Evio Fashion - Evio.ro

Sugestii privind redactarea
unui comunicat de presa


Comunicatul de presa este un scurt articol care promoveaza un eveniment, lansarea unui nou produs sau serviciu. De cate ori vrei sa transmiti publicului noutati din viata organizatiei sau firmei tale, beneficiaza gratuit de acest instrument modern de promovare online, oferit de rezervat.ro
Foloseste Comunicatul de Presa online in mod eficient, prin postarea de informatii interesante si utile cititorilor. Continutul comunicatului de presa
nu trebuie sa apara ca un simplu mesaj publicitar.
Scrie despre noutatile din cadrul companiei tale, punand accentul pe beneficiile pe care acestea le
pot aduce viitorilor clienti. Fii scurt si la obiect !

Scurte recomandari editoriale


- Tilul nu trebuie sa depaseasca 90 de caractere
- Fii scurt si relevant fata de subiectul abordat
- Articolul trebuie sa contina 200-500 cuvinte
- Citeaza sursele acolo unde este cazul
- Evita limbajul de lemn, abrevierile, exagerarile, jargonul sau mesajele promotionale excesive
- Nu folosi in mod repetat "cuvinte cheie" (SPAM)
- Verifica atent articolul pentru a evita eventualele graseli gramaticale sau de exprimare
- Formularul online ofera si posibilitatea postarii
unui link extern (Resurse Web) relevant fata de comunicatul de presa postat
- La completarea formularului, bifati categoriile
cele mai apropiate de continutul articolului
- Completeaza in final datele tale/companiei de contact pentru a putea fi contactat de persoanele interesate de noutatile promovate

CONTINUT ARTICOL:


Ruukki Romania livreaza 2.400 de tone de structuri de otel pentru constructia unei noi fabrici


Autorul: Antonescu PR&Consulting
Subiect: Ruukki Romania
Adaugat la : November 17, 2011   Vizualizari : 566
Rate Autor : Curent : 2.70 /5
Rate Articol : Curent : 2.30 /5Furnizorul de solutii metalice Ruukki a semnat un contract cu Panevezio Statybos Trestas, firma care construieste cea mai noua fabrica de ciment din Lituania. Contractul are o valoare de circa 6 milioane de euro si prevede furnizarea a 4.100 de tone de structuri metalice ce vor fi utilizate in edificarea a 16 cladiri de pe platforma de lucru a noii unitati de productie de ciment. Mai mult de jumatate din aceste produse sunt fabricate in Romania, la Bolintin Deal.

"Pentru acest proiect vom livra 2.400 de tone de structuri metalice. Unitatea de productie din Romania este una dintre cele mai mari ale grupului si dispune de capacitatea de a onora astfel de contracte in timp real", a declarat Ari Haapaniemi, directorul fabricii din Bolintin Deal.

Fabrica Ruukki din Romania a devenit hub de productie pentru grupul finlandez incepand cu anul 2009, cand au fost transferate liniile de productie din Cehia si Ungaria, fapt care a crescut capacitatea centrului de productie de la Bolintin Deal cu 20%. In momentul constructiei fabricii din Romania aceasta a fost conceputa ca fiind cea mai mare unitate de productie a companiei din afara Finlandei. In acest moment, fabrica de la Bolintin Deal poate livra solutii metalice pentru proiecte de cea mai mare anvergura.

Aproximativ 1.700 de tone de structuri metalice pentru acest proiect vor fi livrate prin intermediul Ruukki Lietuva Gargzdai.

Acesta nu este primul proiect international de mare anvergura in care compania finlandeza livreaza produse fabricate la Bolintin Deal. Compania Ruukki a livrat otelul pentru cel mai mare acoperis retractabil din Europa, dezvoltat pentru stadionul Swedbank Arena din Stockholm, proiect in care finlandezii au produs structura propriu-zisa. O parte dintre grinzile acestui acoperiș retractabil, cel mai mare de acest tip din Europa, realizate cu o acuratete deosebita, au fost de asemenea executate in fabrica din Romania. De asemenea, din fabrica de la Bolintin Deal au fost realizate livrari si pentru alte proiecte numeroase aflate in executie in Finldanda, Suedia, Norvegia, Polonia, Cehia, Slovacia sau Ungaria.


Comenteaza si tu articolul

Nume : 
Email : 
Comentariu : 
 

Press Release Categories