Evio Fashion - Evio.ro

Sugestii privind redactarea
unui comunicat de presa


Comunicatul de presa este un scurt articol care promoveaza un eveniment, lansarea unui nou produs sau serviciu. De cate ori vrei sa transmiti publicului noutati din viata organizatiei sau firmei tale, beneficiaza gratuit de acest instrument modern de promovare online, oferit de rezervat.ro
Foloseste Comunicatul de Presa online in mod eficient, prin postarea de informatii interesante si utile cititorilor. Continutul comunicatului de presa
nu trebuie sa apara ca un simplu mesaj publicitar.
Scrie despre noutatile din cadrul companiei tale, punand accentul pe beneficiile pe care acestea le
pot aduce viitorilor clienti. Fii scurt si la obiect !

Scurte recomandari editoriale


- Tilul nu trebuie sa depaseasca 90 de caractere
- Fii scurt si relevant fata de subiectul abordat
- Articolul trebuie sa contina 200-500 cuvinte
- Citeaza sursele acolo unde este cazul
- Evita limbajul de lemn, abrevierile, exagerarile, jargonul sau mesajele promotionale excesive
- Nu folosi in mod repetat "cuvinte cheie" (SPAM)
- Verifica atent articolul pentru a evita eventualele graseli gramaticale sau de exprimare
- Formularul online ofera si posibilitatea postarii
unui link extern (Resurse Web) relevant fata de comunicatul de presa postat
- La completarea formularului, bifati categoriile
cele mai apropiate de continutul articolului
- Completeaza in final datele tale/companiei de contact pentru a putea fi contactat de persoanele interesate de noutatile promovate

CONTINUT ARTICOL:


Serviciul de rent a car, o necesitate


Autorul: Ciocanel Adrian
Subiect: Rent a car
Adaugat la : July 2, 2012   Vizualizari : 517
Rate Autor : Curent : 2.55 /5
Rate Articol : Curent : 2.27 /5Fie ca ai nevoie sa pleci intr-o calatorie de afaceri, fie ca pleci la munte cu familia, de fiecare data poti apela cu incredere la serviciul de rent a car. Astazi, inchirierea auto nu este un moft, ci a devenit o necesitate. O masina nu iti ofera doar confort si siguranta, ci si posibilitatea de a ajunge in cel mai scurt timp acolo unde ai nevoie. Gandeste-te cat de mult te-ar ajuta o masina sa-ti organizezi munca atunci cand trebuie sa ajungi in mai multe locuri in aceeasi zi. Inchirierea auto atat pe termen scurt, cat si pe termen lung iti poate ordona cu succes responsabilitatile din cadrul unei zile de munca. Daca masina reprezinta o solutie pentru a incheia cu succes sarcinile din timpul zilei, apeleaza cu incredere la serviciul de inchirieri auto.
Aici ai posibilitatea de a alege o masina care sa corepunda in detaliu nevoilor tale, beneficiind in acelasi timp si de un pret accesibil. Mai mult, in functie de solicitarile tale, poti opta pentru servicii sau accesorii aditionale. De exemplu, daca vrei o zi lipsita de stresul de a conduce, poti solicita companiei de rent a car un sofer pentru perioada dorita. Un GPS este un ajutor de nadejde pentru drumurile lungi si necunoscute. Un alt lucru de care trebuie sa te bucuri este mentenanta inclusa pe parcursul inchirierii. In acest fel, nu trebuie sa iti faci griji de problemele aparute cat timp esti in posesia masinii.
In functie de scopul calatoriei, poti alege o masina sport pentru drumuri de munte sau o masina eleganta care sa-ti ofere prestanta la momentul intalnirii cu colegii de munca. Atunci cand inchiriezi o masina, ai avantajul de a o testa inainte de a semna contractul. Ai grija sa incerci mai multe modele de a lua o decizie. In plus, trebuie sa te interesezi de detalii tehnice precum capacitatea motorului, consumul si numarul de cai putere. Daca pleci la drum lung, mizeaza pe o masina cu un consum mic, care sa te ajute sa economisesti combustibil.
Un alt avantaj al serviciului de rent a car este asigurarea auto inclusa, alturi de mentenanta permanenta oferita pe durata calatoriei. Acestea iti ofera confortul psihic de care ai nevoie atunci cand conduci o masina care nu iti apartine in totalitate. Astfel, in caz de o pana sau un accident, firma de rent a car iti asigura suportul tehnic in vederea solutionarii posibilelor situatii.
Verifica-ti agenda saptamana aceasta si decide in care dintre situatii o masina inchiriata ti-ar putea eficientiza programul de lucru. Daca ai devenit constient de utilitatea unei masini inchiriate, mergi la cea mai apropiata companie de rent a car si solicita informatii despre pachetele de inchiriere. Intereseaza-te care este valoarea garantiei pe care trebuie sa o achiti pentru a nu avea surprize neplacute la momentul inchirierii. Nu uita sa-i specifici agentului programul tau de lucru, pentru a-ti recomanda o masina perfecta pentru activitatile tale.


Resurse Web : www.bucurestirentacar.ro

Comenteaza si tu articolul

Nume : 
Email : 
Comentariu : 
 

Press Release Categories