Evio Fashion - Evio.ro

Sugestii privind redactarea
unui comunicat de presa


Comunicatul de presa este un scurt articol care promoveaza un eveniment, lansarea unui nou produs sau serviciu. De cate ori vrei sa transmiti publicului noutati din viata organizatiei sau firmei tale, beneficiaza gratuit de acest instrument modern de promovare online, oferit de rezervat.ro
Foloseste Comunicatul de Presa online in mod eficient, prin postarea de informatii interesante si utile cititorilor. Continutul comunicatului de presa
nu trebuie sa apara ca un simplu mesaj publicitar.
Scrie despre noutatile din cadrul companiei tale, punand accentul pe beneficiile pe care acestea le
pot aduce viitorilor clienti. Fii scurt si la obiect !

Scurte recomandari editoriale


- Tilul nu trebuie sa depaseasca 90 de caractere
- Fii scurt si relevant fata de subiectul abordat
- Articolul trebuie sa contina 200-500 cuvinte
- Citeaza sursele acolo unde este cazul
- Evita limbajul de lemn, abrevierile, exagerarile, jargonul sau mesajele promotionale excesive
- Nu folosi in mod repetat "cuvinte cheie" (SPAM)
- Verifica atent articolul pentru a evita eventualele graseli gramaticale sau de exprimare
- Formularul online ofera si posibilitatea postarii
unui link extern (Resurse Web) relevant fata de comunicatul de presa postat
- La completarea formularului, bifati categoriile
cele mai apropiate de continutul articolului
- Completeaza in final datele tale/companiei de contact pentru a putea fi contactat de persoanele interesate de noutatile promovate

CONTINUT ARTICOL:


Sindrofia gusturilor cu cele mai delicioase retete culinare


Autorul: Scoopo
Subiect: retete
Adaugat la : March 2, 2012   Vizualizari : 452
Rate Autor : Curent : 2.59 /5
Rate Articol : Curent : 2.21 /5Imaginati-va cum ar fi viata pe pamant fara a putea sa ne bucuram de acest simt? Cu siguranta ar fi una fada, lipsita de o anumita frumusete. De aici si expresia foarte des folosita “a avea gust” care se refera la a fi placut.
Combinatiile de alimente, mirodenii si alte ingrediente comestibile creeaza retete culinare diverse, care ne ofera posibilitatea de a ne incanta simturile. Mancarea nu are doar gust, dar are si aspect si unoeri o muzicalitate aparate, fie atunci cand este preparata sau cand este degustata. Pentru a oferi un exemplu, ganditi-va la alimentele crocante si la sunetul pe care il produc atunci cand le mancati.
Diversitatea culturala aduce cu sine si diversitatea retetelor si a modurilor de preparare a acestora. De asemenea, faptul ca nu toti oamenii percep gusturile in acelasi fel nu poate decat sa ne bucure ca suntem diferiti. Fiecare bucatarie din lume poarta secrete magice despre combinatii de alimente si modul de gatire a acestora.
Daca va ganditi ca activitatea de a gati este una limitata, trebuie sa stiti ca va inselati amarnic. Exista atatea retete culinare in aceasta lume, incat este pacat sa ne oprim doar la cele foarte bine cunoscute care ne aduc un erodaj al simturilor, deorece nu mai este nimic nou de adaugat sau de gustat.
Nu ezitati sa consultati internetul si sa alegeti din varietatea de retete culinare existente, pentru a pregati bucate alese si pentru a va desfata simturile cum se cuvine.


Resurse Web : www.e-reteteculinare.ro

Comenteaza si tu articolul

Nume : 
Email : 
Comentariu : 
 

Press Release Categories