Evio Fashion - Evio.ro

Sugestii privind redactarea
unui comunicat de presa


Comunicatul de presa este un scurt articol care promoveaza un eveniment, lansarea unui nou produs sau serviciu. De cate ori vrei sa transmiti publicului noutati din viata organizatiei sau firmei tale, beneficiaza gratuit de acest instrument modern de promovare online, oferit de rezervat.ro
Foloseste Comunicatul de Presa online in mod eficient, prin postarea de informatii interesante si utile cititorilor. Continutul comunicatului de presa
nu trebuie sa apara ca un simplu mesaj publicitar.
Scrie despre noutatile din cadrul companiei tale, punand accentul pe beneficiile pe care acestea le
pot aduce viitorilor clienti. Fii scurt si la obiect !

Scurte recomandari editoriale


- Tilul nu trebuie sa depaseasca 90 de caractere
- Fii scurt si relevant fata de subiectul abordat
- Articolul trebuie sa contina 200-500 cuvinte
- Citeaza sursele acolo unde este cazul
- Evita limbajul de lemn, abrevierile, exagerarile, jargonul sau mesajele promotionale excesive
- Nu folosi in mod repetat "cuvinte cheie" (SPAM)
- Verifica atent articolul pentru a evita eventualele graseli gramaticale sau de exprimare
- Formularul online ofera si posibilitatea postarii
unui link extern (Resurse Web) relevant fata de comunicatul de presa postat
- La completarea formularului, bifati categoriile
cele mai apropiate de continutul articolului
- Completeaza in final datele tale/companiei de contact pentru a putea fi contactat de persoanele interesate de noutatile promovate

CONTINUT ARTICOL:


S-a lansat un nou site de anunturi imobiliare


Autorul: Rares Micu
Subiect: A-ZImobiliare.ro
Adaugat la : January 18, 2011   Vizualizari : 1561
Rate Autor : Curent : 2.65 /5
Rate Articol : Curent : 2.62 /5Pe 3 ianuarie a fost lansat A-ZImobiliare.ro, un portal care permite promovarea proprietatilor imobiliare din toata Romania.
www.a-zimobiliare.ro a fost conceput ca o platforma dedicata ofertelor de vanzare, cumparare sau inchiriere a locuintelor, oferte promovate atat de proprietari cat si de parteneri precum dezvoltatori si agentii imobiliare.
Portalul va facilita vizitatorilor selectia ofertelor imobiliare dupa criterii clasice-zona, suprafata, anunturile fiind in permanenta actualizate de catre administratorii site-ului.
Clientii vor avea la dispozitie, pe langa oferta complexa de locuinte, si informatii utile despre procedurile juridice de achizitie, evenimente de pe piata de profil si nu in ultimul rand stiri zilnice si noutati din domeniul imobiliar.
Anunturile platite constituie sursa principala de venituri a portalului, iar publicarea unui anunt complet ce contine text insotit sau nu de fotografii incepe de la doar 2 euro + TVA.
Nu in ultimul rand, portalul A-ZImobiliare.ro incurajeaza publicarea anunturilor si de catre agentiile imobiliare, insotite de fotografii si de detalii ce pot avea o importanta majora in decizia clientului de a vizita proprietatea impreuna cu agentul imobiliar.
De asemenea sunt propuse facilitati si pentru dezvoltatorii imobiliari, ale caror anunturi pot prezenta detaliat ofertele pe care potentialii clienti le pot analiza in timp real.
Prin generarea unei mase de oferte imobiliare, portalul A-ZImobiliare.ro isi propune sa devina o publicatie online care sa isi ajute clientii sa isi listeze proprietatile pe un site de calitate, cu cele mai mici costuri.


Resurse Web : A-Zimobiliare.ro

Comenteaza si tu articolul

Nume : 
Email : 
Comentariu : 
 

Press Release Categories