Evio Fashion - Evio.ro

Sugestii privind redactarea
unui comunicat de presa


Comunicatul de presa este un scurt articol care promoveaza un eveniment, lansarea unui nou produs sau serviciu. De cate ori vrei sa transmiti publicului noutati din viata organizatiei sau firmei tale, beneficiaza gratuit de acest instrument modern de promovare online, oferit de rezervat.ro
Foloseste Comunicatul de Presa online in mod eficient, prin postarea de informatii interesante si utile cititorilor. Continutul comunicatului de presa
nu trebuie sa apara ca un simplu mesaj publicitar.
Scrie despre noutatile din cadrul companiei tale, punand accentul pe beneficiile pe care acestea le
pot aduce viitorilor clienti. Fii scurt si la obiect !

Scurte recomandari editoriale


- Tilul nu trebuie sa depaseasca 90 de caractere
- Fii scurt si relevant fata de subiectul abordat
- Articolul trebuie sa contina 200-500 cuvinte
- Citeaza sursele acolo unde este cazul
- Evita limbajul de lemn, abrevierile, exagerarile, jargonul sau mesajele promotionale excesive
- Nu folosi in mod repetat "cuvinte cheie" (SPAM)
- Verifica atent articolul pentru a evita eventualele graseli gramaticale sau de exprimare
- Formularul online ofera si posibilitatea postarii
unui link extern (Resurse Web) relevant fata de comunicatul de presa postat
- La completarea formularului, bifati categoriile
cele mai apropiate de continutul articolului
- Completeaza in final datele tale/companiei de contact pentru a putea fi contactat de persoanele interesate de noutatile promovate

CONTINUT ARTICOL:


Site-ul Ideacasa.ro se relanseaza. Reduceri la Best Shopping Days!


Autorul: Livia Ideacasa
Subiect: Idea Casa
Adaugat la : December 14, 2011   Vizualizari : 646
Rate Autor : Curent : 2.89 /5
Rate Articol : Curent : 2.35 /5Ideacasa.ro se relanseaza pe 19 decembrie 2011, oferind publicului un website cu un nou design, un aspect simplu si atractiv, unde puteti gasi toate informatiile necesare legate de produsele pe care le comercializeaza. Tot de luni, pe parcursul a doua zile, mai exact pe 19 si pe 20 decembrie 2011, clientii pot participa la BEST SHOPPING DAYS, cele mai bune zile in care pot profita de cele mai bune reduceri, oferite de Ideacasa.ro. In cele doua zile oferim seturi obiecte sanitare si cabine de dus cu hidromasaj la preturi foarte atractive.

Site-ul www.ideacasa.ro gazduieste o selectie de produse premium pentru amenajarea bailor in care se regasesc cazi si cabine de dus, obiecte sanitare, placi ceramice, mobilier de baie, baterii si accesorii pentru baie. Vrem sa oferim clientilor nostri o sursa complexa de informare despre produsele pe care doresc sa le achizitioneze, astfel am integrat fise tehnice si cataloage electronice a peste 30 de producatori cu traditie, facand posibila rasfoirea lor de la distanta.

Ideacasa.ro este un magazin online dezvoltat din dorinta de a oferi o experienta deosebita celor ce doresc sa gaseasca produsele potrivite pentru amenajarea baii. Navigarea este facila, selectarea, vizualizarea si comandarea produselor se poate face extrem de usor si rapid. Nu in ultimul rand, utilizatorii vor putea fi la curent cu tendintele din domeniu, vor primi sfaturi practice pentru amenajarea unei bai sau vor afla istoria marcilor cu traditie.

Baia, spatiul de relaxare si confort, capata intreaga noastra atentie si este rasfatata cu cele mai bogate si rafinate produse, obtinute in urma cercetarii si dezvoltarii celor mai noi tehnologii de fabricatie. IdeaCasa respecta mediul inconjurator, comercializand produse ce incorporeaza elemente dedicate special protejarii planetei prin minimizarea impactului asupra sa.

Ideacasa.ro isi propune sa devina o prezenta activa pe piata de amenajari, iar utilizatorii pot interactiona direct pe Pagina de Facebook, unde pot posta comentarii, pot participa la concursuri, trimite fotografii sau urmari ultimele noutati de pe site si blog.

Clientii pot vizita www.ideacasa.ro pentru a vedea care sunt reducerile oferite in doar cele doua zile la BEST SHOPPING DAYS. In decembrie 2011 si ianuarie 2012 celebram trecerea in noul an prin promotii si oferte speciale disponibile doar pe perioada sarbatorilor de iarna.

Despre IdeaCasa
Calitatea, inovatia si design-ul s-au stabilit in showroom-ul IdeaCasa, sub forma unei game rafinate de produse pentru amenajarea baii. Putem transforma perspectivele dumneavoastra pentru o baie stilata in realitatea unui aranjament de lux, indiferent ca este vorba de un spatiu aflat la casa sau in apartament.
IdeaCasa isi dedica timpul pentru furnizarea celor mai variate si convenabile optiuni pentru amenajarea baii. Suntem pasionati de acestea si va oferim produse atat distinse, cat si practice, caracterizate de un excelent design inovator. Va punem la dispozitie zeci de cataloage cu produse de calitate garantata printre care: obiecte sanitare, gresie si faianta, cazi si cabine de dus, baterii si accesorii, mobilier de baie.
Gasirea echilibrului intre un aspect extraordinar si performante durabile nu este un lucru usor. Daca insa alegerea dumneavoastra implica IdeaCasa, atunci veti putea crea baia perfecta. Puteti alege intre obiecte sanitare suspendate sau stative, cu un design retro sau modern, simple sau ornamentare, pentru un rezultat clasic sau o atmosfera spa.


Comenteaza si tu articolul

Nume : 
Email : 
Comentariu : 
 

Press Release Categories