Evio Fashion - Evio.ro

Sugestii privind redactarea
unui comunicat de presa


Comunicatul de presa este un scurt articol care promoveaza un eveniment, lansarea unui nou produs sau serviciu. De cate ori vrei sa transmiti publicului noutati din viata organizatiei sau firmei tale, beneficiaza gratuit de acest instrument modern de promovare online, oferit de rezervat.ro
Foloseste Comunicatul de Presa online in mod eficient, prin postarea de informatii interesante si utile cititorilor. Continutul comunicatului de presa
nu trebuie sa apara ca un simplu mesaj publicitar.
Scrie despre noutatile din cadrul companiei tale, punand accentul pe beneficiile pe care acestea le
pot aduce viitorilor clienti. Fii scurt si la obiect !

Scurte recomandari editoriale


- Tilul nu trebuie sa depaseasca 90 de caractere
- Fii scurt si relevant fata de subiectul abordat
- Articolul trebuie sa contina 200-500 cuvinte
- Citeaza sursele acolo unde este cazul
- Evita limbajul de lemn, abrevierile, exagerarile, jargonul sau mesajele promotionale excesive
- Nu folosi in mod repetat "cuvinte cheie" (SPAM)
- Verifica atent articolul pentru a evita eventualele graseli gramaticale sau de exprimare
- Formularul online ofera si posibilitatea postarii
unui link extern (Resurse Web) relevant fata de comunicatul de presa postat
- La completarea formularului, bifati categoriile
cele mai apropiate de continutul articolului
- Completeaza in final datele tale/companiei de contact pentru a putea fi contactat de persoanele interesate de noutatile promovate

CONTINUT ARTICOL:


Servicii Medicale premium in Austria


Autorul: Constantin Cristina
Subiect: Medical Premium
Adaugat la : March 31, 2011   Vizualizari : 1010
Rate Autor : Curent : 2.64 /5
Rate Articol : Curent : 2.65 /5Institute independente si de renume precum European Health Consumer Index si Karolinska au clasificat sistemul de sanatate din Austria ca fiind unul de top in multe domenii medicale. De exemplu, rata de supravietuire a persoanelor bolnave de cancer este foarte inalta in Austria. Rezultate medicale excelente si programe eficiente de prevenire a bolilor au dus la concluzia ca sistemul medical din Austria este cel mai bun din Europa.

Medical Premium reprezentant exclusiv al Premium Health Solutions Austria ofera acces la cele mai bune servicii medicale de diagnosticare, intervenitie si recuperare.

Premium Health Solutions Austria impreuna cu Medical Premium furnizeaza servicii de asistenta medicala sub tutela Asociatiei Medicale din Austria (Austrian Medical Association). Prin cooperarea cu Asociatia Medicala din Austria s-au stabilit relatii importante cu cei mai buni specialisti si cu cele mai renumite unitati medicale din Austria. Premium Health Solutions Austria acopera toata gama de ingrijire incepand de la un simplu control medical, pana la tratament intensiv si chirurgie, reabilitare, spa, fertilizare, precum si acces la centre de wellness si de infrumusetare.
Expertii Medical Premium va vor asigura cele mai bune conditii de-a lungul sejurului in Austria. Prin urmare, Medical Premium poate furniza: servicii medicale premium prin colaborarea cu medici renumiti ai diferitelor clinici universitare, competenta medicala la nivel inalt, tehnologie moderna in domeniul diagnostic si chirurgical.
Medical Premium furnizeaza servicii medicale adaptate nevoilor clientilor sai: aranjamentele pentru calatorie includ zborul, transferul de la aeroport, cazare, program special pentru persoanele insotitoare (cazare si servicii de divertisment) si personal calificat vorbitor de limba romana disponibil 24 ore/7 zile pentru pacientii VIP si membrii insotitori ai familiei sale.
Printre beneficiile clientilor se numara : acces usor la cei mai importanti furnizori de servicii de sanatate din Austria, clinici, medici, centre de reabilitare, spa-uri precum si centre de wellness si de frumusete, o singura locatie pentru intreaga gama de servicii de sanatate, contact si consultanta direct in Romania, sprijin complet pentru pacient si familia sa.
Principalele domenii medicale includ: chirurgie, medicina interna, anestezie si operatii, oftalmologie, dermatologie, analize genetice oncologice, ginecologie,ORL, sectie pulmonara, neurologie, psyhooncologie, ortopedie, urologi.
Pentru mai multe informatii despre beneficiile serviciilor Medical Premium va rugam sa ne contactati:

Medical Premium
tel: 0214053800
www.medicalpremium.ro


Resurse Web : Medical Premium

Comenteaza si tu articolul

Nume : 
Email : 
Comentariu : 
 

Press Release Categories