Evio Fashion - Evio.ro

Sugestii privind redactarea
unui comunicat de presa


Comunicatul de presa este un scurt articol care promoveaza un eveniment, lansarea unui nou produs sau serviciu. De cate ori vrei sa transmiti publicului noutati din viata organizatiei sau firmei tale, beneficiaza gratuit de acest instrument modern de promovare online, oferit de rezervat.ro
Foloseste Comunicatul de Presa online in mod eficient, prin postarea de informatii interesante si utile cititorilor. Continutul comunicatului de presa
nu trebuie sa apara ca un simplu mesaj publicitar.
Scrie despre noutatile din cadrul companiei tale, punand accentul pe beneficiile pe care acestea le
pot aduce viitorilor clienti. Fii scurt si la obiect !

Scurte recomandari editoriale


- Tilul nu trebuie sa depaseasca 90 de caractere
- Fii scurt si relevant fata de subiectul abordat
- Articolul trebuie sa contina 200-500 cuvinte
- Citeaza sursele acolo unde este cazul
- Evita limbajul de lemn, abrevierile, exagerarile, jargonul sau mesajele promotionale excesive
- Nu folosi in mod repetat "cuvinte cheie" (SPAM)
- Verifica atent articolul pentru a evita eventualele graseli gramaticale sau de exprimare
- Formularul online ofera si posibilitatea postarii
unui link extern (Resurse Web) relevant fata de comunicatul de presa postat
- La completarea formularului, bifati categoriile
cele mai apropiate de continutul articolului
- Completeaza in final datele tale/companiei de contact pentru a putea fi contactat de persoanele interesate de noutatile promovate

CONTINUT ARTICOL:


Sarbatoreste cu Help Net Ziua Copilului si poti castiga o bicicleta pentru tine si voinicul tau!


Autorul: Grosanu Oana
Subiect: Help Net
Adaugat la : June 3, 2011   Vizualizari : 913
Rate Autor : Curent : 2.68 /5
Rate Articol : Curent : 2.53 /5Intreaga petrecere se va desfasura la cortul Help Net din Parcul Lumea Copiilor, sector 4 (in spatele Palatului Copiilor, intrarea dinspre Bulevardul Tineretului, punct de reper: aleea cu avionul), o minunata oaza de relaxare si de distractie pentru bucurestenii de toate varstele.

In plus, toti vizitatorii parcului dornici de miscare vor putea inchiria in regim gratuit biciclete si trotinete oferite de Help Net, in cadrul unei campanii PRO VIATA SANATOASA, derulata in parteneriat cu Primaria Sectorului 4, actiune care se va desfasura pe toata durata verii.

Ne-au motivat cele mai recente statistici: 1 din 7 copii din UE sunt supraponderali sau obezi, in Romania doar 19% dintre romani fac miscare in mod regulat versus media europeana de 27%, iar calculatorul este pentru multi copii, cea mai atractiva modalitate de petrecere a timpului liber.

Programul cortului va include pe langa evenimentele specifice (tombole, competitii, demonstratii de dans, aerobic etc.) si un program de consiliere medicala oferita de specialistii si de colaboratorii Help Net: masurarea tensiunii arteriale, masurarea tesutului adipos, discutii pe teme de interes cu medici specialisti pediatrii, dermatologi, nutritionisti, homeopati etc.

Pentru detalii si noutati legate de calendarul special din acest weekend, viziteaza pagina de Facebook - Farmaciile Help Net.


Comenteaza si tu articolul

Nume : 
Email : 
Comentariu : 
 

Press Release Categories