Evio Fashion - Evio.ro

Sugestii privind redactarea
unui comunicat de presa


Comunicatul de presa este un scurt articol care promoveaza un eveniment, lansarea unui nou produs sau serviciu. De cate ori vrei sa transmiti publicului noutati din viata organizatiei sau firmei tale, beneficiaza gratuit de acest instrument modern de promovare online, oferit de rezervat.ro
Foloseste Comunicatul de Presa online in mod eficient, prin postarea de informatii interesante si utile cititorilor. Continutul comunicatului de presa
nu trebuie sa apara ca un simplu mesaj publicitar.
Scrie despre noutatile din cadrul companiei tale, punand accentul pe beneficiile pe care acestea le
pot aduce viitorilor clienti. Fii scurt si la obiect !

Scurte recomandari editoriale


- Tilul nu trebuie sa depaseasca 90 de caractere
- Fii scurt si relevant fata de subiectul abordat
- Articolul trebuie sa contina 200-500 cuvinte
- Citeaza sursele acolo unde este cazul
- Evita limbajul de lemn, abrevierile, exagerarile, jargonul sau mesajele promotionale excesive
- Nu folosi in mod repetat "cuvinte cheie" (SPAM)
- Verifica atent articolul pentru a evita eventualele graseli gramaticale sau de exprimare
- Formularul online ofera si posibilitatea postarii
unui link extern (Resurse Web) relevant fata de comunicatul de presa postat
- La completarea formularului, bifati categoriile
cele mai apropiate de continutul articolului
- Completeaza in final datele tale/companiei de contact pentru a putea fi contactat de persoanele interesate de noutatile promovate

CONTINUT ARTICOL:


S-a lansat cea mai mare clinică de ortodonţie din Romania


Autorul: Sandu Catalina
Subiect: ORTODENT SRL
Adaugat la : March 30, 2012   Vizualizari : 533
Rate Autor : Curent : 2.82 /5
Rate Articol : Curent : 2.31 /5Deschisă acum 7 ani de Dr. Emilia Gheorghiu-Milicin, noua clinică Ortodent işi propune să continue tradiţia serviciilor şi metodelor performante de ortodonţie la cele mai inalte standarde mondiale.
Ortodent este cea mai mare clinică de specialitate din ţară care se poate mandri cu 7 scaune de ortodontice, cu metode de tratament moderne, performante şi personalizate, cu experienţa echipei certificată de tratamentele ortodontice finalizate cu rezultate excepţionale, garantate pe viaţă.
"Incercăm să ne dezvoltăm in permanenţă din dorinţa de a satisface cele mai exigente şi mai complexe solicitări din domeniul ortodontic pe plan mondial. Pe termen lung suntem increzători in faptul că Ortodent nu va fi doar un business solid, ci va contribui totodată la imbunătăţirea calităţii vieţii unui număr foarte mare de oameni, a declarat Dr. Emilia Gheorghiu-Milicin."
Dr. Emilia Gheorghiu-Milicin este specialist in Ortodonţie, absolventă a Universităţii Naţionale Autonome din Mexico City, absolventă a peste 35 de cursuri internaţionale de formare profesională, membru al Federaţiei Mondiale de Ortodontie, membru internaţional al Asociaţiei Americane de Ortodontie.
Ortodonţia este ramura stomatologiei specializată in diagnosticarea, prevenţia şi tratamentul iregularităţilor dentare şi dento-faciale. Brackeţii, aliniatoarele şi alte tipuri de aparate ortodontice sau ortopedice sunt utilizate pentru corectarea anomaliilor prin modificarea pozitiei dinţilor şi remodelarea osoasa. Printre serviciile clinicii Ortodent se numără servicii de estetică dento-facială, tratamente de albire, profilaxie şi detartraj, servicii conexe oricarui tratament ortodontic.


Resurse Web : www.ortodent.ro

Comenteaza si tu articolul

Nume : 
Email : 
Comentariu : 
 

Press Release Categories