Evio Fashion - Evio.ro

Sugestii privind redactarea
unui comunicat de presa


Comunicatul de presa este un scurt articol care promoveaza un eveniment, lansarea unui nou produs sau serviciu. De cate ori vrei sa transmiti publicului noutati din viata organizatiei sau firmei tale, beneficiaza gratuit de acest instrument modern de promovare online, oferit de rezervat.ro
Foloseste Comunicatul de Presa online in mod eficient, prin postarea de informatii interesante si utile cititorilor. Continutul comunicatului de presa
nu trebuie sa apara ca un simplu mesaj publicitar.
Scrie despre noutatile din cadrul companiei tale, punand accentul pe beneficiile pe care acestea le
pot aduce viitorilor clienti. Fii scurt si la obiect !

Scurte recomandari editoriale


- Tilul nu trebuie sa depaseasca 90 de caractere
- Fii scurt si relevant fata de subiectul abordat
- Articolul trebuie sa contina 200-500 cuvinte
- Citeaza sursele acolo unde este cazul
- Evita limbajul de lemn, abrevierile, exagerarile, jargonul sau mesajele promotionale excesive
- Nu folosi in mod repetat "cuvinte cheie" (SPAM)
- Verifica atent articolul pentru a evita eventualele graseli gramaticale sau de exprimare
- Formularul online ofera si posibilitatea postarii
unui link extern (Resurse Web) relevant fata de comunicatul de presa postat
- La completarea formularului, bifati categoriile
cele mai apropiate de continutul articolului
- Completeaza in final datele tale/companiei de contact pentru a putea fi contactat de persoanele interesate de noutatile promovate

CONTINUT ARTICOL:


Secretele Orientului Mijlociu de la Editura Niculescu şi CorectBooks


Autorul: Popa Raluca
Subiect: CorectBooks
Adaugat la : April 6, 2011   Vizualizari : 1197
Rate Autor : Curent : 2.68 /5
Rate Articol : Curent : 2.76 /5Exclusiv in format digital, Editura Niculescu propune volumul Egipt: Istorie, Societate, Cultură de Joseph Confraveux şi Alexandra Romano. Aflată intre reinnoire culturală şi paralizie politică, dinamism economic şi sărăcie extremă, deschidere faţă de lume şi crispare morală, mandrie naţională şi fatalism ironic al locuitorilor săi, te intrebi incotro se indreaptă această ţară, mai ales acum, o dată cu schimbarea regimului politic şi a conducerii statului? Volumul poate fi achiziţionat la preţul de 24.80 lei/exemplar in format digital pe CorectBooks.
La intrebarea Ce ştim despre arabi? răspunde Margaret K.Nydell. Lumea arabă reprezintă pentru mulţi un univers fascinant şi misterios. Volumul ne propune o abordare realistă a lumii arabe, aşa cum este ea astăzi, trecand in revistă mentalităţile, realităţile sociale şi modul de viaţă al arabilor din comunităţile urbane la inceput de secol XXI, şi prezentand informaţii demografice şi statistice la zi. Volumul poate fi achiziţionat la preţul de 20.09 lei/exemplar in format digital pe CorectBooks.
Islamul şi musulmanii de Mark Sedwick este o lectură extrem de accesibilă, avand caracter informativ şi fiind extrem de captivantă. "Fie că sunteţi interesaţi să aflaţi cat sunt de credincioşi musulmanii, ce concepţii au despre familie şi despre diferenţele dintre sexe, de ce exista un 'conflict' intre Islam şi Occident, dacă doriţi să aflaţi despre toate acestea şi despre multe altele vă recomand această carte cu adevărat unică!" Bradley S. Clough, Catedra de religie comparata Abdulhadi H. Taher, Universitatea Americana din Cairo. Volumul poate fi achiziţionat la preţul de 16.96 lei/exemplar .
Colecţia Orientul Mijlociu este completată de best-sellerurile NY Times Vanătorii de zmeie şi Splendida cetate a celor o mie de sori de Khaled Hosseini, precum şi de seria misterelor rezolvate de profesorul Omar Yussef, celebrul personaj al lui Matt Beynon Rees, intruchipat in romanele Crimele din Betleem, Un mormant in Gaza şi Secretul samariteanului.
Infiinţată in 1993, editura Niculescu işi axează profilul editorial pe dicţionare, limbi străine, carte şcolară, hărţi, ghiduri de călătorie, beletristică, informatică, lucrări de informare, utilitare, cărţi pentru copii. Mai multe informaţii pot fi găsite pe www.niculescu.ro.
Corectbooks.com este unul dintre cele mai puternice demersuri de promovare a literaturii romaneşti, care a reuşit - prin intermediul tehnologiei - să prezinte, pană in prezent, aproape 500 de autori şi 1.400 de titluri in format digital.
Cărţile electronice cumpărate de la CorectBooks pot fi stocate de către cumpărător, citite şi recitite oricand. Pentru instrucţiunile de folosire, accesati http://books.corect.com/ro/informatii/instructiuni-pentru-citirea-cartilor-electronice.
CorectBooks este parte din Corect.com, cea mai complexă platformă online de pe piaţa autohtonă, care integrează şi portalul de știri CorectNews.com și platforma de schimburi, vanzări şi cumpărări CorectBazaar.com.


Comenteaza si tu articolul

Nume : 
Email : 
Comentariu : 
 

Press Release Categories