Evio Fashion - Evio.ro

Sugestii privind redactarea
unui comunicat de presa


Comunicatul de presa este un scurt articol care promoveaza un eveniment, lansarea unui nou produs sau serviciu. De cate ori vrei sa transmiti publicului noutati din viata organizatiei sau firmei tale, beneficiaza gratuit de acest instrument modern de promovare online, oferit de rezervat.ro
Foloseste Comunicatul de Presa online in mod eficient, prin postarea de informatii interesante si utile cititorilor. Continutul comunicatului de presa
nu trebuie sa apara ca un simplu mesaj publicitar.
Scrie despre noutatile din cadrul companiei tale, punand accentul pe beneficiile pe care acestea le
pot aduce viitorilor clienti. Fii scurt si la obiect !

Scurte recomandari editoriale


- Tilul nu trebuie sa depaseasca 90 de caractere
- Fii scurt si relevant fata de subiectul abordat
- Articolul trebuie sa contina 200-500 cuvinte
- Citeaza sursele acolo unde este cazul
- Evita limbajul de lemn, abrevierile, exagerarile, jargonul sau mesajele promotionale excesive
- Nu folosi in mod repetat "cuvinte cheie" (SPAM)
- Verifica atent articolul pentru a evita eventualele graseli gramaticale sau de exprimare
- Formularul online ofera si posibilitatea postarii
unui link extern (Resurse Web) relevant fata de comunicatul de presa postat
- La completarea formularului, bifati categoriile
cele mai apropiate de continutul articolului
- Completeaza in final datele tale/companiei de contact pentru a putea fi contactat de persoanele interesate de noutatile promovate

CONTINUT ARTICOL:


Romanian Boat Show implineste 7 ani de pasiune pentru yachturi


Autorul: nechita carmen
Subiect: Romanian Boat Show
Adaugat la : May 9, 2012   Vizualizari : 546
Rate Autor : Curent : 2.70 /5
Rate Articol : Curent : 2.15 /5Cel mai longeviv targ de yachturi, ambarcatiuni si accesorii din Romania, Romanian Boat Show, se afla anul acesta la cea de-a 7 editie. Evenimentul se desfasoara in Piata Constitutiei din Bucuresti, intre 23 si 27 mai.
Romanian Boat Show gazduieste, in acest an, peste 20 de expozanti din Romania si Bulgaria. Distribuitori si producatori de renume vor prezenta, pe parcursul a 5 zile, yachturi, barci cu si fara motor, veliere si accesorii. Evenimentul va avea loc chiar in centrul Bucurestiului, in Piata Constitutiei.
Atat expozantii cat si sponsorii evenimentului promit 5 zile de distractie, eleganta si emotie pentru a sarbatori asa cum se cuvine Romanian Boat Show 2012 - care marcheaza anul acesta 7 ani de la prima editie.
Distribuitorul de ambarcatiuni Neptun Yacht, expune in cadrul Romanian Boat Show, un yacht de renume international. Este vorba de modelul Endurance 41 care a a ridicat conceptul de “offshore class” la cote inalte, devenind un punct de referinta pentru intreg sectorul nautic.
Valoarea yachtului Endurance 41, cu tot cu accesorii, este de peste 500.000 de euro. intre 23 si 25 mai, toti cei care vor sa admire aceasta capodopera a ambarcatiunilor sport, o pot face vizitand Romanian Boat Show in Piata Constitutiei.
Programul de vizitare este: miercuri - de la ora 12:00 la ora 20:00, si de joi pana duminica - de la ora 10:00 la ora 20:00.
Pretul unui bilet este de 15 Ron. Pentru invitatii gratuite va invitam sa contactati organizatorii pe email la info@romanianboatshow.ro.
Sponsori eveniment: Tiriac Auto, True Tonic, Metaxa Sun Tonic, The Harbour, Borsec, Peroni si Hotel Golden Tulip.
Parteneri media: Adevarul, Forbes, Catavencii, Zile si Nopti, Spectacular TV, Phoenix, Metropotam, Wall Street, Yachting Pleasure, YachtExpert, Nautiq, MotorXpert, AutoExpert, My Bucharest Guide.

Un eveniment organizat de Set Events si recomandat de Radio Guerrilla.


Resurse Web : www.romanianboatshow.ro

Comenteaza si tu articolul

Nume : 
Email : 
Comentariu : 
 

Press Release Categories