Evio Fashion - Evio.ro

Sugestii privind redactarea
unui comunicat de presa


Comunicatul de presa este un scurt articol care promoveaza un eveniment, lansarea unui nou produs sau serviciu. De cate ori vrei sa transmiti publicului noutati din viata organizatiei sau firmei tale, beneficiaza gratuit de acest instrument modern de promovare online, oferit de rezervat.ro
Foloseste Comunicatul de Presa online in mod eficient, prin postarea de informatii interesante si utile cititorilor. Continutul comunicatului de presa
nu trebuie sa apara ca un simplu mesaj publicitar.
Scrie despre noutatile din cadrul companiei tale, punand accentul pe beneficiile pe care acestea le
pot aduce viitorilor clienti. Fii scurt si la obiect !

Scurte recomandari editoriale


- Tilul nu trebuie sa depaseasca 90 de caractere
- Fii scurt si relevant fata de subiectul abordat
- Articolul trebuie sa contina 200-500 cuvinte
- Citeaza sursele acolo unde este cazul
- Evita limbajul de lemn, abrevierile, exagerarile, jargonul sau mesajele promotionale excesive
- Nu folosi in mod repetat "cuvinte cheie" (SPAM)
- Verifica atent articolul pentru a evita eventualele graseli gramaticale sau de exprimare
- Formularul online ofera si posibilitatea postarii
unui link extern (Resurse Web) relevant fata de comunicatul de presa postat
- La completarea formularului, bifati categoriile
cele mai apropiate de continutul articolului
- Completeaza in final datele tale/companiei de contact pentru a putea fi contactat de persoanele interesate de noutatile promovate

CONTINUT ARTICOL:


Securitate fara limite: Samsung arata hotilor cartonasul rosu


Autorul: Costin Pecingina
Subiect: G Data Software
Adaugat la : March 1, 2012   Vizualizari : 746
Rate Autor : Curent : 2.64 /5
Rate Articol : Curent : 2.53 /5Smartphone-urile si tabletele PC ii ajuta pe utilizatori sa stea in contact cu alte persoane, sa trimita e-mailuri sau sa-si rezerve bilete de vacanta in orice locatie de pe glob. Acesti giganti de buzunar nu sunt doar companioni preferati ai impatimitilor de gadgeturi - oameni de toate varstele sunt la fel de entuziasti utilizatori in viata de zi cu zi. Din pacate insa, faptul ca acest tip de dispozitiv devine din ce in ce mai raspandit, atrage tot mai mult atentia infractorilor online. Samsung a hotarat sa nu isi lase utilizatorii fara protectie si a optat pentru securizarea dispozitivelor oferindu-le protectie "Made in Germany". Cu G Data MobileSecurity compania coreeana ofera clientilor sai una dintre cele mai eficiente solutii de securitate pentru smartphone-uri si tablete - complet gratuit. O versiune completa, cu valabilitate de 12 luni, este deja disponibila ca download pentru toti clientii Samsung.

Doar 5 % din totalul utilizatorilor de smartphone-uri si tablete PC si-au protejat dispozitivele impotriva atacurilor cibernetice cu o solutie de securitate - acesta este rezultatul unui sondaj din 2011 efectuat de catre institutul de cercetare de piata Juniper Research. "Smartphone-urile si tabletele sunt utilizate astazi ca PC-uri si exista un app echivalent pentru fiecare tip de aplicatie," spune Helmut Reketat, Global Sales Director al G Data Software AG. "Acest lucru inseamna ca utilizarea de solutii de securitate puternice ar trebui sa fie obligatorii pentru astfel de dispozitive. Prin urmare, suntem incantati ca am incheiat un parteneriat cu Samsung, lider de piata pe acest segment."

Versiunea completa si gratuita a acestei solutii antivirus comprehensive este disponibila exclusiv pentru clientii Samsung in magazinul de apps-uri al producatorului.

G Data MobileSecurity
Solutia de securitate pentru orice tip de smartphone si tableta PC cu sistem de operare Android ofera caracteristici complete de securitate. G Data MobileSecurity asigura protectie si securitate eficienta pentru navigare pe Internet si pentru apeluri telefonice.

Usurinta cu care se pot verifica autorizarile permite utilizatorilor sa supravegheze aplicatiile instalate si sa stie exact care dintre acestea pot trimite SMS-uri sau pot accesa Internetul. Cu G Data MobileSecurity, utilizatorii isi pot proteja identitatea si datele personale, continutul confidential, cum ar fi mesajele, e-mailurile si fotografiile, impotriva aplicatiilor malware si spyware.

Caracteristici principale:
Scanare la cerere;
Verificare a aplicatiilor in timpul instalarii;
Verificare a tuturor aplicatiilor pe baza de blacklist;
Verificare a autorizatiilor pentru toate aplicatiile instalate;
Executare de update-uri prin intermediul software-ului de update-uri Android.


Resurse Web :

Comenteaza si tu articolul

Nume : 
Email : 
Comentariu : 
 

Press Release Categories