Evio Fashion - Evio.ro

Sugestii privind redactarea
unui comunicat de presa


Comunicatul de presa este un scurt articol care promoveaza un eveniment, lansarea unui nou produs sau serviciu. De cate ori vrei sa transmiti publicului noutati din viata organizatiei sau firmei tale, beneficiaza gratuit de acest instrument modern de promovare online, oferit de rezervat.ro
Foloseste Comunicatul de Presa online in mod eficient, prin postarea de informatii interesante si utile cititorilor. Continutul comunicatului de presa
nu trebuie sa apara ca un simplu mesaj publicitar.
Scrie despre noutatile din cadrul companiei tale, punand accentul pe beneficiile pe care acestea le
pot aduce viitorilor clienti. Fii scurt si la obiect !

Scurte recomandari editoriale


- Tilul nu trebuie sa depaseasca 90 de caractere
- Fii scurt si relevant fata de subiectul abordat
- Articolul trebuie sa contina 200-500 cuvinte
- Citeaza sursele acolo unde este cazul
- Evita limbajul de lemn, abrevierile, exagerarile, jargonul sau mesajele promotionale excesive
- Nu folosi in mod repetat "cuvinte cheie" (SPAM)
- Verifica atent articolul pentru a evita eventualele graseli gramaticale sau de exprimare
- Formularul online ofera si posibilitatea postarii
unui link extern (Resurse Web) relevant fata de comunicatul de presa postat
- La completarea formularului, bifati categoriile
cele mai apropiate de continutul articolului
- Completeaza in final datele tale/companiei de contact pentru a putea fi contactat de persoanele interesate de noutatile promovate

CONTINUT ARTICOL:


Saptamana Chinezeasca la Eater.ro


Autorul: eater online
Subiect: eater online srl
Adaugat la : August 23, 2012   Vizualizari : 398
Rate Autor : Curent : 2.11 /5
Rate Articol : Curent : 2.16 /5



Bucataria chinezeasca este originara, din Asia si este una dintre cele mai bogate mosteniri culinare de pe pamant. Ea a ajuns de-a lungul timpului in topul preferintelor gastronomice din America, Australia, Europa de Est si Africa de Sud. Bucataria chinezeasca a luat nastere cu sute de ani in urma si a suferit numeroase schimbari de-a lungul timpului pana a ajuns la ce se poate numi acum mancare chinezeasca traditionala. Bucataria traditionala chinezeasca se poate lauda cu cea mai variata si mai larga gama de produse folosite pentru prepararea mancarurilor.
Mancarea chinezeasca solida se mananca cu betisoare, de regula din bambus, dintr-un vas mai adanc, iar cea lichida cu o lingura cu fundul plat, de obicei din ceramica. Chinezii cosidera ca este barbar a avea un cutit la masa, din aceasta cauza mancarurile sunt preparate in bucatele mici, gata pentru a fi culese si mancate. Spre deosebire de mancarurile vestice, unde proteina animala este principalul fel de mancare, ingredientele principale dintr-o mancare chinezeasca sunt carbohidratii (proveniti de ex. din orez, mantou sau taitei).

Cum se imparte bucataria din China?

Scoala Lu (Shandong) - include si bucataria din capitala Beijing, alaturi de cea din Tianjin; este considerata cea mai influenta in marea bucatarie chinezeasca; fructele de mare si supele sunt cele mai prezente ingrediente, alaturi de gusturile mai fine, in detrimentul celor tari.
Scoala Jiang (Su) - include bucataria din Shanghai, Henan sau Hubei; este un pic mai dulce decat restul bucatariilor, se bazeaza foarte mult pe culori, fiind astfel selectionate atent legume si ierburi cat mai colorate; si se prepara preponderant cu peste si rata;
Scoala Yue (Guangdong) - include bucataria din Hong Kong, Guangzhou; se intalneste in sudul Chinei are la baza o sumedenie de sosuri si este foarte intalnita in restaurantele din afara Chinei. Aici veti regasi si carnea de sarpe sau de alte vietuitoare mai putin obisnuite pentru stomacul uman; aici s-a dezvoltat asa-zisa bucatarie cantoneza.
Scoala Chuan (Sichuan) - include bucataria din Hunan si Jianki, adica din sud-vestul Chinei; principala caracteristica este data de iutime (datorata boabelor de piper Sichuan);
Mai exista si bucataria din zonele budiste ale Chinei, care este in intregime de natura vegetariana, gratie credintei adeptilor acestui curent.


Resurse Web : www.eater.ro

Comenteaza si tu articolul

Nume : 
Email : 
Comentariu : 
 

Press Release Categories