Evio Fashion - Evio.ro

Sugestii privind redactarea
unui comunicat de presa


Comunicatul de presa este un scurt articol care promoveaza un eveniment, lansarea unui nou produs sau serviciu. De cate ori vrei sa transmiti publicului noutati din viata organizatiei sau firmei tale, beneficiaza gratuit de acest instrument modern de promovare online, oferit de rezervat.ro
Foloseste Comunicatul de Presa online in mod eficient, prin postarea de informatii interesante si utile cititorilor. Continutul comunicatului de presa
nu trebuie sa apara ca un simplu mesaj publicitar.
Scrie despre noutatile din cadrul companiei tale, punand accentul pe beneficiile pe care acestea le
pot aduce viitorilor clienti. Fii scurt si la obiect !

Scurte recomandari editoriale


- Tilul nu trebuie sa depaseasca 90 de caractere
- Fii scurt si relevant fata de subiectul abordat
- Articolul trebuie sa contina 200-500 cuvinte
- Citeaza sursele acolo unde este cazul
- Evita limbajul de lemn, abrevierile, exagerarile, jargonul sau mesajele promotionale excesive
- Nu folosi in mod repetat "cuvinte cheie" (SPAM)
- Verifica atent articolul pentru a evita eventualele graseli gramaticale sau de exprimare
- Formularul online ofera si posibilitatea postarii
unui link extern (Resurse Web) relevant fata de comunicatul de presa postat
- La completarea formularului, bifati categoriile
cele mai apropiate de continutul articolului
- Completeaza in final datele tale/companiei de contact pentru a putea fi contactat de persoanele interesate de noutatile promovate

CONTINUT ARTICOL:


Skateboard sau role?


Autorul: stefan silviu
Subiect: Sc Efalia srl
Adaugat la : May 24, 2012   Vizualizari : 568
Rate Autor : Curent : 2.59 /5
Rate Articol : Curent : 2.27 /5Companiile de profil au vrut sa afle care este de fapt preferinta tinerei generatii in materie de entertainment in aer liber.
Lasand la o parte bicicletele si scuterele, care se incadreaza intr-o categorie separata de gadgeturi de acest fel (si pentru care ni s-a promis un alt studiu in cel mai scurt timp), se pare ca rolele si skateboardurile au fiecare fanii lor printre copiii nostri, acestia impartindu-se in doua clase nu intotdeauna identice ne spune administratorul magazinului online www.lumeacopiilor.com.ro.
Astfel, la intrebarea simpla: „Daca parintii v-ar oferi acum un cadou, ce ati alege intre un skateboard si o pereche de role?”, doar cca 30% dintre subiectii chestionati au raspuns „ambele”, in conditiile in care, retineti, sondajul s-a bazat, evident la aceasta varsta, pe raspunsuri sugerate.
Toti cei care suntem parinti ne-am fi asteptat ca mai mult de 90% dintre ei sa raspunda ca le vor pe amandoua, pentru ca stim cu totii ca e de-ajuns sa le oferim un deget iar ei ne vor lua toata mana.
Dar iata ca, inca o data, copiii nostri se dovedesc mai inteligenti decat ii credeam si ne dovedesc ca , inca de la aceste varste stiu exact ce vor in viata, lucru care ne-ar cam face sa rosim si pe unii dintre noi, ce mari, nu-i asa? 
Revenind la rezultatele studiului, skateboardul si perechea de role au fost preferate, fiecare in parte, aproape in aceeasi proportie de cate 25% dintre copii, in timp ce 20% au spus ca sunt nehotarati si ca ar lasa pe altcineva sa aleaga in locul lor ("ce vrea Mos Craciun, iepurasul, bunicul, etc.").
Dar, impartind rezultatele de sexe si pe grupe de varsta, evident ca preferintele nu mai sunt egale ca pondere, ceea ce ne si asteptam.
Fetitele si copii in general cu varsta de pana la 10 ani prefera rolele, iar baietii si copiii de peste 10 ani prefera intr-o proportie mai mare skateboardurile. Nimic surprinzator de altfel.
Pornind de aici, producatorii vor sti exact ce sa ne ofere, iar noi, parintii, nu vom mai avea batai de cap la vesnica intrebare: "ce cadou sa-i cumpar?".
Raspunsul il gasiti pe www.lumeacopiilor.com.ro
Administrat de compania Efalia SRL, magazinul www.LumeaCopiilor.com.ro permite comanda online , direct din stoc pentru, rucsacuri si genti, prosoape, pleduri si lenjerii, papuci, corturi si accesorii, saci de dormit, saltele,carucioare copii,patuturi copii si multe altele. Copiii pot alege masinute electrice si motociclete electrice, masinute si triciclete cu si fara pedale, papusi, arme de jucarie pentru copii, biciclete pentru copii, jocuri logice, leagane, balansoare, skateboarduri pentru copii.


Resurse Web : www.lumeacopiilor.com.ro

Comenteaza si tu articolul

Nume : 
Email : 
Comentariu : 
 

Press Release Categories