Evio Fashion - Evio.ro

Sugestii privind redactarea
unui comunicat de presa


Comunicatul de presa este un scurt articol care promoveaza un eveniment, lansarea unui nou produs sau serviciu. De cate ori vrei sa transmiti publicului noutati din viata organizatiei sau firmei tale, beneficiaza gratuit de acest instrument modern de promovare online, oferit de rezervat.ro
Foloseste Comunicatul de Presa online in mod eficient, prin postarea de informatii interesante si utile cititorilor. Continutul comunicatului de presa
nu trebuie sa apara ca un simplu mesaj publicitar.
Scrie despre noutatile din cadrul companiei tale, punand accentul pe beneficiile pe care acestea le
pot aduce viitorilor clienti. Fii scurt si la obiect !

Scurte recomandari editoriale


- Tilul nu trebuie sa depaseasca 90 de caractere
- Fii scurt si relevant fata de subiectul abordat
- Articolul trebuie sa contina 200-500 cuvinte
- Citeaza sursele acolo unde este cazul
- Evita limbajul de lemn, abrevierile, exagerarile, jargonul sau mesajele promotionale excesive
- Nu folosi in mod repetat "cuvinte cheie" (SPAM)
- Verifica atent articolul pentru a evita eventualele graseli gramaticale sau de exprimare
- Formularul online ofera si posibilitatea postarii
unui link extern (Resurse Web) relevant fata de comunicatul de presa postat
- La completarea formularului, bifati categoriile
cele mai apropiate de continutul articolului
- Completeaza in final datele tale/companiei de contact pentru a putea fi contactat de persoanele interesate de noutatile promovate

CONTINUT ARTICOL:


"SYNERGIA" VINE ONLINE!


Autorul: Popovici Bogdan
Subiect: Kochler and Kluger
Adaugat la : June 25, 2012   Vizualizari : 523
Rate Autor : Curent : 2.34 /5
Rate Articol : Curent : 2.09 /5Proiectul The Synergy Webs USA = 2011 aduce un concept nou și un suflu redacțional plin de "bucuria de a trăi și scrie", prin trei reviste online, vectori de imagine pentru primele familii de site-uri "Synergetice" din domeniile construcții, restaurant și nautice.

Beneficiind de un parteneriat și un know-how american, dar și de aportul "energetic" al unui grup de jurnaliști tineri și ambițioși, revistele Eater Magazine, Builders Magazine și Nautica Magazine au fost proiectate ca adevărate sisteme "all in one", sau, in termeni tehnici - "sisteme informatice integrate", pe principiul synergiei create in plan virtual, redefinind motto-ul "Expanding Online"!
Chiar și in condițiile unei oferte bogate in mediile online de profil, respectiv construcții, restaurante și nautice, revistele EaterMagazine.ro, BuildersMagazine.ro și NauticaMagazine.ro au ambiția de a seta valori noi, de a propune și dezvolta acel "altceva"care să te facă să "vrei mai mult", zi de zi: articole, noutăți, vanzări, produse, licitații, concursuri, comunitate, servicii premium - factori inovatori ce oferă bucuria de a ridica ștacheta mai sus, de a citi material elocvent, calitativ, cu atitudinea de viitori leaderi.

Versiunile in limba engleza ale revistelor online sunt prevăzute pentru lansare in august 2012, făcand primii pași către o prezentare și deschidere de amploare a pieței romanești de profil către intreaga lume.

EATER MAGAZINE este destinată utilizatorilor pasionați atat de bucătărie, cat și de restaurante și mancare sănătoasă, utilizatori ce aparțin poate unor comunități diverse. Revista iși propune tocmai reunirea acestor comunități intr-una singură: comunitatea "Eater". Conform motto-ului "Read Eat Daily", această comunitate iși respectă pasiunea pentru mancare și băuturi, informandu-se zilnic.
Totodată, EaterMagazine.ro iși dorește o deschidere rapidă și o prezenta permanentă atat in restaurantele, barurile, cluburile și "laboratoarele" masterchef-ilor din Romania, precum și in cele internaționale, intr-o misiune continuă de a pune in contact vizitatorii interesați, cu oferta europeana și mondială in domeniu.

BUILDERS MAGAZINE are menirea să pună la dispoziția utilizatorului informații necesare din domeniul construcțiilor, instalațiilor, proiectelor de arhitectură și amenajări interioare, materialelor și utilajelor de construcție, precum și soluții de construcție morderne, "green", topuri și concursuri in domeniu.
Ancorată in realitate conform motto-ului "Building Reality", revista se adresează in egală măsură utilizatorilor profesioniști din domeniul construcțiilor, cat și celor care doresc să afle tehnici de amenajare a propriei locuințe. BuildersMagazine.ro iși propune să reunească profesioniști și amatori, constructori și utilizatori, in cadrul unei comunități unice. Revista va fi o prezență permanentă atat in firmele de construcții, instalații și arhitectură, cat și in șantiere sau construcții finalizate, pentru transmiterea opiniilor utilizatorilor sau profesioniștilor către vizitatorii interesați de ofertele locale și internaționale din domeniu, devenind in scurt timp sursa de informații primordială, de incredere, "prietenul de familie in construcții", un ghid de care vizitatorii au atata nevoie.
NAUTICA MAGAZINE oferă vizitatorului toate informațiile, produsele și serviciile necesare in acțiunea alegerii, achiziției și utilizării ambarcațiunilor de orice fel și in orice domeniu de interes: navigație, sport, pescuit, chiar și navomodelism.
Revista este destinată utilizatorilor ce se identifică prin pasiune in domeniul naval și recunoașterea ei prin apartenența la o comunitate de pasiuni și pasionați. NauticaMagazine.ro unește amatori de sailing, posesori de ambarcațiuni, alături de pasionații de sport, pescuit și navomodelism. Revista este deschisă comunitatii, rostul acesteia fiind tocmai acela de a deveni "Partenerul in navigație" al pasionaților și amatorilor, sub motto-ul "My Sailing Companion". Revista vrea să fie prezentă permanent atat pe șantierele navale și show-room-urile romanești, cat și pe cele europene, americane sau australiene, cu misiunea de a pune in contact vizitatorii interesați cu producători romani, dar și cu oferta mondială de ambarcațiuni, mai puțin cunoscută in prezent in țară.
Vizitatorii "Weburilor Synergetice" sunt așteptați pe www.eatermagazine.ro, pe www.buildersmagazine.ro si www.nauticamagazine.ro, la rubricile de Anunțuri, Licitații, Magazin, Blog și mai ales in Comunitățile și la Concursurile revistelor.

Vă așteptăm! We are "Expanding Online!"


Resurse Web : Eater Magazine

Comenteaza si tu articolul

Nume : 
Email : 
Comentariu : 
 

Press Release Categories