Evio Fashion - Evio.ro

Sugestii privind redactarea
unui comunicat de presa


Comunicatul de presa este un scurt articol care promoveaza un eveniment, lansarea unui nou produs sau serviciu. De cate ori vrei sa transmiti publicului noutati din viata organizatiei sau firmei tale, beneficiaza gratuit de acest instrument modern de promovare online, oferit de rezervat.ro
Foloseste Comunicatul de Presa online in mod eficient, prin postarea de informatii interesante si utile cititorilor. Continutul comunicatului de presa
nu trebuie sa apara ca un simplu mesaj publicitar.
Scrie despre noutatile din cadrul companiei tale, punand accentul pe beneficiile pe care acestea le
pot aduce viitorilor clienti. Fii scurt si la obiect !

Scurte recomandari editoriale


- Tilul nu trebuie sa depaseasca 90 de caractere
- Fii scurt si relevant fata de subiectul abordat
- Articolul trebuie sa contina 200-500 cuvinte
- Citeaza sursele acolo unde este cazul
- Evita limbajul de lemn, abrevierile, exagerarile, jargonul sau mesajele promotionale excesive
- Nu folosi in mod repetat "cuvinte cheie" (SPAM)
- Verifica atent articolul pentru a evita eventualele graseli gramaticale sau de exprimare
- Formularul online ofera si posibilitatea postarii
unui link extern (Resurse Web) relevant fata de comunicatul de presa postat
- La completarea formularului, bifati categoriile
cele mai apropiate de continutul articolului
- Completeaza in final datele tale/companiei de contact pentru a putea fi contactat de persoanele interesate de noutatile promovate

CONTINUT ARTICOL:


Salonul mireselor Cluj Napoca


Autorul: Andreea Gudiu
Subiect: www.nunta-cluj.ro
Adaugat la : January 3, 2012   Vizualizari : 561
Rate Autor : Curent : 2.68 /5
Rate Articol : Curent : 2.25 /5Targul de nunta ce se va desfasura la Centrul Expozitional Expo Transilvania din Cluj-Napoca in perioada 26-29 ianuarie 2012 se adreseaza firmelor specializate in organizarea de evenimente festive si publicului larg deopotriva.

Evenimentul se doreste a fi un eveniment expozitional profesionist si un instrument de ultima ora pentru promovarea celor mai actuale tendinte in organizarea de nunti si alte evenimente. Pe durata acestei manifestari expozitionale se vor desfasura o serie de evenimente menite sa ii inspire si sa ii ajute pe viitorii miri in a face alegerile potrivite pentru ziua magica a nuntii lor: demonstratii de coafura, machiaj, manichiura, parada de rochii pentru mirese, show floristic, demonstratii de dansuri de societate, spectacol de muzica si traditii populare de nunta, concurs cu premii pentru mirii anului 2012.

Vizitand targul de nunta "Salonul mireselor" veti putea studia ofertele agentiilor full-service pentru baloane, artificii, decoratiuni pentru nunti, invitatii de nunta, etc, veti gasi diferite modele de rochii de mireasa, costume de mire, rochii de seara etc, veti vedea ofertele propuse de saloanele de infrumusetare pentru coafura, cosmetica, machiaj, florariile vor expune cele mai deosebite buchete de mireasa si decoratiuni florale specifice pentru nunti, cofetariile si laboratoare de specialitate vor expune modele complexe de torturi si prajituri pentru nunti si desigur veti avea ocazia sa admirati o sumedenie de albume si filmari de la nunti si sa ascultati cele mai in voga melodii difuzate la nunti precum si muzica ambientala pentru primirea invitatilor.
Agentiile de turism va vor prezenta cele mai atractive oferte turistice pentru petrecerea lunii de miere.
Daca nu stiti inca ce cadouri sa daruiti invitatilor, cu siguranta veti gasi cateva idei in cadrul targului. Daca nu ati gasit inca sala pentru nunta perfecta, va propunem noi cateva variante atat in interior cat si in exterior.

De asemenea vor fi prezente si firme care vor asigura transportul vostru in limuzina, masina de epoca sau chiar caleasca. Nici dansul mirilor nu va mai fi o problema, gasind in cadrul targului si oferte pentru cursul de dans dinaintea nuntii.

Asadar, puteti rezolva o multime de probleme legate de nunta doar vizitand targul de nunta "Salonul mireselor" din Cluj Napoca dupa urmatorul program:

Joi, 26 ianuarie 2012 intre 11:00 - 19:00
Vineri, 27 ianuarie 2012 intre 11:00 - 19:00
Sambata, 28 ianuarie 2012 intre 11:00 - 19:00
Duminica, 29 ianuarie 2012 intre 11:00 - 18:00


Comenteaza si tu articolul

Nume : 
Email : 
Comentariu : 
 

Press Release Categories