cu o greutate de 8 kg, sistem de pliere tip umbrela, spatarul reglabil pana la orizontala si roti duble in partea din fata.
Acest model vine sa intregeasca gama modelelor de carucioare copii tip sport, pe care magazinul virtual lumeacopiilor.com.ro le pune la dispozitia tuturor parintilor, alaturi de modele consacrate precum Kraft, Ovo, Milo, Comfort sau Kunert Vip. Un amanunt deloc de neglijat: multe dintre carucioarele de la lumeacopiilor.com.ro vin cu transport gratuit!


Resurse Web : www.lumeacopiilor.com.ro

Comenteaza si tu articolul

Nume : 
Email : 
Comentariu : 
 

Press Release Categories