Evio Fashion - Evio.ro

Sugestii privind redactarea
unui comunicat de presa


Comunicatul de presa este un scurt articol care promoveaza un eveniment, lansarea unui nou produs sau serviciu. De cate ori vrei sa transmiti publicului noutati din viata organizatiei sau firmei tale, beneficiaza gratuit de acest instrument modern de promovare online, oferit de rezervat.ro
Foloseste Comunicatul de Presa online in mod eficient, prin postarea de informatii interesante si utile cititorilor. Continutul comunicatului de presa
nu trebuie sa apara ca un simplu mesaj publicitar.
Scrie despre noutatile din cadrul companiei tale, punand accentul pe beneficiile pe care acestea le
pot aduce viitorilor clienti. Fii scurt si la obiect !

Scurte recomandari editoriale


- Tilul nu trebuie sa depaseasca 90 de caractere
- Fii scurt si relevant fata de subiectul abordat
- Articolul trebuie sa contina 200-500 cuvinte
- Citeaza sursele acolo unde este cazul
- Evita limbajul de lemn, abrevierile, exagerarile, jargonul sau mesajele promotionale excesive
- Nu folosi in mod repetat "cuvinte cheie" (SPAM)
- Verifica atent articolul pentru a evita eventualele graseli gramaticale sau de exprimare
- Formularul online ofera si posibilitatea postarii
unui link extern (Resurse Web) relevant fata de comunicatul de presa postat
- La completarea formularului, bifati categoriile
cele mai apropiate de continutul articolului
- Completeaza in final datele tale/companiei de contact pentru a putea fi contactat de persoanele interesate de noutatile promovate

CONTINUT ARTICOL:


Rogaine o Ajuta pe Lady Gaga in Tratarea Parului


Autorul: David Costel
Subiect: Rogaine Autentic Romania
Adaugat la : September 26, 2011   Vizualizari : 877
Rate Autor : Curent : 2.78 /5
Rate Articol : Curent : 2.33 /5Cantareata americana in varsta de 25 de ani a inceput sa foloseasca medicamentul Rogaine, incercand sa stimuleze cresterea firelor de par: "De-a lungul anilor, Lady Gaga si-a supus parul unui stres foarte mare. A turnat deasupra lui atat de multe substanţe chimice incat foliculii au fost distrusi. Spera ca medicamentul Rogaine sa o ajute sa repare o parte din raul deja facut", a declarat o sursa pentru tabloidul britanic The Sun.

ROGAINE este un produs Pfizer care contine minoxidil si care se utilizeaza in tratamentul impotriva caderii parului. Ca orice mare inventie, minoxidilul, substanta activa continuta de produsele Rogaine, a fost descoperit din intamplare la mijlocul anilor 80.

De 20 de ani, ROGAINE este singurul produs aprobat de Autoritatea de Sanatate a SUA (FDA USA) si este numarul 1 in tratarea cheliei ereditare si impotriva caderii parului.

Atestarea FDA este un proces dificil care necesita studii clinice indelungate pentru demonstrarea efectelor tratamentului. Este cea mai greu de obtinut si cea mai apreciata atestare pe care o poate primi un produs, fapt care confera siguranta clientilor spre deosebire de asa zisele produse minune care apar peste noapte si care nu sunt sustinute de studii stiintifice.

ROGAINE este singurul tratament impotriva caderii parului special creat pentru femei cat si pentru barbati.

ROGAINE solutie lichida pentru femei contine 2% (fata de 5% la barbati) minoxidil datorita faptului ca scalpul femeii este mult mai sensibil iar o cantitate mai mare de minoxidil l-ar putea irita.

ROGAINE FOAM (5% minoxidil) este cel mai nou produs din gama Rogaine si cel mai eficient (cu 65% decat varianta lichida) si se foloseste numai de catre barbati.

Folosind produsele ROGAINE de 2 ori pe zi poti scapa de problemele caderii parului sau a cheliei in numai 4 luni de la inceperea tratamentului.

85% din clientii produselor ROGAINE au avut rezultate pozitive atunci cand l-au folosit conform instructiunilor. Pentru rezultate maxime este recomandat folosirea produselor ROGAINE 1 an de zile, dupa acest punct este bine sa continuati pentru a mentine ce ati castigat.

Produsele Rogaine sunt folosite peste tot in lume si de toata lumea. Mari nume de la Hollywood ( Al Pacino, Jerry Seinfeld, Matthew Mcconaughey, Nicholas Cage) precum si artisti celebri ca Lady Gaga sau Fergie folosesc ROGAINE.


Comenteaza si tu articolul

Nume : 
Email : 
Comentariu : 
 

Press Release Categories